Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 74

Θέμα: ΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ???

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από argiris civic
    εμενα μ πεταξε αρκετο λαδι... τα λαδια τα ειχα δει και ηταν καλα...αλλα τωρα δν ξερω...δν συμλπηρωσε κανεις λαδι οποτε κατι γινεται και δν ξερω τι....

.
    .
    .
    .
    απο τ μηχανη εβγαλα 7-8 λιτρα λαδι..!!!!

Aυτα που γράφεις δεν συμβαδίζουν. Αν εχεις χαλασμένο ρακόρ που μενει μόνιμα ανοιχτό κι εχεις και μια τουλάχιστον βαλβίδα φλοτέρ με διαρροη είναι εύκολο να γεμίζει το κάρτερ με βενζίνη.
    Αν δεν εγινε αυτό, τότε κάποιος σου πρόσθεσε μερικά λίτρα λάδι, η εχεις κάμποσα λίτρα νερό στο λάδι, λόγω καμμένης φλάντζας.
    Γενικά δεν θα βγάλεις άκρη απ οτι καταλαβαίνω με αυτα που γράφεις, θα πρέπει να πας σε ενα συνεργείο.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    λοιπον φιλαρακι καταρχιν καλημερα...ενα εχω να σ πω...απο τ μηχανη εβγαλα 7-8 λιτρα λαδι..!!!!:
    Αυτο το μηχανακι πρεπει να το ειχε ο ιδιος τυπος με τη R1...δεν εβγαζε τιποτα..μονο εβαζε καινουρια...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	767730_0_n.jpg 
Προβολές:	228 
Μέγεθος:	27,8 KB 
ID:	209985
    - Omnia mea mecum porto -

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    άμα λέω εγώ Honda...

γι' αυτό πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να ξεκινάει από κανένα ιταλικό μπουρδελάκι, να μαθαίνει τα της συντήρησης και μετά να πηγαίνει στα τζαπάν για να κάνει τη δουλειά του...

αυτό με τα λάδια μου θύμισε το βιντεοκλιπ του Milow - Ayo Technology όπου στο τέλος του τρέχουν αυτουνού τα μέλια-σιρόπια, ό,τι είναι, από το στόμα.

Για τις τρύπες, όσες μπορώ να διακρίνω από τη φωτογραφία σωστά υπάρχουν.

Το λάδι ήταν λάδι ή ήταν λίγο σαπουνοειδές; Γιατί μας έχεις πει ήδη ότι το νερό έλειπε, ρίξε μια ματιά και στη βενζίνη τι γίνεται. Αν και νερό+λάδι και πάλι είσαι πιο κάτω από τα 7-8 λίτρα.

@ Band(age)it: καλά σοβαρά αυτός έβαλε εξάτμιση και άφησε την παλιά στη θέση της;; Είχε το δίλημμα κάτω από τον κώλο ή στο πλάι οπότε σου λέει ας τα κάνω και τα δύο... σαν τα δίχρονα αγωνιστικά που βγάζαν εξατμίσεις απ' όπου μπορούσαν! :rotflmao:
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    άμα λέω εγώ Honda...

γι' αυτό πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να ξεκινάει από κανένα ιταλικό μπουρδελάκι, να μαθαίνει τα της συντήρησης και μετά να πηγαίνει στα τζαπάν για να κάνει τη δουλειά του...

αυτό με τα λάδια μου θύμισε το βιντεοκλιπ του Milow - Ayo Technology όπου στο τέλος του τρέχουν αυτουνού τα μέλια-σιρόπια, ό,τι είναι, από το στόμα.

Για τις τρύπες, όσες μπορώ να διακρίνω από τη φωτογραφία σωστά υπάρχουν.

Το λάδι ήταν λάδι ή ήταν λίγο σαπουνοειδές; Γιατί μας έχεις πει ήδη ότι το νερό έλειπε, ρίξε μια ματιά και στη βενζίνη τι γίνεται. Αν και νερό+λάδι και πάλι είσαι πιο κάτω από τα 7-8 λίτρα.

@ Band(age)it: καλά σοβαρά αυτός έβαλε εξάτμιση και άφησε την παλιά στη θέση της;; Είχε το δίλημμα κάτω από τον κώλο ή στο πλάι οπότε σου λέει ας τα κάνω και τα δύο... σαν τα δίχρονα αγωνιστικά που βγάζαν εξατμίσεις απ' όπου μπορούσαν! :rotflmao:
    οχι φιλε μου τ λαδι ηταν λαδι...δν ειχε σαπουναδες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Aυτα που γράφεις δεν συμβαδίζουν. Αν εχεις χαλασμένο ρακόρ που μενει μόνιμα ανοιχτό κι εχεις και μια τουλάχιστον βαλβίδα φλοτέρ με διαρροη είναι εύκολο να γεμίζει το κάρτερ με βενζίνη.
    Αν δεν εγινε αυτό, τότε κάποιος σου πρόσθεσε μερικά λίτρα λάδι, η εχεις κάμποσα λίτρα νερό στο λάδι, λόγω καμμένης φλάντζας.
    Γενικά δεν θα βγάλεις άκρη απ οτι καταλαβαίνω με αυτα που γράφεις, θα πρέπει να πας σε ενα συνεργείο.
    στ λαδι μεσα δν εχει νερο...τι δν συμβιδιζει??ισως δν εκανα καλη διατυπωση εγω...

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    λοιπον φιλαρακι καταρχιν καλημερα...ενα εχω να σ πω...απο τ μηχανη εβγαλα 7-8 λιτρα λαδι..!!!! αν ειναι δυνατον..ουτε σ αμαξι δν βαζω τοσα..!!!!οσο για τ τρυπα που σ ειπα ειναι αυτη...
    φιλε η τρυπα που ειναι λιγο πιο κατω απο το κεντρο της εικονας ειναι αυτακι στηρηξης του πλαστικου τμηματος του θερμοστατη?
    εχει ενα μεταλικο κυλινδρακι μεσα απο οτι βλεπω αρα εκει βιδωνει κατι.μηπως λειπει μια βιδα και δν στεγανοποιει καλα?
    μαλλον θα θελει καινουρια ο-ρινγκ εκει περα...

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    βαλε μια λιγο πιο μακρυνη φωτο του θερμοστατη.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    τι δν συμβιδιζει??ισως δν εκανα καλη διατυπωση εγω...
    Εγραψες νωρίτερα οτι τα λάδια τα είχες ελεγξει και ηταν ΟΚ, μετα έγραψες οτι με το που έβγαζες την τάπα πλήρωσης το λάδι ξεχείλιζε από εκεί, και μετα έγραψες οτι εβγαλες απο μέσα 7-8 λίτρα λάδι.

Ε λοιπόν η κάποιος έβαλε κι αλλα λάδια, η εχεις νερό με λάδι, η εχεις λάδι με βενζίνη, η δεν μέτρησες σωστά οταν νόμιζες οτι ηταν ΟΚ.
    Ενα απο τα 4 ισχύει κι εγω επιμένω στο βενζινόλαδο, γιατί είναι δύσκολο να γεμίσεις το κάρτερ πιό πάνω απο την τάπα πλήρωσης ακόμα και να το θέλεις.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
    φιλε η τρυπα που ειναι λιγο πιο κατω απο το κεντρο της εικονας ειναι αυτακι στηρηξης του πλαστικου τμηματος του θερμοστατη?
    εχει ενα μεταλικο κυλινδρακι μεσα απο οτι βλεπω αρα εκει βιδωνει κατι.μηπως λειπει μια βιδα και δν στεγανοποιει καλα?
    μαλλον θα θελει καινουρια ο-ρινγκ εκει περα...
    οχι δν λεω αυτη τν τρυπα...εχει μια μικρη τρυπουλα εκει που μπαινει τ σωλινακι της υπερχειλισης...

οχι δν λεω αυτη τν τρυπα...εχει μια μικρη τρυπουλα εκει που μπαινει τ σωλινακι της υπερχειλισης...
    αυτη ειναι η τρυπα που λεω...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc005399.jpg 
Προβολές:	184 
Μέγεθος:	26,2 KB 
ID:	210003

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Εγραψες νωρίτερα οτι τα λάδια τα είχες ελεγξει και ηταν ΟΚ, μετα έγραψες οτι με το που έβγαζες την τάπα πλήρωσης το λάδι ξεχείλιζε από εκεί, και μετα έγραψες οτι εβγαλες απο μέσα 7-8 λίτρα λάδι.

Ε λοιπόν η κάποιος έβαλε κι αλλα λάδια, η εχεις νερό με λάδι, η εχεις λάδι με βενζίνη, η δεν μέτρησες σωστά οταν νόμιζες οτι ηταν ΟΚ.
    Ενα απο τα 4 ισχύει κι εγω επιμένω στο βενζινόλαδο, γιατί είναι δύσκολο να γεμίσεις το κάρτερ πιό πάνω απο την τάπα πλήρωσης ακόμα και να το θέλεις.
    μπορει να μν τ μετρισα καλα εγω... ...βενζινολαδο ΔΝ ειναι 100%....ισως ειναι αυτο που ειπε ο ολντμαν πιο πανω....

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    ισως ειναι αυτο που ειπε ο ολντμαν πιο πανω....
    Αφήστε τον OldMan ήσυχο γιατί είναι σε ηλικία που το εγκεφαλικό βρίσκεται προ των πυλών ...

(ειδικά αν ακούει ταυτόχρονα για κανονική στάθμη λαδιου, υπερχείλιση λαδιού από τη τάπα και περιεχόμενο 7-8 λίτρων ..) :hypnotize
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Αφήστε τον OldMan ήσυχο γιατί είναι σε ηλικία που το εγκεφαλικό βρίσκεται προ των πυλών ...

(ειδικά αν ακούει ταυτόχρονα για κανονική στάθμη λαδιου, υπερχείλιση λαδιού από τη τάπα και περιεχόμενο 7-8 λίτρων ..) :hypnotize
    απλα λεω για το βρασιμω και φουσκομα των λαδιων που ειπες...και δν ειπα ταυτοχρονα εγω....εγω παντος εβγαλα τοσα λαδια τωρα τ να σ πω...δν εχω κανα λογο να λεω ψεμματα τν στιγμη που ζηταω βοηθεια για τ τι γινεται...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    απλα λεω για το βρασιμω και φουσκομα των λαδιων που ειπες...και δν ειπα ταυτοχρονα εγω....εγω παντος εβγαλα τοσα λαδια τωρα τ να σ πω...δν εχω κανα λογο να λεω ψεμματα τν στιγμη που ζηταω βοηθεια για τ τι γινεται...
    Βρε καλέ μου άνθρωπε ...

Κόλλησες στο φούσκωμα των λαδιών (πιθανόν δίκαια) αλλά αυτά που περιγράφεις είναι λίγο Horror fiction και επιμένεις να πάρεις και απάντηση ..!!!

Λες π.χ. ότι κανείς δεν συμπλήρωσε λάδια ούτε έβαλε παραπανίσια ούτε τίποτε άλλο και η στάθμη σου είναι κανονική και βγάζεις 7- 8 λίτρα στο άδειασμα και θέλεις να σου πούμε ότι δεν είσαι εσύ τρελός αλλά όλοι εμείς οι υπόλοιποι ...
    (πράγμα που, μεταξύ μας, παίζεται ...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Βρε καλέ μου άνθρωπε ...

Κόλλησες στο φούσκωμα των λαδιών (πιθανόν δίκαια) αλλά αυτά που περιγράφεις είναι λίγο Horror fiction και επιμένεις να πάρεις και απάντηση ..!!!

Λες π.χ. ότι κανείς δεν συμπλήρωσε λάδια ούτε έβαλε παραπανίσια ούτε τίποτε άλλο και η στάθμη σου είναι κανονική και βγάζεις 7- 8 λίτρα στο άδειασμα και θέλεις να σου πούμε ότι δεν είσαι εσύ τρελός αλλά όλοι εμείς οι υπόλοιποι ...
    (πράγμα που, μεταξύ μας, παίζεται ...)
    μα δν ειπα οτι ειναι λογικο να βγαζεις 7-8 λιτρα λαδι...αν ειναι δυνατον... τεσπα..να ΄στε καλα ευχαριστω για τις πληροφοριες...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λάδια στο φίλτρο. Βοήθειααααα!!!!
    από boldor900f στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2010, 17:09
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 14:31
  3. Ανεκδοτάκια στο πνεύμα του kalgeorge
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2004, 11:58