Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 57

Θέμα: Πολύ ακριβό sevrvice! Dike 640!

Πολύ ακριβό sevrvice! Dike 640!

Αν μπορείτε παιδιά να μου πείτε την γνώμη σας για τις τιμές σε εξουσιοδωτημένο.
    Εμένα μου φάνηκαν ΑΠΕΙΡΑ αλλά δεν μπορώ τώρα να κάνω αλλιώς! Μονοπώλειο βλέπετε!

Service μπροστινών αναρτήεων (τσιμούχες, λάδια, ξύστρες) 170 ευρώ!

Service μοτέρ. Λάδια (δικά μου), ρύθμισμα βαλβίδες, ρύθμισμα καρμπυρατέρ φίλτρο και εξατμίσεις (να δούμε αν συνεργάζονται καλά δηλαδή), αλλαγή πίσω τακάκια, αλλαγή στα ράουλα εισαγωγής και εξαγωγής στην κεφαλή και κάτι ακόμα μαλακίτσες γύρω γύρω...

Εργατικά 160 ευρώ!!!! Για ανταλακτικά δεν γράφω τιμές αφού είναι πάνω κάτω ίδιες παντού...

Πείτε μου ρε παιδιά την γνώμη σας!

Επίσης, η μία μου εξάτμιση (ακράπες) ακούγεται σαν κούφια όταν την χτυπάω χαλαρά. Μου είπε ότι θέλει το service kit της akrapovic που κάνει για την μία 170 ευρώ + τα εργατικά σύνολο 250!
    Αν δεν το κάνω μου είπε ότι μπορεί να κάψει καμιά βαλβίδα! Γίνεται να το τρενάρω ή όχι;
    Μπορείτε να μου πείτε και για αυτό την γνώμη σας!

Αν δεν ταιριάζει εδώ ας το μετακινήσετε όπουν πιστεύετε!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Dyke γράφεται ρε φίλε.

(η λεσβία)... :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    σου εχω χειροτερο. Τσιμουχακια μονο της μιας μπροστινης αναρτισης 150?. Αν ειναι δυνατον. Απο εξουσιοδοτημενο Honda
    160? εργατικα για το σερβις. Μονο λαδια και μπουζια.
    Ασε σου λεω....

Ρε σεις για το DUKE λέτε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    @ tRap (&skeet) :rotflmao:
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Ναι ρε παιδιά Duke ήθελα να γράψω!

Α στα εργατικά του service ξέχασα να αναφέρω το μπουζί! :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από soksok

Α στα εργατικά του service ξέχασα να αναφέρω το μπουζί! :rotflmao:

Έτσι εξηγείται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen

Re: Πολύ ακριβό sevrvice! Dike 640!

Εμένα μου φάνηκαν ΑΠΕΙΡΑ αλλά δεν μπορώ τώρα να κάνω αλλιώς! Μονοπώλειο βλέπετε!

Service μπροστινών αναρτήεων (τσιμούχες, λάδια, ξύστρες) 170 ευρώ!

Service μοτέρ. Λάδια (δικά μου), ρύθμισμα βαλβίδες, ρύθμισμα καρμπυρατέρ φίλτρο και εξατμίσεις (να δούμε αν συνεργάζονται καλά δηλαδή), αλλαγή πίσω τακάκια, αλλαγή στα ράουλα εισαγωγής και εξαγωγής στην κεφαλή και κάτι ακόμα μαλακίτσες γύρω γύρω...

Εργατικά 160 ευρώ!!!! Για ανταλακτικά δεν γράφω τιμές αφού είναι πάνω κάτω ίδιες παντού...

Πείτε μου ρε παιδιά την γνώμη σας!

Επίσης, η μία μου εξάτμιση (ακράπες) ακούγεται σαν κούφια όταν την χτυπάω χαλαρά. Μου είπε ότι θέλει το service kit της akrapovic που κάνει για την μία 170 ευρώ + τα εργατικά σύνολο 250!
    Αν δεν το κάνω μου είπε ότι μπορεί να κάψει καμιά βαλβίδα! Γίνεται να το τρενάρω ή όχι;
    Μπορείτε να μου πείτε και για αυτό την γνώμη σας!

Αν δεν ταιριάζει εδώ ας το μετακινήσετε όπουν πιστεύετε!
    Παμε ενα-ενα...

1)Αν στις αναρτησεις περιλαμβανεται και το βγαλε-βαλε στο μηχανακι τοτε η τιμη ειναι κομπλε. Αν οχι νομιζω καπου στα 120 βγαινει το σερβις στην μπροστινη στον Τασουλη. Αλλα να τα πας εσυ τα καλαμια στο χερι.
    2)Ρυθμισμα βαλβιδες εγω δινω 50Ε και ειναι και φιλικη τιμη.Οποτε τα 160 εργατικα,αφου αν καταλαβα καλα, θα βγαλει και κεφαλη αλλα θα το δουλεψει και δυναμομετρο με καυσαναλυση κλπ για να δεις να εισαι οκ απο μιγματα παλι καλο μου ακουγεται.

3)Οσον αφορα τις εξατμισεις ξεχνα τις παπαριες που σου ειπε.Τραβα παρε πετροβαμβακα ,τριπα τα πριτσινια με τρυπανι,ανοιξε εξατμισεις ,αλλαξε το γεμισμα ,ξανακλεισε και πριτσινωσε. Ειναι πολυ απλο αν πιανουν λιγο τα χερια σου και θα σου κοστισει παμφθηνα

ΥΓ: Προσφατα δεν το εχεις παρει αυτο το μηχανακι ρε αδερφε? Τι διαολο σαπιο το πηρες ολο?Δεν το ειδε κανενας?...

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Re: Re: Πολύ ακριβό sevrvice! Dike 640!

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Δεν το ειδε κανενας?...

εδω το χω, εδω το χω λεμε

Ναι παιδιά πρόσφατα το πήρα...

Το service στις αναρτήσεις προέκυψε εκ των υστέρων. Ξεράθηκαν οι τσιμούχες επειδή καθόταν και μόλις κινήθηκαν καλά οι αναρτήσεις έσταξε λαδάκι.

Για μίζα κλπ που είχα αναφέρει τις προηγούμενες φορές το ήξερα(έμμεσα). Απλά επειδή ήταν σπασμένα τα δύο μικρά γραναζάκια κάτω από την μίζα (80 ευρώ) πίστευα - μου είπαν ότι είναι μόνο αυτό... Με μανιβέλα το έβαζε και αυτός που το είχε πριν.

Το γενικό service θα το έκανα ούτως ή άλλως, όποιο και να έπερνα...

Αυτά ήταν τα έξοδά του.

Το μόνο που με έσπασε τα νέυρα είναι τα χιλ... Κόλλησε το γραναζάκι στα 11.999 και σήμερα ο μηχανικός που άνοιξε το κοντέρ μου είπε ότι δεν έκαναν απλά την κλασική τρύπα που κάνουν, αλλά άνοιξαν ολόκληρο το φιξαρισμένο κοντέρ προφανώς για να τα ρίξουν...
    Εντωμεταξύ το προηγούμενος παίρνει όρκο ότι δεν έχει βάλει χέρι. Και ότι ούτε ο πρώτος κάτοχος έκανε κάτι γιατί ήταν φίλος του. Τι να πω ρε παιδιά!!! Για ποιο άλλο λόγο να άνοιξαν το κοντέρ. :rotflmao:

@camen Ρε συ τώρα με "καθησύχασες" κάπως αλλά πάλι μου φαίνοτναι πολά...
    Μπορεί να δώσεις λίγο περισσότερες πληροφορίες για την εξάτμιση;
    Επίσης, παίζει αυτό για το κάψιμο βαλβίδας;

@camen Ρε συ τώρα με "καθησύχασες" κάπως αλλά πάλι μου φαίνοτναι πολά...
    Μπορεί να δώσεις λίγο περισσότερες πληροφορίες για την εξάτμιση;
    Επίσης, παίζει αυτό για το κάψιμο βαλβίδας;
    AN κανει σωστη δουλεια και ασχοληθει σοβαρα με το μηχανακι νομιζω οτι ειναι καλες οι τιμες.
    Αρκει να το προσεξει και οχι τα το πασαλειψει για να παρει τα λεφτα.Τουλαχιστον να τα σκασεις και να ειναι κομπλε.

Καμενη βαλβιδα το βλεπω υπερβολη επειδη εχει χαλασει ο υαλοβαμβακας.Σιγουρα τα αερια δεν κινουνται οπως πρεπει αν εχει αδειασει το τελικο και ο ηχος δεν ειναι αυτος που πρεπει αλλα για να καψεις καμια βαλβιδα απο αυτο δεν το νομιζω.Σιγουρα παντως ειναι αυτο που στοιχιζει λιγοτερο απο ολα και φτιαχτο γτ ειναι κριμα... Αν δεν μπορεις εσυ τραβα σε εναν εξατμισα. Θα στο φτιαξει λογικα...

Α και που 'σε αγορινα. Πριν το βαλεις για καυσαναλυση και δυναμομετρηση να εχεις φτιαξει τις εξατμισεις ,να εχεις κανει το σερβις στο μοτερ ,να εχεις αλλαξει μπουζι και να εχει πεντακαθαρο φιλτρο αερα.

ΥΓ:Τι ακριβως φορα το μηχανακι και θες να το ρυθμισεις?!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akamarinos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Τουλαχιστον να τα σκασεις και να ειναι κομπλε.
    αυτο και απο μενα

αμα νομιζεις πως δεν κανει αψογη δουλεια
    χτυπα την διπλανη πορτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της daculas
    Πρόσεξε στις εξατμίσεις να χρησιμοποιήσεις ανοξείδωτα πριτσίνια και όχι αλουμινίου, γιατί δεν αντέχουν

Re: Πολύ ακριβό sevrvice! Dike 640!

δεν πας σε εξουσιοδοτημενο με μηχανακι εκτος εγγυησης... θα πας σε εξειδικευμενο, είναι τα παμπολλα συνεργεια που μεχρι χθες ηταν εξουσιοδοτημενα και τους διεκοψαν τη συνεργασια διοτη δεν καναν επενδυση προκειμενου και οι καρεκλες να γραφουν ΚΤΜ...

τεχνογνωσια εχουν και σαφως πολυ καλυτερες τιμές απο το επισημο δικτυο το οποιο χρεωνει την εργατοωρα 60 ευρω;

αν εισαι αθηνα οι επιλογες σου ειναι πολλες...

πληροφοριακα μπρος πισω σερβις σε τασουλη συν ρεβαλβινγκ συν καινουργιες ξυστρες 210 ευρω.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. GALOP: Πιο Avatar σας αρέσει πιο πολύ?
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 18:38
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 19:08
  3. Μια πολύ καλή ιδέα...
    από VaSsiLaKos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 09:09
  4. Παρα Πολυ Καλο
    από stefanos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4