Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: Στριφτερός δρόμος πολύ κοντά στην Αθήνα???

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Σταύρο συμφωνώ μαζί σου αλλά όπως είπε κι ο After δεν γίνεται πάντα να πηγαίνουμε μέχρι Επίδαυρο-Άγιο-Ναύπακτο κτλ....... Είναι και πολλά τα χιλιόμετρα και καθημερινές απλά δεν γίνεται...... Μην φαντάζεσαι competition φάσεις έτσι κι αλλιώς, απλά να ρολάρει η μηχανή, βολτίτσα βασικά, από το να πας για καφέ από εδώ και από εκεί καλύτερα να τον πιείς "σπαστό" στο βουνό.....

Για μένα η μηχανή είναι εργαλείο "ευτυχίας" για να το θέσω με μια λέξη, και μου λείπει αν δεν το χρησιμοποιώ και τις καθημερινές. Για αυτό και η αναζήτηση κοντινής διαδρομής. Μέσα στην πόλη όπως και να το κάνεις και κουράζεσαι με το SS και είσαι μέσα στον κίνδυνο.....

PS. ΦΥΣΙΚΑ και δεν μιλάμε για βράδυ! Βράδυ ζήτημα να έχω οδηγήσει 5-6 φορές 9 μήνες που έχω τη μηχανή! Μόνο απόγευμα για τις εποχές που έχει φως, δλδ το πολύ μέχρι Οκτώβρη και από Απρίλη-Μάη πάλι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    βραδυ διονυσος και πεντελη ειναι ο ιδιος ο χαρος. μεχρι και αγωνιστηκα κουτια εχω δει να πανε φετες
    Ε δεν παμε και στις 2 τα ξημερωματα....

Πλεον με την νεα ''Μαραθωνος'' ολο και λιγοτερα κουτια περνανε απο την πεντελη, και ειδικα καθημερινες ειναι αδεια(αντε να δω 4-5 αμαξια σε καθε περασμα απο μαραθωνος μεχρι εκει που αρχιζει να κατεβαινει για Νεα Πεντελη.
    Θελει προσοχη απλως σε 2-3 σημεια που εχει κατι παρκινγκ αριστερα-δεξια,για να μην πεταχτει κανεις(αν και καθημερινες δεν παταει κανεις εκει)
    Μερικες στροφες ομως που εχει ειναι οτι πρεπει για πειραματισμους(περισσοτερο για κληση,οχι για ταχυτητα)

Σε εμενα παντως που θελω 10 λεπτα για φτασω στο στροφιλικι, ειναι οτι πρεπει

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    και εγω μιας και ειμαι απο βορεια μου ειναι κοντα αυτες οι διαδρομες αλλα προτιμω να παω απο φραγμα Μαραθωνα ειναι πολυ πιο ομορφα ησυχα βεβαια η ποιοτητα του δρομου δεν ειναι και η καλυτερη

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    EAN EINAI ΓΙΑ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ, ΤΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΤΟ ΤΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ, Η ΠΑΡΝΗΘΑ, ΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ΩΡΟΠΟΣ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΡΟΜΟ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    EAN EINAI ΓΙΑ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ, ΤΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΤΟ ΤΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ, Η ΠΑΡΝΗΘΑ, ΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ΩΡΟΠΟΣ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΡΟΜΟ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.
    Ωραία, θα τα δούμε κι αυτά, μόνη ένσταση το Καπανδρίτι που ή πήγα λάθος ή έχετε καιρό να πάτε και έχει χαλάσει ο δρόμος.....

Thanks!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Ωραία, θα τα δούμε κι αυτά, μόνη ένσταση το Καπανδρίτι που ή πήγα λάθος ή έχετε καιρό να πάτε και έχει χαλάσει ο δρόμος.....

Thanks!

Περασα εγω βραδυ,οπως γυρναγα απο Ορωπο,και μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλα(επεστρεφα απο Αγ.Αποστολους)!
    Θα επισκεφτω και μερα

Πας Μη Ελλην Βαρβαρος
    Όπως ανεβαίνουμε την Κατεχάκη προς Καρέα υπάρχει μία από τις πιο γαμάτες δεξιές στροφές στην Αθήνα. Η είσοδος για Αττική Οδό. Δεν μπορώ με τίποτα να την χορτάσω. Αλήθεια με πόσα χιλιόμετρα την έχετε καταφέρει;
    Πάντως εάν εξαιρέσουμε τα χρήματα για τα διόδια η Αττική Οδός είναι ότι πρέπει για κανένα ξεμούδιασμα και καθαρισμό ελαστικών.

Σε αυτην την δεξια που λες ενας φιλος εξησε κατω για πλακα με 30 χιλιομετρα με ενα tdm900....

Μια φορα ομως που περναγα με το αμαξι,ενα φορτηγο ειχε αδειασει κατι πατατες και ειχε γεμισει ο δρομος!
    Πηρα αμεσως τηλ. το 1866 και ειδοποιησα να καθαρισουν

Σε αυτή τη στροφή μπήκα, την προηγούμενη εβδομάδα, τέζα και χωρίς λάστιχα με 150-160 χλμ (με S/M).
    Και ακριβώς στην έξοδο που έχει για να μπείς Αττική Οδο, με καρφώνανε 2 Ζητάδες που την είχαν στημένη εκεί γι αυτόν ακριβώς τον λόγο
    Ευτυχώς δεν έκλεισα καθόλου γκάζι και εξαφανίστηκα
    Το νου σας μάγκες

Αρχικά δημιουργήθηκε από George610sms
    Σε αυτή τη στροφή μπήκα, την προηγούμενη εβδομάδα, τέζα και χωρίς λάστιχα με 150-160 χλμ (με S/M).
    Και ακριβώς στην έξοδο που έχει για να μπείς Αττική Οδο, με καρφώνανε 2 Ζητάδες που την είχαν στημένη εκεί γι αυτόν ακριβώς τον λόγο
    Ευτυχώς δεν έκλεισα καθόλου γκάζι και εξαφανίστηκα
    Το νου σας μάγκες
    Εσυ λες για την στροφη που δεν μπαινει στην ΑΟ,αλλα για εκεινη που συνεχιζει για Αργυρουπολη!

Αν ειχες μπει σε αυτην που λεμε με 150-160 τωρα θα εισουν στον ΚΑΤ(Και μακαρι να εισουν και εκει..)μππρρρρ....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΣΙΓΑ ΡΕ..

ΕΓΩ ΛΕΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΜΠΗΚΑ..ΜΕ 180 ΧΩΡΙΣ ΛΑΣΤΙΧΑ...

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ....

ΕΣΤΡΙΒΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕΤΑ...

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tzervas
    Όπως ανεβαίνουμε την Κατεχάκη προς Καρέα υπάρχει μία από τις πιο γαμάτες δεξιές στροφές στην Αθήνα. Η είσοδος για Αττική Οδό. Δεν μπορώ με τίποτα να την χορτάσω. Αλήθεια με πόσα χιλιόμετρα την έχετε καταφέρει;
    Πάντως εάν εξαιρέσουμε τα χρήματα για τα διόδια η Αττική Οδός είναι ότι πρέπει για κανένα ξεμούδιασμα και καθαρισμό ελαστικών.
    ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕ 220 ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΧΟΣ,
    Α ΚΑΙ ΑΝΑΒΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕ 220 ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΧΟΣ,
    Α ΚΑΙ ΑΝΑΒΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
    Ρε με δουλευετε?

Σε αυτην την στροφη εχω μπει με 170 με παπι και μαλιστα σβηστο!!!

Ειχε πιαστει το μπατζακι μου στην πορτα ενως AUDI A6 απο την Μεσογειων....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εγω εξυσα κρανος!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

.
    Τωρα να σας πω οτι σας εχω ολους με το ποδηλατο μου (EXS, 24 ταχυτητες, 2 δισκους, διπλες αναρτησεις....) οπου και να πατε???

Παιζουμε και τις αδειες εαν θελετε.....:rotflmao: :rotflmao::a029:

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2009, 15:08
  2. Παραλία κοντά στην Αθήνα(Αττική)
    από manhunter στο forum Προορισμοί
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2009, 14:59
  3. Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 09:05
  4. πόσοι εχουμε μείνει στην αθήνα???