Βανα σου εστειλα ενα μηνυμα.
Μπορω να σου πω και αλλα αν θες.
Δες το και οτι θες στειλε μου μηνυμα
![]()
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Βρηκα σημερα τα metzeler rennsport με 190 e με ημερ. κατ. 3-2010. Τι λετε?
καλά λάστιχα σε πολύ φθηνή τιμή, κολοφόρεταΑρχικά δημιουργήθηκε από vamei
Βρηκα σημερα τα metzeler rennsport με 190 e με ημερ. κατ. 3-2010. Τι λετε?![]()
Μια χαρά λάστιχο με γρήγορη κορόνα και καλό για track day αλλά ούτε αντοχή έχει από θέμα διάρκειας ούτε για πολλά νερά είναι κατάλληλο.
Τώρα από εκεί και πέρα βάζεις υπέρ και κατά και διαλέγεις.
Αν ψάχνεις για φτηνά λάστιχα δες και τα metzeler M1 & M3
Dankannn
CBR 600F THE BEST
τα dunlop roadsmart παντως που υποθηκαν παραπανω τα φοραω εγω σε ενα χορνετ και δεν εχουν το καλυτερο κρατημα. Αργουν πολυ να ζεσταθουν, που σημαινει οτι μεσα στην πολη δεν ζεσταινονται σχεδον ποτε.
Ποια λαστιχα εχουν το καλυτερο δυνατο κρατημα σε γυμνη μηχανη; Δεν με πειραζει να τρωγονται γρηγορα αρκει οντως να κρατανε.
Τελικα εβαλα τα rennsport και σημερα θα τα δοκιμασω στο ταξιδακι για ναυπλιο. για να δουμε...![]()
εγω φοοραω τα rennsport για τα οποια εγινε λογος.πολυ καλο λαστιχο κ φτηνο.το εχω πατησει κ με βροχη γιατι κυκλοφορω μονο με μηχανη.λοιπον κατα την ταπεινη μου αποψη πολυ κσλο λαστιχο καλο κρατημα κ οσο πιο πολυ το πιεζεις τοσο πιο πολυ κραταει μεχρι στιγμης κ με 4000 χμ κραταει καλα.ομως εχει ενα κακο.πολυ σκληρο σκελετο κ δεν δουλευει καλα με την αναρτηση αν ειναι λιγο χαλαρη...
ευχαριστω για το χρονο που σπαταλησατε για να διαβασετε αυτο το ανουσιο ποστ![]()
vroum vroum
Πολυ ευχαριστημενη απο τα λαστιχα. Νοιωθεις αρκετα ασφαλης και νομιζω οτι ειναι για οδηγους αρκετα πιο απαιτητικους απο μενα. Σταθερα και ευελικτα κανουν την οδηγηση απολαυστικη.![]()