Kyrios: 1![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Kyrios: 1![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λιώνω
Αν ο τάκης βγάλει κανά χασαπομάχαιρο και ξεκοιλιάσει και τους 3 θα θεωρηθεί serial killer?![]()
![]()
υγ. το σπιρτόκουτο αν και πιο σκληρό ήταν καλύτερο απο αυτή την μαλακία. Πέρναγε πολύ έντονα την οικογενειακή βία στον θεατή.
Τα κωλο(ο) και τα καργιόλια επίσης . Μαλακία counter έχουν !
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Αν ο τάκης βγάλει κανά χασαπομάχαιρο και ξεκοιλιάσει και τους 3 θα θεωρηθεί serial killer?![]()
![]()
υγ. το σπιρτόκουτο αν και πιο σκληρό ήταν καλύτερο απο αυτή την μαλακία. Πέρναγε πολύ έντονα την οικογενειακή βία στον θεατή.
Το σπιρτόκουτο είναι πολύ καλό, αυτό είναι ΜΟΥΦΑ!
Αλλά οι συγκεκριμένες σκηνές είναι τόσο ελεεινές, που προκαλούν ακατάσχετο γέλιο!
...το νου σου!!
ο τσίου όμως είναι καλό ταινιάκι ενώ αυτά άστα να πάνεΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
οποιος εχει δει την ταινεια Τσιου, η κοπελα που βριζει ειναι η αδερφη του Τσιου, και ο καραφλας ειναι ο μαφιοζος γκομενος της!
προσωπικά και τα 5 αυτά λεπτά στα πρώτα δύο βαρέθηκα και πήγα κατευθείαν στο τέλος μονο και μονο για να δω το σκορ
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΥΡΙΣΜΑΑΑΑ
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a44: Yamaha r6 2008 :a44:
Κι οι δυο ταινιες ειναι καλες ,το σπιρτοκουτο πολυ καλητερο πιστευω.και υπαρχουν σπιτια που παιζουν σε αυτο το μοτιβο ,σεβασμος στο σκηνοθετα αλλα δεν το ξαναβλεπω στη καμια αμα ειναι να μου μαυριζει τη ψυχη
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
η ταινια ειναι πολυ καλη παντως,αναμενουμε και την νεα δουλεια του Οικονομιδη "ο Μαχαιροβγαλτης".αν ο τζεημς τζοης δουλευε το καρουλι,καπως ετσι θα εδειχνε η σκεψη του![]()
![]()
Ρε παιδες εναν ερανο για τον μαλακατακη τον λυπηθηκα τον ανθρωπα
Νομίζω, άλλα δέν είμαι σίγουρος, πώς ίσως, θεωρουν τον Τάκη μαλάκα (να πούμε).
στο μαλακα κολησαμε? καμια 50 μπουφλες που εφαγε δεν τις μετρησαμε. η τεχνη θελει θυσιες
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Φτιαξε το μπουρδελο το aircondition ρε μαλακα...
http://www.youtube.com/watch?v=-xAByViAH6Y