Qualifier rr or M5 Interact or Contisport attack??![]()
Για πείτε χιλιομετροφάγοι
Έλα τώρα που γυρνάει λέμε!!!![]()
Qualifier rr or M5 Interact or Contisport attack??![]()
Για πείτε χιλιομετροφάγοι
Έλα τώρα που γυρνάει λέμε!!!![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Qualifier RR στο Bandit? Σαν να λέμε ο Arnold με ψηλοτάκουνα στο Dancing with the stars?![]()
Άσε που δεν ξέρω και πολλούς με Qualifiers που να τα χάρηκαν... Ενώ για τα Sportmax λένε σαφώς καλύτερα λόγια. Χιλιόμετρα πάντως δεν θα σου βγάλει κανένα, είναι σπορ λάστιχα. Υπολόγιζε στα 10-12,000...
Σε ερωτηση μου στον Περιστερα οταν αλλαξα λαστιχα και σκεφτομουν τα sportsmart μου ειπε να αποφυγω τα sport ελαστικα και να παραμεινω σε sport touring. Ο λογος αποτι μου ειπε ειναι η ασταθεια στα πολλα +οτι ο ληστης λογω βαρους τα λιωνει στο αψε σβησε.
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Τα RR που τα εχω δοκιμασει σε Cb1000r μου φανηκαν αρκετα αποτομα για να τα βαλεις σε μηχανη με σαφως πιο touring προσανατολισμο
Και τα ξεφτυλιζει για πλακα
Αμα μου βγάλουν τόσα χμ θα κάνω πάρτυ. Το θέμα είναι να ζεστένονται γρήγορα :smilea: Δεν αντέχεται τόση γλύστρα ρε πστμ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Qualifier RR στο Bandit? Σαν να λέμε ο Arnold με ψηλοτάκουνα στο Dancing with the stars?![]()
Άσε που δεν ξέρω και πολλούς με Qualifiers που να τα χάρηκαν... Ενώ για τα Sportmax λένε σαφώς καλύτερα λόγια. Χιλιόμετρα πάντως δεν θα σου βγάλει κανένα, είναι σπορ λάστιχα. Υπολόγιζε στα 10-12,000...![]()
Πάντως τα Μ5 και τα conti με ψηνουν ποιο πολύ από όλα. Για ποια sportmax λες γιατί βλέπω υπάρχουν κάμποσα.![]()
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Ingenious θα περιμενω με αγωνια να βαλεις σπορ ελαστικα να μα πεις αν ειδες διαφορα.
Σκεφτομαι την επομενη να βαλω και εγω κατι σε σπορ, σουπερ μαλακο λαστιχο, και ας κρατησουν 8000χλμ.
Τωρα με michelin power2tc μεσα στην πολη αστα... Σημερα με τεταρτη και 1500 στροφες ειπα να δω τι γινετε και αρχισε τα φιδια.. ημαρτον.
Ληστης, από τη συμπεριφορά του μαμά 650 θα καταλάβεις αν θα πηγαίνει καλύτερα το σκαλισμένο 1250?
O Bikenest έβαλε τα Dunlop Sportmax Roadsmart και είναι πολύ χαρούμενος. Εγώ έχω σκαλώσει με τα diablo strada...Το 1250 πάντως με "βαρύ" χέρι λιώνει τα πάντα σε 3000-4000 χιλιόμετρα... Με τόση ροπή σπινάρει παντού και πάντα.
Μα ο Ingenious αν δεν κανω λαθος εχει το 1250.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Ληστης, από τη συμπεριφορά του μαμά 650 θα καταλάβεις αν θα πηγαίνει καλύτερα το σκαλισμένο 1250?
O Bikenest έβαλε τα Dunlop Sportmax Roadsmart και είναι πολύ χαρούμενος. Εγώ έχω σκαλώσει με τα diablo strada...Το 1250 πάντως με "βαρύ" χέρι λιώνει τα πάντα σε 3000-4000 χιλιόμετρα... Με τόση ροπή σπινάρει παντού και πάντα.
Ακομη να πω οτι οδηγω (πιστευω) με αρκετα "βαρυ" χερι και παρολα αυτα,μετα απο 7000 χλμ τα Michelin ειναι σαν καινουργια. "Τυχαιο" δεν νομιζω![]()
Για να φθαρει ενα λαστιχο πρεπει να βρει επιφανεια καλη να αφησει τη γομα του.Στην γλιτσα δεν νομιζω... (τυχαιο..)![]()
Θα το θελα κι εγώ πολύ να το έχω το μεγάλο αλλά μπαααΑρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Μα ο Ingenious αν δεν κανω λαθος εχει το 1250.
Ακομη να πω οτι οδηγω (πιστευω) με αρκετα "βαρυ" χερι και παρολα αυτα,μετα απο 7000 χλμ τα Michelin ειναι σαν καινουργια. "Τυχαιο" δεν νομιζω![]()
Για να φθαρει ενα λαστιχο πρεπει να βρει επιφανεια καλη να αφησει τη γομα του.Στην γλιτσα δεν νομιζω... (τυχαιο..)![]()
![]()
Έτσι κι αλλιώς δεν το στίβω (δεν υπάρχει λόγος να γίνομαι κολλητός του βενζινά αλλά ούτε και να σπάω το μοτόρι με τον κάθε κάγκουρα που προκαλεί στο δρόμο) οπότε ακόμα και supersport να βάλω πιστεύω πως θα κρατήσουν κάμποσο. Λέω για M5 αλλά βλέπω ότι και η Continental έχει αρκετές "διαβαθμίσεις" ελαστικού για κάθε κατηγορία σε σχέση με τις υπόλοιπες οπότε μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Και το sportmax roadsmart που λεει ο amyroukai "πείθει" αλλά τι κορώνα έχει το καθένα; Αβυσσος το θέμα λάστιχο
![]()
EDIT: Γενικά πολύ μαρκετινγκ πάντως. Σουπερ ντουπερ τεχνολογία ο ένας σούπερ πρωτοποριακό σκελετό ο άλλος. Δε ξέρεις τι να διαλέξεις
Μπερδευτικα. Ο Indruder εχει 1250. Θα με συνχωρεσετε;
![]()
Ναι βρε... Πάντως με Michelin Pilot 2CT έκανα 24000 χλμ με το πισινό και... Είχε ακόμα 6 χιλιοστά γόμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Μπερδευτικα. Ο Indruder εχει 1250. Θα με συνχωρεσετε;
![]()
Τα Mich είναι τόσο σκληρά που δεν τρώγονται φίλε. Και για αυτό το λόγο δεν πατάνε κιόλας!
Αν δεν το στρίβεις και δεν το "στύβεις" το μηχανάκι, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να ψάχνεσαι τόσο πολύ με τα λάστιχα. Εννοώ ότι το θέμα γρήγορη/αργή κορώνα απασχολεί κάποιον που το κυνηγάει... Και η διαφορά θα σου φανεί όταν πας γρήγορα σε πολύ σφιχτό επαρχιακό όπου χρειάζεται το σβέλτο δεξιά/αριστερά ή στα εσάκια στις Σέρρες ας πούμε. Στην περίπτωσή σου καλύτερο θα ήταν να βρεις αργή κορώνα για άνεση και σταθερότητα. Γεγονός παραμένει ότι όλα τα λάστιχα γλιστράνε στους Ελληνικούς δρόμους. Και θέλει αρκετές (ακριβές) δοκιμές για να βρεις ακριβώς τι λάστιχο ταιριάζει στο οδηγικό σου στυλ. Εγώ ευτυχώς το βρήκα και όσο παράγεται δεν θα ψάξω για άλλο λάστιχο.
Εμένα πάντως παίδες τα Sportmax μου κάτσανε πολύ καλά!!!
Το κυνηγάω αρκετά στις στροφές το μηχανάκι και αποφεύγω τα πολλα συνεχόμενα χλμ σε ΕΟ (Στάση ανα 2ωρο για να μην αναψουν απο θερμοκρασία).
Έχουν ήδη αντέξει 8.000χλμ και θα φτάσουν σίγουρα τις 10.000-12.000χλμ πάντα ομως χωρίς καγκουριές αφου αν το λάστιχο τετραγωνήσει τελίωσε μετα.
όσο για τα rr θα ήθελα πού να τα δοκιμάσω αλλα δεν ξέρω αν θα ταιριάξουν στην γεωμετρια του Bandit!!!
![]()
![]()
OldSchoolSuzuki Fan
Τι να σου πω;Υποτηθετε τα εβαλα για πιο μαλακα.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Ναι βρε... Πάντως με Michelin Pilot 2CT έκανα 24000 χλμ με το πισινό και... Είχε ακόμα 6 χιλιοστά γόμα!Τα Mich είναι τόσο σκληρά που δεν τρώγονται φίλε. Και για αυτό το λόγο δεν πατάνε κιόλας!
Αν δεν το στρίβεις και δεν το "στύβεις" το μηχανάκι, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να ψάχνεσαι τόσο πολύ με τα λάστιχα. Εννοώ ότι το θέμα γρήγορη/αργή κορώνα απασχολεί κάποιον που το κυνηγάει... Και η διαφορά θα σου φανεί όταν πας γρήγορα σε πολύ σφιχτό επαρχιακό όπου χρειάζεται το σβέλτο δεξιά/αριστερά ή στα εσάκια στις Σέρρες ας πούμε. Στην περίπτωσή σου καλύτερο θα ήταν να βρεις αργή κορώνα για άνεση και σταθερότητα. Γεγονός παραμένει ότι όλα τα λάστιχα γλιστράνε στους Ελληνικούς δρόμους. Και θέλει αρκετές (ακριβές) δοκιμές για να βρεις ακριβώς τι λάστιχο ταιριάζει στο οδηγικό σου στυλ. Εγώ ευτυχώς το βρήκα και όσο παράγεται δεν θα ψάξω για άλλο λάστιχο.
Οσο για την γρηγορη κορωνα των Michelin μου αρεσει. Το θεμα δεν ειναι μονο στις στροφες αλλα και στο ανοιγμα στην ευθεια. Μου εχει τυχει στα 170 με τριτη να χανει την προσφυση σε επιταχυνση.Ενταξει στην πρωτη, αντε και δευτερα, αλλα στην τριτη και 170;;;
Πιστευω τελικα οτι κυριο λογο φταιει η ασφαλτος.Πριν λιγες μερες περασα βουλιαγμενης στο Αγ. Δημητριο που εχει νεα ασφαλτο, ξεκινησα απο φαναρη και ανοιξα τερμα πρωτη.Δεν γλιστρησε, απλα εκανε σουζα ισχυοςΣτο επομενο φαναρι τα ιδια στον ουρανο η ροδα.
Αρα το συμπερασμα ειναι θελω καλη ασφαλτο για να κανω σουζες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Εννοώ ότι το θέμα γρήγορη/αργή κορώνα απασχολεί κάποιον που το κυνηγάει... Και η διαφορά θα σου φανεί όταν πας γρήγορα σε πολύ σφιχτό επαρχιακό όπου χρειάζεται το σβέλτο δεξιά/αριστερά ή στα εσάκια στις Σέρρες ας πούμε.
Ακριβως αυτο
Πολυ γρηγορη κορωνα ουσιαστικα θα χρειαστεις αν πρεπει ο δεινοσαυρος να αλλαζει πολυ αποτομα απο δεξια σε αριστερα.
Σημειωση οτι τα Dunlop που φοραει ο μεγαλος ληστης απο την μαμα του ΔΕΝ το εχουν αυτο οποτε αν καποιος ψαχνει για τετοιου ειδους λαστιχο ας κοιταξει αλλου.
Για επαρχιακο σχετικα κλειστο στροφιλικι ειναι μια χαρα αφου για να κινηθεις τοσο γρηγορα ωστε να σε ενοχλει η κορωνα του dunlop ηδη πας με την ταυτοτητα στο στομα.
Παντως το λαστιχο ειναι μια πολυ πονεμενη ιστορια. Ολα να τα κανουν ΟΛΑ καλα δεν παιζει.... δυστυχως.
Γεγονός παραμένει ότι όλα τα λάστιχα γλιστράνε στους Ελληνικούς δρόμους. [/B][/QUOTE]![]()
![]()
![]()
GSF 650 N