bill...κανε μια βολτα τοτε και smt...το μουλτι δε στο προτεινω γιατι μαλλον θα παθεις μεγαλη ζημια
![]()
αλλα γιατι 18κ ρε?
το adventure θες να παρεις?
bill...κανε μια βολτα τοτε και smt...το μουλτι δε στο προτεινω γιατι μαλλον θα παθεις μεγαλη ζημια
![]()
αλλα γιατι 18κ ρε?
Όχι το avd...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αλλα γιατι 18κ ρε?
Τα 14.350 που λένε όμως είναι με δώρο το τασάκι... Αν όμως βάλεις και εξοπλισμό (π.χ. στην βασική δεν έχει καν ABS!), υπολογίσεις έξοδα δανείου, τόκους κλπ κλπ ακουμπά τα 17500Ε (χωρίς την ηλεκτρονική ανάρτηση) και ξεπερνά τα 18000 αν την βάλεις και αυτή...
Άστα και εγώ είχα δει στο site 14350 άντε λέω να πάει κανένα 15αρι και όταν μου εκτύπωσε αναλυτικά την προσφορά έφυγα με μία φάτσα τέτοια...![]()
@camen: Εσύ τι θες να πάρεις δεν μας είπες...![]()
Και δεν θα σας πω μεχρι να το παρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
@camen: Εσύ τι θες να πάρεις δεν μας είπες...![]()
Ααααααν το παρω....
![]()
Κανα adv τον κόβω σε ΚΤΜ...
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
παρτε ρε μλκες καποιος το λσ4 του καμεν για παπι εστω...να μπει στον ισιο δρομο το παιδι![]()
Μακάρι! Αν θέλω κάτι πιο παιχνιδιάρικο από το BMW θα δανείζομαι του camen!Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Κανα adv τον κόβω σε ΚΤΜ...![]()
Από ιδέες βλέπεις είμαστε καλά... τα Ευρώ μας λείπουν :rotflmao:
λοιπον περαστικε...ακου να δεις πως θα γινει...αυτα που λεγαμε στο w ακυρα...
παιρνεις το gs του βασκα...με τα ρεστα παιρνεις το lc4 του καμεν και το κρατας για παπι η το πουλας μετα....εγω περνω το τρανσαλπ, ο καμεν περνει αυτο που θελει και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι![]()
Μλκ μου αρεσει αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
λοιπον περαστικε...ακου να δεις πως θα γινει...αυτα που λεγαμε στο w ακυρα...
παιρνεις το gs του βασκα...με τα ρεστα παιρνεις το lc4 του καμεν και το κρατας για παπι η το πουλας μετα....εγω περνω το τρανσαλπ, ο καμεν περνει αυτο που θελει και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι![]()
![]()
![]()
![]()
Μόνο εδώ μπάζει... Εκτός αν εννοείς τα ρέστα από το σημερινό super marketΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
με τα ρεστα παιρνεις το lc4 του καμεν και το κρατας για παπι
Για αρχή πάντως έλα με 2500Ε Ευρώ και την ταυτότητά σου να πάμε στο ΚΕΠ του Ρίου για τη μεταβίβαση... Πανεπιστήμιο είμαι... Στην βράση κολλάει το σίδερο λέμεεεεε![]()
Δωσε το transalp στον Πανο,παρε το ΚΤΜ και σπρωξε αυτο...Κ περισσοτερα θα βγαλεις και εγω θα παρω αυτο που θελωΑρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Μόνο εδώ μπάζει... Εκτός αν εννοείς τα ρέστα από το σημερινό super market
Για αρχή πάντως έλα με 2500Ε Ευρώ και την ταυτότητά σου να πάμε στο ΚΕΠ του Ρίου για τη μεταβίβαση... Πανεπιστήμιο είμαι... Στην βράση κολλάει το σίδερο λέμεεεεε![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
για καφε αμα θες παμε![]()
γιατι 2500 δε τα χω και λιγοτερο να μου το αφηνες θα ντρεπομουν να το παρω ετσι οπως το εχεις το τρανς....
Με βάση το κλασικό topic ...."σε είδα"
Σε είδα ξεκράνωτε κάγκουρα κατά τις 12 παρά στο Πανεπιστήμιο...![]()
Ήρθαν τα πρωτοέτια για εγγραφές και έβγαλες το κράνος για να φορτώσεις κανένα πιπίνι???
- Ομορφιά το αστικό εδώ στην Πάτρα είναι... γάματα... Που μένεις...
- Τέρμα Γούναρη
- Μια χαρά βολεύει
:rotflmao:
![]()
ποιος ειναι ο καγκουρας ρε?
:a13: :a13: :a13:
Ρε σεις με τις τράμπες μη ξεχτάστε και εμένα..950/990 adv να ναι κ ότι να ναι..
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Ρε ενδιαφερεται κανεις για 3 λιτρα torco t4sr 20-50 σφραγισμενα εννοειται που μαλλον δεν θα τα χρειαστω?!Αν ναι ας πει ...
![]()