ΝΑΙ!
...ξερεις αν παιζει κατι τετοιο εδω?
(οχι στα 250? που μου ελεγαν μαγαζια σε αθηνα και πειραια!..κατι πιο προσιτο)
πετσα μη συμβατη , bye bye love
...για μαθε!Αρχικά δημιουργήθηκε από parislan
θα ρωτήσω το μαγαζί μήπως ξέρουν τον ιδιοκτήτη αυτής απο την οποία τα αγόρασα ανταλλακτικά, κάπου όμως τα πήρε το μάτι μου ενώ έψαχνα κάγκελα σε στύλ electra glide
thanx προκαταβολικα!
..λοιπον παιδια.....
Τα αποτελεσματα ειναι παραπανω απο εντυπωσιακα!...δειτε αυτες τις φωτογραφιες πανω στο ''πληγιασμενο'' δεξι καπακι του κινητηρα και θα καταλαβετε!
Στην αρχη τριφτηκε με την κεφαλη (180αρα) με τα γυαλοχαρτα , και στην συνεχεια με την σκληρη πανινη βουρτσα.....τα γυαλοχαρτα εξαφανισανε τα απαισια σημαδια , ενω η βουρτσα γυαλισε και ρετουσαρισε το ''πατημα'' που εκαναν τα γυαλοχαρτα και τονωσε αρκετα το ''νικελ'' φινιρισμα!
....οι δυο φωτο ειναι με διαφορα περιπου 10 λεπτων και χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια!...ουσιαστικα το αποτελεσμα που βλεπετε μπορει να μην αγγιζει την τελειοτητα , αλλα αξιζει να τονισω οτι ειναι μερος των...δοκιμαστικων!
Αυριο που θα ασχοληθω σχεδον ολη μερα με αυτο το ειδος εργασιας ειμαι σιγουρος οτι θα εχω πολυ καλυτερα αποτελεσματα!
![]()
Οπως ηταν αναμενομενο , σημερα συνεχισα αυτο που ξεκινησα χτες με το γυαλισμα των αλουμινενιων επιφανειων.
Ολοκληρωθηκε το μπροστινο και αυριο πιστευω να τελειωσω με τα καπακια του κινητηρα.
Με βοηθεια για αλλη μια φορα απο τον Dashmod , μπορεσαμε να τελειωσουμε πολυ πιο γρηγορα απο οσο φανταζομουνα , και αν δεν μας εφερνε ενας γειτονας την αστυνομια λογω λεει θορυβου θα τελειωναμε ακομα γρηγοροτερα!
(....δεν ηταν ωρα κοινης ησυχιας , ουτε καναμε κατι παρανομο -τα μαζεψανε και δρομο- και εμεις συνεχισαμε!)
Αυτη τη φορα ολα γινανε με τον σωστο τροπο.Λυθηκε ο μπροστινος τροχος και το φτερο και μπορουσαμε να δουλεψουμε ανετα και ευκολα!
(οταν δεν υπαρχει αξονας τροχου οι μποτες περιστρεφονται και μπορεις να δουλεψεις περιμετρικα)
![]()