παρε virago250 αθανατο..., του βαζεις και μπιτουμπο, σεμπριχ, μπροστινο δε χρειαζεται! Ταπα το εργαλειο.
παρε virago250 αθανατο..., του βαζεις και μπιτουμπο, σεμπριχ, μπροστινο δε χρειαζεται! Ταπα το εργαλειο.
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
Αρχικά δημιουργήθηκε από RAMMSTEIN
'06 ΕΕΕ?
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ
θα κοψεις φλεβα αδερφε....μετα το μπουσα....εκει....![]()
Αν θές λίγο διασκέδαση και δε ταξιδεύεις πάρε κανα μεγάλο sm ή street fighter.
speed triple 1050
superduke
hypermotard
tuono
950/990sm - lc8
Αν θές χαλαρότητα αλλά με δυνατότητες βόλτας/ταξιδιού/διασκέδασης εγώ θα πήγαινα σε ένα γυμνό classic
gsx1400
zrx1200
cb1300
krata to busa re file vale kobresora kanto 800 aloga kai sta @@ sou ola![]()
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ, ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΩΝ
ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΠΛΑ
ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΩ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ?
aprilia rsv 1000?
το οδηγησα προσφατα, δικυλινδρο , 1000cc , πολυ κ ωμη δυναμη κ ροπες απο πολυ χαμηλα ...
εγώ πάλι θα πρότεινα falcoΑρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
aprilia rsv 1000?
το οδηγησα προσφατα, δικυλινδρο , 1000cc , πολυ κ ωμη δυναμη κ ροπες απο πολυ χαμηλα ...![]()
τυχαίο? ε -σόρυ αλλά- δε νομίζω![]()
Περνεις VSTROM 1000 του βαζεις μοτερ απο SV 1000 που τεριαζει ακριβως και εχεις 110,3 αλογακια στον τροχο και 9.3 ροπη του σενιαρεις της αναρτησουλες κατα πως γουσταρεις και ολα αυτα δεν ξεπερναν τα 10 χιλιαρικα που αλλου να τα βρεις.
Ο συμφορουμιτης Xanthosd το εχει κανει .http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=77110
EISAI MONOS AYTO TO KAIRO?Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
![]()
:rotflmao:![]()
TOU KOTSAREIS K MIA AGYRA MPAS FRENAREI POTE kai to exoplizeis k me 2 -3 stayroys apo ti xrisi seira tis panagias tis soymela(alla ohlins kai brembo na oyme) kai kaneiw tattoo kai ton ihsoy apo ti nazaret ton original me aima pano kai agathia k ola ta efe kaiΑρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Περνεις VSTROM 1000 του βαζεις μοτερ απο SV 1000 που τεριαζει ακριβως και εχεις 110,3 αλογακια στον τροχο και 9.3 ροπη του σενιαρεις της αναρτησουλες κατα πως γουσταρεις και ολα αυτα δεν ξεπερναν τα 10 χιλιαρικα που αλλου να τα βρεις.
Ο συμφορουμιτης Xanthosd το εχει κανει .http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=77110
gamas kai sperneis.
matheneis kai toys stixoys kamias proseyxis na xeis na les kathe fora poy kavalas..![]()
σε συγκλονισα ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από RAMMSTEIN
?????????![]()
![]()