Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 101

Θέμα: Στα Σκουπίδια...

Μανιβελάτο μέλος
    δυστηχώς το έχω δει και εγώ να συμβαίνει μια δυο φορές και από φοιτητές φεύγοντας από την σχολή..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    η αληθεια ειναι οτι το σκουπιδι καποιου, μπορει να ειναι ο θσαυρος καποιου αλλου...

οπως καποιοι πετανε ενα μηχανακι παλιο και βρισκεται καποιος να το αναπαλαιωσει και να του δωσει ζωη, ετσι και καποιος αλλος μπορει να μπαλωσει τα γαντια και να τα χρησιμοποιησει...

βεβαια εγω προσωπικα, μονο κανεναν χαρτοφυλακα ή καμια μαυρη τσαντα γραφειου μπορω να μαζεψω απο τα σκουπιδια μπας και κανω την τυχη μου...τιποτα αλλο και για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ...

λετε να αρχισουν αν γινονται φαβελες??

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    οπως καποιοι πετανε ενα μηχανακι παλιο και βρισκεται καποιος να το αναπαλαιωσει και να του δωσει ζωη, ετσι και καποιος αλλος μπορει να μπαλωσει τα γαντια και να τα χρησιμοποιησει...
    Άσχετο αλλά χθες είδα πάνω σε ένα καρακάκι ατσίγγανου παλιατζή ένα σουριασμένο και μέσα στο χώμα cb400sf και το λυπήθηκε η ψυχή μου...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Άσχετο αλλά χθες είδα πάνω σε ένα καρακάκι ατσίγγανου παλιατζή ένα σουριασμένο και μέσα στο χώμα cb400sf και το λυπήθηκε η ψυχή μου...
    ρωτα τον Ακη (catmaster) να σου πει την εμπειρια του απο επισκεψη του σε γνωστο μαντρα μηχανων που ειχε φωναξει γυφτο για να πεταξει την "σαβουρα"....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ισως αν του προτεινες λιγα λ7, να σου το εδινε, αφου το δινει για σιδερο. Καποιοι σιγουρα θα χρειαζοντουσαν ανταλακτικα...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δυστυχώς το φαινόμενο το βλέπω και εγώ, όπως όλοι μας πλέον. Εχθές το απόγευμα πχ (το θυμάμαι μιας και έκανα δεύτερες σκέψεις) είδα έναν αξιοπρεπέστατο κύριο γύρω στα 70-75 να ψάχνει τους κάδους έξω απ΄τον Σκλαβενίτη...

Η κατασταση μου θυμίζει την εικόνα της Νέας Υόρκης το 1990 που ήμουν εκεί (ΕΥΤΥΧΩΣ δεν είμαστε ακόμα σε τέτοιο χάλι). Το 1ο βράδυ που έφθασα εκεί, περίμενα στο φανάρι καπνίζοντας μέχρι να ανάψει πράσινο για τους πεζούς.
    Πέταξα την γόπα κάτω, και ξαφνικά σηκώνεται ένας τύπος που καθόταν στο πεζοδρόμιο, έρχεται παίρνει την γόπα από κάτω και απομακρύνεται καπνίζοντας ....... Επαθα χοντρή πλάκα μιας και θα του έδινα αμέσως τσιγάρο αν μου ζήταγε.

Ο τύπος δεν ήταν η εξαίρεση. Ούκ ολίγες φορές είδα κόσμο να καπνίζει γόπες που είχαν πετάξει άγνωστοι, ενώ οι άστεγοι που κοιμόντουσαν στο metro, στα βαγόνια, και στα πεζοδρόμια που είχαν σχάρες ζεστού αέρα (απ΄το metro που πέρναγε από κάτω) ήταν χιλιάδες...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Ισως αν του προτεινες λιγα λ7, να σου το εδινε, αφου το δινει για σιδερο. Καποιοι σιγουρα θα χρειαζοντουσαν ανταλακτικα...
    Εκείνη τη στιγμή, με εκείνες τις συνθήκες, και με 2 κοπέλια να κλαίνε μέσα στο αμάξι δεν...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    παλια ρουχα και παιχνιδια τα αφηνω σε σακουλα διπλα στον καδο για να τα παρει καποιος που τα εχει αναγκη και παντα βρισκεται καποιος. δεν τα ριχνω μεσα γιατι δεν εχει νοημα να γεμισουν αποφαγια και οτι αλλο.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    παλια ρουχα και παιχνιδια τα αφηνω σε σακουλα διπλα στον καδο για να τα παρει καποιος που τα εχει αναγκη και παντα βρισκεται καποιος. δεν τα ριχνω μεσα γιατι δεν εχει νοημα να γεμισουν αποφαγια και οτι αλλο.
    +πολλα...ειδικα για τα ρουχα και παπουτσια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ποια σκουπιδια κι αλουμινια ???
    Εμενα μου κανει περισσοτερο κατι σε διακινηση ναρκωτικων...ή ακομα χειροτερα παιδικης πορνογραφιας
    Αφηνει ο νεαρος το DVD , ερχεται το παιρνει ο 55αρης μετα....

Θεωρίες συνωμοσίας , ξέρω , αλλα εμενα εκει θα πηγαινε το μυαλό μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Εμενα μου κανει περισσοτερο κατι σε διακινηση ναρκωτικων...ή ακομα χειροτερα παιδικης πορνογραφιας

Πολύ C.S.I βλέπεις Portis και το ΄χεις μπλέξει....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και όμως ο Portishead, έχει απόλυτο δίκιο και όντως συμβαίνει αυτό..

Απο ναρκωτικά μέχρι και σφαίρες πολλές φορές έχουν βρεί τόσο οδοκαθαριστές όσο και πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ και της Α.Δ. που έχουν κληθεί γιατί έβλεπαν οι κάτοικοι διάφορους παράξενους να κάνουν το ίδιο που είδε και ο φίλος ggs.

Μην σας παραξενεύει και πολύ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

+1

τωρα με τους πειναλες ολους και τους περιεργους που πανε και ψαχουλευουν..εχω χασει δυο καλα δέματα ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    +1

τωρα με τους πειναλες ολους και τους περιεργους που πανε και ψαχουλευουν..εχω χασει δυο καλα δέματα ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    και όμως ο Portishead, έχει απόλυτο δίκιο και όντως συμβαίνει αυτό..

Απο ναρκωτικά μέχρι και σφαίρες πολλές φορές έχουν βρεί τόσο οδοκαθαριστές όσο και πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ και της Α.Δ. που έχουν κληθεί γιατί έβλεπαν οι κάτοικοι διάφορους παράξενους να κάνουν το ίδιο που είδε και ο φίλος ggs.

Μην σας παραξενεύει και πολύ.

Gandalf
    Ναι όπως τα λες.
    Όπου κοιτάξεις βλέπεις ομάδες ΔΙΑΣ να ελέγχουν όσους ψάχνουν τα σκουπίδια. Και στη γωνία γίνεται το νταραβέρι χωρίς κανένα άγχος.

Κόψτε την τηλεόραση με τα αστυνομικά παίδες. Αν θεωρεί κάποιος ύποπτους όσους ψάχνουν τα σκουπίδια, είναι αλλού νυχτωμένος. Ιδίως στην Αθήνα που στο κέντρο γίνεται της πουτάνας το κάγκελο από διακίνηση και εμπορία πρέζας, όπλων, γυναικών μέρα μεσημέρι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οχι στα σκουπιδια?
    από airpanos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 268
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2011, 11:12
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2006, 15:50
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:09
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 08:37