Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 141

Θέμα: Είσαι ηλίθιος???

Κάποιοι άνθρωποι έχουν κερδίσει το δικαίωμα να είναι σεβαστή και βαρύνουσα η άποψη τους ό,τι και να λένε (ακόμα και χαζομάρα να ακούγεται) και ο Θεοδωράκης είναι ένας από αυτούς.

Ανεξαρτήτως αν συμφωνείται με αυτά που λέει ή όχι έχει κερδίσει το δικαίωμα να τον ακούσετε με προσοχή γιατί είναι κάποιος που αγωνίστηκε και φυλακίσθηκε και για σας.

Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να κρίνει τι να κρατήσει από αυτά που λέει και τι να πετάξει όπως και το δικαίωμα να συμφωνεί ή να διαφωνεί.

Μπορείτε επίσης να εκφράσετε την άποψη σας εδώ ή όπου αλλού θέλετε, απλά η διαφορά είναι ότι εμείς δεν έχουμε κερδίσει το δικαίωμα όπως ο Θεοδωράκης να είναι βαρύνουσα η άποψη μας.

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Δηλαδή, για να μαθαίνω κιόλας?

Το μέγεθος του ήρωα κρίνετε από το πόσες συλλήψεις , εξορίες , σφαίρες έφαγε?

Κάτι από θρησκίες μου θυμίζει. Αναλόγως αν είναι Άγιος, Όσιος , Αμαρτωλός.

(στο μπαλκόνι)

(έχουμε ακόμα μία κατηγορία thread , που δεν γυρίσαμε το παρών προς τα εκεί.)
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Κάποιοι άνθρωποι έχουν κερδίσει το δικαίωμα να είναι σεβαστή και βαρύνουσα η άποψη τους ό,τι και να λένε (ακόμα και χαζομάρα να ακούγεται) και ο Θεοδωράκης είναι ένας από αυτούς.

Ανεξαρτήτως αν συμφωνείται με αυτά που λέει ή όχι έχει κερδίσει το δικαίωμα να τον ακούσετε με προσοχή γιατί είναι κάποιος που αγωνίστηκε και φυλακίσθηκε και για σας.

Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να κρίνει τι να κρατήσει από αυτά που λέει και τι να πετάξει όπως και το δικαίωμα να συμφωνεί ή να διαφωνεί.

Μπορείτε επίσης να εκφράσετε την άποψη σας εδώ ή όπου αλλού θέλετε, απλά η διαφορά είναι ότι εμείς δεν έχουμε κερδίσει το δικαίωμα όπως ο Θεοδωράκης να είναι βαρύνουσα η άποψη μας.
    den exoume oloi tin krisi prosopikotitas sou ti na kanoume tora?
    :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    den exoume oloi tin krisi prosopikotitas sou ti na kanoume tora?
    κρίση προσωπικότητας από που το έβγαλες αυτό τώρα???? τεσπα στα τέτοια μου η άποψη σου έτσι και αλλιώς. Έγραψα την άποψη μου και δεν συνεχίζω παραπάνω. υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμε με σένα.

δεν ξέρω τι να κάνεις! κάνε ό,τι θες

αν θες ξεκίνα με το να βγάλεις το χέρι σου από εκεί που το έχεις (λέω εγώ τώρα, έβγαλα ένα συμπέρασμα για το τι κάνεις όπως έβγαλες εσύ για μένα ότι έχω κρίση προσωπικότητας)

κρίση προσωπικότητας από που το έβγαλες αυτό τώρα???? τεσπα στα τέτοια μου η άποψη σου έτσι και αλλιώς. Έγραψα την άποψη μου και δεν συνεχίζω παραπάνω. υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμε με σένα.

δεν ξέρω τι να κάνεις! κάνε ό,τι θες

αν θες ξεκίνα με το να βγάλεις το χέρι σου από εκεί που το έχεις (λέω εγώ τώρα, έβγαλα ένα συμπέρασμα για το τι κάνεις όπως έβγαλες εσύ για μένα ότι έχω κρίση προσωπικότητας)
    apo afta pou grafis to epiveveonis
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

apo afta pou grafis to epiveveonis
    ό,τι πεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Όχι στην Ελλάδα όμως όπως βλέπεις...
    Εδώ μόνο αν μαντρωθείς κάπου θα έχεις τον σεβασμό των άλλων αμνοερίφιων του κοπαδιού και την χλευή των άλλων κοπαδιών.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Όχι στην Ελλάδα όμως όπως βλέπεις...
    Εδώ μόνο αν μαντρωθείς κάπου θα έχεις τον σεβασμό των άλλων αμνοερίφιων του κοπαδιού και την χλευή των άλλων κοπαδιών.
    Δεν το νομίζω, πιστεύω ότι έχει από παντού αναγνώριση απλά κάποιοι άνθρωποι (που δεν ανήκουν κάπου συγκεκριμένα) θέλουν να απαξιώνουν τα πάντα, όμως θέλω να πιστεύω πως αποτελούν μειοψηφία φίλε μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Δηλαδή, για να μαθαίνω κιόλας?

Το μέγεθος του ήρωα κρίνετε από το πόσες συλλήψεις , εξορίες , σφαίρες έφαγε?

Κάτι από θρησκίες μου θυμίζει. Αναλόγως αν είναι Άγιος, Όσιος , Αμαρτωλός.

(στο μπαλκόνι)

(έχουμε ακόμα μία κατηγορία thread , που δεν γυρίσαμε το παρών προς τα εκεί.)
    αν απευθύνεσαι σε μένα όχι δεν είπα αυτό.

δεν μετράω το μέγεθος του ήρωα και μάλιστα δεν μίλησα για ήρωες

απλά θα στο πω, οποιοσδήποτε έχει κάνει κάτι για να προοδεύσει αυτή η χώρα και εγώ σαν άνθρωπος, στο δικό μου μυαλο είναι πιο ψηλά από αυτόν που δεν έχει κάνει τίποτα και η γνώμη του βαρένει περισσότερο ασχέτως αν την κρίνω λάθος ή όχι. Τίποτα παραπάνω δεν είπα.

Banned Το avatar του/της WebD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    εεεεεπ basta! Διάβασε πρώτα τη βιογραφία του, πώς π.χ. τον πιάσαν οι Γερμανοί στην κατοχή 16 χρονων παιδί για να πάμε πιο πίσω, και έπειτα πες τις παπαριές σου. Ναι ήταν αλλιώτικες εποχές, ναι κι άλλοι πολλοι κάναν τα ίδια, αλλά μη λέμε και μακακίες έ?
    Και κάποιον άλλο είχανε πιάσει οι Γερμανοί και κάναμε ανταλλαγή αιχμαλώτων για να τον πάρουμε πίσω.... αλλά ήρωα δεν τον λες!!

Όπως επίσης και πάρα πολλοί άλλοι φυλακίστηκαν και μάλιστα επί πάρα πολλά χρόνια!!! αλλά κανείς δεν ξέρει το όνομα τους....

Ο Θεοδωράκης είναι κάτι φτιαχτό... οπότε καλύτερα να γράφει τραγούδια παρά να μιλάει!!

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    pao na gamiso ton malaka tou kseftilismeno iroako sou
    ton miki maous ton faflatako
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Mazepsou, Kitrines kartes kai malakies den yparxoun to ksereis kala to paramithi pos paei

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Ai gamisou re malakako

NikosR oraio to epixeirima sou.....
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Παιδες, ειναι λογικο ο ανθρωπος αυτος να προκαλεί πολιτικες εντάσεις και ιστορικες παρερμηνειες μιας και το μεγεθος και η συμβολή του ηταν τεραστια...

οπως ειπε και ο καπτεν ειναι 2 οι αναγνωσεις...

ε, απο την μουσικη και πολιτική συντροφια των κοινωνικών αγώνων του αιματος και της υπερτατης θυσιας του τότε φτασαμε να μιλάμε για υπουργεια επικρατείας και εθνικοπατριδογνωσιες και συγχαρηλίκια στον Αντωνακη, για παντα δικος σου Μικης....

Διαλλεχτε....
    χρηστο ανεφερες το πριν και το τωρα.

για δες λιγο και το πιο πριν

γι αυτον γινεται η κουβεντα ετσι?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Βαζεις κατι που εγραψε το 1940 κ ειναι γεννηθεις το 1925...

:a31:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Βαζεις κατι που εγραψε το 1940 κ ειναι γεννηθεις το 1925...
    :a31:
    επιστροφη στον τιτλο!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θα εισαι παντα στην καρδια μας...
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 09:49
  2. Μα τόσο αναίσθητος είσαι;
    από kapeos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2004, 14:25
  3. ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
    από kapeos στο forum Στραβά κι ανάποδα