Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Και τι να διαλεξω ??

Cool Και τι να διαλεξω ??

Καλησπερα σε ολους !!! Με καλως οριζω λοιπον στο Forum και θελω να σας ρωτησω αμεσως και κατι !!! :rotflmao:

Οπου να ναι, θα παρω μηχανακι μεχρι 250cc ομως επειδη ειμαι σχεδον 18 αλλα εχω ενα προβλημα στο να επιλεξω, για αυτο θελω και την γνωμη σας !!!

Θα προτιμουσα να αποφυγω τα παπακια και να στραφω σε στυλ SuperSport ( Χωρις αυτο να ειναι απολυτο) για να παω μετα απο μερικα χρονακια σε μεγαλη μηχανη !!!

P.S. Δεν εχω τωρα μηχανακι και ουτε ειχα πιο πριν αλλα ξερω να οδηγαω ( Απο φιλους που μου δινουν ) χωρις να ειμαι βεβαια και Expert !!!

Οποτε τι εχετε να μου προτεινεται ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Καλως ηρθες!! Εχει μπολικο υλικο εδω μεσα!Αυτο που φανταζομαι θα σε συμβουλεψουν και οι υπολοιποι ειναι να βγαλεις διπλωμα για αρχη αν δεν εχεις, και αν βγαινεις οικονομικα να κοιταξεις για το νιντζα το 250 υπολογιζοντας τα χρηματα σου ωστε να παρεις παραλληλα και τον καταλληλο εξοπλισμο (κρανος,μπουφανακι,κλπ,κλπ)

δες κι εδω

Θες κατι μεχρι 250 η κατι που να υποστηριζει το διπλωμα σου,γιατι υπαρχουν και μεγαλυτερα που μπορεις να οδηγησεις?

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    να παρειςενα 250 να το λιωσεις κανα 2 χρονια να δεις τι παιζει και σιγα σιγα να ανεβεις...καλες βολτες..
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Λοιπον, Χρηστο ευχαριστω καταρχας !!! Και εγω στο μυαλο μου εχω καιρο την Ninja αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ ελαφρια για τα κυβικα της και ακουσα οτι ειναι και ψιλοσκοτωστρα και εχω ψιλοκολησει για αυτο ειπα και να σας ρωτησω !!!

οχι δεν θελω ντε και καλα μεχρι 250, απλα να με καλυβει το διπλωμα !!! Το θεμα ειναι οτι οπως ειπα δεν ειχα δικο μου μηχανακι και θελω ακομα λιγο δουλιτσα στην οδηγηση !!! Μην τυχον παρω κατι παραπανω και πριν προλαβει να ολοκληρωθει η δουλιτσα εγω να κραταω πατεριτσα !!!

φιλική συμβουλή: πάρε κάτι χωρίς φαίρινγκ. Κοστίζουν.

Αλλαζω μαλλον κατευθυνση... μου ειπαν και ειδα την YZF R4 της Yamaha και ειναι και ομορφη και αφου θα ειναι και 250cc θα εχει γυρω στους 33 ιππους για να ειναι ολοι ενταξει με το Α1 διπλωμα !!! Αφου θα ειναι και σε κοντινο κοστος με την Ninja μαλλον πως θα προτιμουσα την R4 !!!

Το θεμα μου ομως ειναι οτι ακουσα επισης πως δεν ειναι σιγουρο οτι θα βγει, και αμα βγει ισως να μην ερθει ελλαδα !!! Εσεις ξερετε τπτ ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadPreZz
    Αλλαζω μαλλον κατευθυνση... μου ειπαν και ειδα την YZF R4 της Yamaha και ειναι και ομορφη και αφου θα ειναι και 250cc θα εχει γυρω στους 33 ιππους για να ειναι ολοι ενταξει με το Α1 διπλωμα !!! Αφου θα ειναι και σε κοντινο κοστος με την Ninja μαλλον πως θα προτιμουσα την R4 !!!

Το θεμα μου ομως ειναι οτι ακουσα επισης πως δεν ειναι σιγουρο οτι θα βγει, και αμα βγει ισως να μην ερθει ελλαδα !!! Εσεις ξερετε τπτ ???
    Παντως στο google βρισκω μια μονο φωτογραφια η οποια υπηρχε οπως φαινεται και πριν 2 χρονια. http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=68747
    Το κοβω να αργει ακομα, και οταν βγει θα παιζει στα 5χιλιαρικα μαλλον.Αν μπορεις να περιμενεις χωρις να ξερεις τι και πως καντο.Αλλιως παιρνεις ενα xt 500 motard με 2 χιλιαρικα και εισαι οκ και με το α1 και μεχρι να βγει(αν βγει) το r4 εχεις παρει απεριοριστων...
    #εχεις καμια σχεση με τους deadprezz που ειχαν βγει στον αντ1?#

Βασικα Motard, MotoCross και κατι τετοια δεν με πολυτρελενουναι ... σε αυτα που εχω κολημα ειναι τα SuperSport !!! Μακαρι παντος να βγει... θα αξιζει πολλα η μηχανη !!!
    Αμα παντος μαθεις τπτ ενημερωσε με !!!

# Οχι απλα αυτο το ονομα μου ηρθε και το εβαλα !!! #

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Και τι να διαλεξω ??

....
    P.S. Δεν εχω τωρα μηχανακι και ουτε ειχα πιο πριν αλλα ξερω να οδηγαω ( Απο φιλους που μου δινουν ) χωρις να ειμαι βεβαια και Expert !!!
    ....

Πάρε ένα γυμνό 250 το πολύ.... πριν το πάρεις πάρε κράνος-γαντια-μπουφαν κλπ και καλές βόλτες.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μάνος Το avatar του/της mankam

Re: Re: Και τι να διαλεξω ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πάρε ένα γυμνό 250 το πολύ.... πριν το πάρεις πάρε κράνος-γαντια-μπουφαν κλπ και καλές βόλτες.
    +1

Και μποτούλες....
    οι αστράγαλοι πονάνε πολύ (παθών)!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Βασικα Motard, MotoCross και κατι τετοια δεν με πολυτρελενουναι ... σε αυτα που εχω κολημα ειναι τα SuperSport !!! Μακαρι παντος να βγει... θα αξιζει πολλα η μηχανη !!!
    Αμα παντος μαθεις τπτ ενημερωσε με !!!

# Οχι απλα αυτο το ονομα μου ηρθε και το εβαλα !!! #
    Κοιτα,συνηθως οσοι πρωτοασχολουνται με τις μηχανες πορωνονται με τα street.Και γω στην αρχη ενα 250r ηθελα η το rs125 και το xt το βλεπα με μισο ματι.Τωρα πλεον το βλεπω αλλιως και μου αρεσουν εξισου και τα 2.Μπορει το street να εχεις ποιο ομορφες γραμμες και να ειναι μουνομαγνητης αλλα το motard βγαζει ενα αλητικο στυλ.Α και παταει και αυτα τα streetakia.;p

Παρόμοια θέματα

1. Τι να διαλεξω (Κρανος)
    από djchech στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2007, 12:18
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2005, 11:06
  3. Ισχύς - Ροπή (Τι να διαλέξω???)
    από OldMan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2005, 17:45
  4. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2005, 06:33
  5. Τι να διαλέξω????????????????????????????????
    από MOZART στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 17:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ