Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Το κομβόι άνοιξε τις μπάρες στα διόδια

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Οπως πάντα, άλλο λεω και αλλου κολάτε
    Ρε Λιάκο .... οκ να το παραδεχτώ οτι μπορεί να εννοείς άλλα πράγματα

αλλά ρε φίλε όταν αντιδράς αμέσως σε κάθε έκφραση αντίδρασης απέναντι σε μια κλεψιά με τα χρήματα όλων μας (για τους φόρους μας μιλάω πέρα απο το ποσό του αντιτίμου των διοδίων) και τον τρόπο διαχείρισης τους ........

δεν έχει άλλη επιλογη ο άλλος απο το να σε παρεξηγήσει

και τι έγινε άμα εσύ έχεις έναν απώτερο ηθικολογικό σκοπο αντιμετώπισης απέναντι στην έννοια του "τσάμπα".

Ποιο το όφελος να το εκφράζεις μέσα απο αυτήν την κλεψιά που διαπράττεται με τα λεφτά σου και τα λεφτά μου?

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas

Να δεχτώ την ένσταση στο πριν γίνουν (και ειναι αλήθεια οτι οι συμβάσεις του Σουφλια είναι απαράδεκτες).

Για την ακρίβεια οι συμβάσεις του Σουφλία είναι εώς και 7 φορές άνω του κόστους!!!

Μετά λέμε για το πώς φτωχευσε η χώρα και για το που πήγαν τα λεφτά...

Αλλά βλέπεις ο Μπούλης εκλεισε την Βουλή και βάσει συντάγματος παραγραφηκαν τα αδικήματα.

και μένουμε απλά να πληρώνουμε υπερτιμολόγημένα έργα ΚΑΙ διόδια.
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    Έλεος ρε Ηλία πια με αυτή την αντίδραση σου στο παράπονο του κόσμου για την κλεψιά

Διάλεξα μια τυχαία διαδρομή απο το site του New York State THRUWAY AUTHORITY http://www.thruway.ny.gov/tolls/calc/trip.cgi η οποία θα ήταν πάνω κάτω όσο Αθήνα - Θεσσαλονίκη / Yonkers - Rochester

θα μπορούσα να μην το περάσω απο τη γέφυρα για να το φθηνήνω. Οι πιθανότητες αμέτρητες σε Interstate Highways πλήρως φωτισμένοι με ποιότητα ασφάλτου τρελή και λωρίδες τουλάχιστον 3-4 ανα κατεύθυνση.

http://maps.google.com/maps?f=d&sour...09&ie=UTF8&z=7

χλμ 538

κόστος μαζί με την γέφυρα = 16,35$ = 12.57ευρω

Αθήνα - Θεσσαλονίκη = 18.80 ευρω

Μέσο Εισόδημα ΝΥορκέζου (Mean) = 77.865$ = 59.872ευρω =164 ευρώ τη μέρα

Μέσο Εισόδημα Ελληνα = 19.194? = 53 ευρώ τη μέρα

κόστος στον ΝΥορκέζο 8% του ημερήσιου μισθού του
    κόστος στον Έλληνα 36% του ημερήσιου μισθού του

θές να το χοντρύνουμε και να μιλήσουμε για ποσοστά κερδών που απολαμβάνουν οι ιδιωτικές εταιρίες που εκμεταλευονται τα διόδια στην Ελλάδα σε αντιδιαστολή με τα ποσοστά κερδών που απολαμβάνει το ταμείο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης?

Αντε γεια ρε Ηλία αντε γεια με την κλεψιά επιτέλους. Λες και έχουμε επιλογή...
    money cant buy me love !!!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    για να μην προσθέσω το κόστος Σήματος (Registration στην Αμερική) οπου για το 1600αράκι μου στην Ελλάδα είναι 250ευρώ και στην ΝΥ δεν θα ξεπέρναγε τα 33ευρώ!!!! οπότε στους προηγούμενους υπολογισμούς μου πρόσθεσε σε παρακαλώ και αυτά τα έξοδα.

:a29:

και που πάνε αυτά τα 250 ευρώ ρε Ηλία? Γιατί δεν πάνε στην συντήρηση και κατασκευή έργων Οδοποιίας?

Τι σημαίνει " τόσα χρόνια δε λειτουργούσε αυτό το σύστημα ας πάμε σε συμβάσεις ΣΔΙΤ μπας και δουλέψει?"

ποιος το έκανε να μην λειτουργεί?

Τι σημαίνει "βάζω τάξη στο Δημόσιο" και απολύω ανθρώπους γιατι είναι μη-παραγωγικοί και τεμπέληδες αλλά δε χρειάζεται καν να ελέγξω τους κλέφτες που τα παίρνουν με την υπογραφή μου και τις ευχές μου? Χώρια την κλεψιά του ίδιου του κράτους απο τους υπέρογκους φόρους που βάζει πάνω στο αντίτιμο των διοδίων.

εσύ τι λές? να μάθουμε να γίνουμε ενσυνείδητοι πολίτες και να μην επικροτουμε την εννοια του "τσάμπα"? Εδώ βρήκες να το πετύχεις αυτό?

να τους καεί το σπίτι ρε φιλαρακι λεω εγώ

spyro

Τα προβατα ας πληρωνουν :wacko:

Οπως πάντα, άλλο λεω και αλλου κολάτε
    κατ'αρχην εγω δεν λεω οτι λες λαθος, σε πολλα απο αυτα που λες.
    ουτε κολλαω ωστε να δημιουργησω μια αντιπαραθεση,για την αντιπαραθεση και μονο.
    απλα επειδη ζουμε σε ενα καπιταλιστικο συστημα ελευθερης οικονομιας και ιδιωτικης πρωτοβουλιας ας σταθει αξιο των απαιτησεων του.οχι να κανουν μονο πλιατσικο στην πλατη των αδυναμων με την στηριξη των πολιτικων,ανεξελεγκτα, χωρις οποιαδηποτε σοβαρη παρεμβαση απο τον κυριο αιμοδοτη τους(εμας)παρα καθε τεσσερα χρονια να ριχνουμε ενα χαρτι και να εχουμε την ψευδαισθηση οτι συμμετεχουμε στις αποφασεις.
    και δε μιλαω μονο για τα διοδια αλλα και για πολλα αλλα.στο κατω κατω και τωρα ενα κωλομονοπωλιο εχουμε με τεσσερεις πεντε μεγαλοκαρχαριες.τα πηραν απο το κρατος(τζαμπα) και τα εκμεταλευονται αυτοι σε υψηλες τιμες και χαλια υπηρεσιες(συνηθως)
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Ειδικά αυτοι οι τρόμπες στην Εγνατία τί ζητάνε; 700 χιλιομετρα συγχρονου αυτοκινητοδρόμου να τα έχουμε τζαμπα;

η ΕΓΝΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΑ, ΕΞΟΔΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΛΠ
    ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ Η ΒΕΝΖΙΝΗ. ΑΝ ΠΑΘΕΙΣ ΛΑΣΤΙΧΟ Ή ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ?
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    απλα πρεπει ολοι να μην πληρωνουν ΜΑ ΟΛΟΙ!! αντε να ξυπνησουμε σιγα σιγα

εγω περα απο το μηχανακι που εχω χροονια να πληρωσω..

αρχισα κ με το αμαξι τωρα..φευγω μαζι με τον μπροστινο ..δεν μπαινω καν στη διαδικασια του δε σε πληρωνω παρε μου τον αριθμο κ ανοιξε μου να φυγω..απλα φευγω..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Στα διόδια "χώνεστε" πρώτοι??
    από Nostra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 117
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2006, 19:28
  2. Αριθμός Κυκλοφορίας στα ΔΙΟΔΙΑ?
    από dio650gs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2006, 21:05
  3. ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ Setup ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΜΟΤΟgp!!
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2006, 15:23
  4. Καγκουριές στα διόδια!
    από Innersense στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2005, 18:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας