Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Exw Ena Themataki Me Th Hornet 600 F8 Poy Molis Agorasa

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    εννοειται οτι θελει ψαξιμο και ξεχεσιμο. αν δεν εχει αλλαξει η ταπα αλλα η κλειδαρια? με ενα κλειδι ανοιγει ταπα, κινητηρας και σελα
    Εχω κ εγω το ιδιο θεμα,επειδη ειναι παλια η μηχανη κ εχει αλαχτει η κλειδαρια.
    Μπορει καποιος κλειδαρας να την μονταρει να ανοιγουν και τα 3 με ιδιο κλειδι?
    Σορρυ για το ακυρο στο ποστ του φιλου.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    το πηρε καινουργιο λεει .... ????? οχι δεν ειναι σωστο αυτο ολα με το ιδιο κλειδι ανοιγουν

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    επρεπε να ανοιγουν ολα με τουλαχιστον 2 κλειδια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    εχω το f7 και με το ιδιο κλειδι αναβει η μηχανη, ανοιγει το ντεποζιτο, και η σελα.

Όταν ηταν να αγορασω τη μηχανη που λες ειχα δει ενα μεταχειρισμενο οπου το ντεποζιτο ειχε αλλο κλειδι. Τον ρωτησα γιατι και μου ειπε οτι του ειχαν παραβιασει την κλειδαρια της ταπας και την αλλαξε λεει σε κλειδαρα.

WT

LOIPON PAIDES, EYXARISTW GIA TO ENDIAFERON.

SHMERA TH PHGA STON EKSOYSIODOTHMENO SYNERGATH THS HONDA STO VOLO, TO KARAGIANNH (YSTERA APO THL STA KENTRIKA ,ATHINA) KAI TO EIDE KAI THA EPIKOINWNHSEI ME TA KENTRIKA AYRIO MOY EIPE.

EPISHS, GIA KAPOIES SKOYRIES STH MHXANH MOY EIPE OTI EPEIDH EINAI MONTELO 2008 PITHANON NA THN EIXAN EKSO KAI NA BRAXHKE(TI LE RE)

EN TW METAKSY EIDE TO FILTRO ELAIOY POU MOY EBALE O ALLOS O MASTORAS(STA 1000KM) (EBALE CHAMPION) KAI MOY EIPE OTI EPREPE NA EIXA BALEI TO FILTRO THS HONDA(FTOU!!) KAI MOY EIPE AN PATHEI KATI MIA STO EKATOMYR ,H HONDA THA ME STEILEI STH CHAMPION KAI DEN THA ME KALYPSEI (ALLA SIGA MH PATHEI TPT Eee?)

AAAA KAI KATI ALLO

OTAN TH PAREIGEILA HKSERA OTI HTAN MONTELO 2ETIAS HDH KAI SKEPTHKA OTI 2 XRONIA AKINHTH MHPWS EINAI KSERA TA ELASTIKA ,
    EPOMENWS ZHTHSA NA TOPOTHETHTHOYN KANOYRGIA ELASTIKA(MICHELEN PILOT SPORT. AYTA ZHTHSA) ME AFAIRESH TWN YPARXONTWN KAI +150 EYRW.
    TELIKA MOY EBALE MICHELEN PILOT POWER (META TO PROSEKSA, ALLA MOY EIPE KAPOIOS OTI EINAI PIO KALA/DEN KSERW AN EINAI ALHTHEIA)

APLA TWRA MOY MPAINOYN YPOPSIES MHPWS FOROYSE AYTA TA LASTIXA EKS ARXHS KAI O ANTIPROSWPOS MOY EIPE PAPATZES YOU KNOW,/(MPOREI KAPOIOS NA MOY PEI ME TI LASTIXA TH DINEI TH HORNET APTO ERGOSTASIO, DLD APO MAMA????? PLS!

Το F8 φορουσε bridgestone απο την μανα του.

Δεν χρειαζοταν να αλλαξεις ελαστικα παντως, ας τα εβλεπες αν ειναι ξερα κ μετα ας τα αλλαζες, ετσι κ αλλιως τα πληρωσες.

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    http://www.honda-motorcycles.gr/inne...odel_year=2008

Η bt012 η Pilot power οποτε νομιζω σε κοροιδευουν!

Οσο για το τεποζιτο............. ριξε καμια ματια μπας και βρεις και τιποτα αλλο παραξενο.

Κατι βρομαει εδω.

πο ρε φιλε αγορασες καινουρια μηχανη με σκουρια;
    Αφου και η δικια μου που ειναι 07 και ειναι δευτερο χερι, μονο λιγο στις 2 βιδες στις μανετες εχει, που στην τελικη τις αλλαζεις.

Τουλαχιστον την πηρες σε καλη τιμη ή οχι;
    μοντελο 08 με abs βρισκεις κουτα με 7400?
    χωρις abs παλι 08 το βρισκεις 6900?.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    πο ρε φιλε αγορασες καινουρια μηχανη με σκουρια;
    Αφου και η δικια μου που ειναι 07 και ειναι δευτερο χερι, μονο λιγο στις 2 βιδες στις μανετες εχει, που στην τελικη τις αλλαζεις.

Κ αυτος για την σκουρια που εχεις εσυ λεει. Δεν πιανει πουθενα αλλου σκουρια

εχω δει πολλα με σκουρια στο λαιμο. Εκει που συνδεεται με το usd.
    Επισης εχω δει μερικα με σκουρια σε μερη του κινητηρα.
    Το να πιασει σκουρια μια βιδα απο την μανετα του φρενου, δεν το λες σκουρια..

Αφου ο λαιμος δεν ειναι απο σιδερο πως ειναι δυνατον να σκουριασε

αυτο αναρωτηθηκα κι εγω, αλλα οι βιδες ειναι απο ατσαλι. Και φαινεται ειχαν σκουριασει αυτες, και εσταξε η σκουρια και τα ειχε κανει ολα μ0Υνι

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σορρυ κιόλας αλλά πάτε κι αγοράζετε σαν τα ζώα.....

Πάτε και δίνετε τα λεφτά σας κι αντι να κοιτάτε τι αγοράζετε, την καβαλάτε και φεύγετε και μετά ψάχνεστε....

Φίλε, αγόρασες "καινουργια" μηχανή από κάποιον που δεν είναι εξουσιοδοτημένος, σου έκανε σερβις "1000χλμ", σου έβαλε φίλτρο ό,τι νά ναι (λες και στο Ηornet δεν φαίνεται να το δεις) και σου δώσαμε και 5-6 κλειδιά να κάνεις την δουλεια σου.....

Ό,τι νά 'ναι....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σωστο αλλα...

Πρωτα πληρωνεις κ υστερα σου φερνει την μηχανη, κ αντε την ειδες με σκουριες... τι του λες, φερε αλλη ?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hornet 600 Kai Taksidia.
    από anixneyths στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2016, 00:49
  2. Πώληση HORNET 600 (01)
    από gispy στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 15:57
  3. Ena megalo bravo ston hornet kai ston crs-k
    από Spike στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 23:53
  4. service manuals fazer 600 2004 και hornet 600 2003
    από lousou76 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 10:15
  5. new HORNET 600
    από liospi στο forum Honda CB series