και το καλυτερο
The average loading time of www.moto.gr is 433 milliseconds - this is faster than 95% of all other websites![]()
οντως ειαν πολυ γρηγορο σιτε...
επισης θελω το μεριδιο μου απο το site τοσα ποσταρισματα κριμα να πανε χαμενα![]()
![]()
![]()
Γιατι τωρα τελευταια μπαινουμε στο moto, μονο απο τις αγγελειες και οχι οπως πριν ?
Ξερει κανεις ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακριβώς!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αυτά τα e-εργαλεία είναι για τον μπέουλο.
Π.χ. Ένα site στο οποίο είμαι admin και αφορά μάθημα στο Πανεπιστήμιο το βγάζει κοντά στα 3000$...
Αν κάποιος ενδιαφέρεται...![]()
"Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"
Κ.
Δεν τα δινω καλυτερα στην μηχανη του espresso ρε φιλεΑρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Ακριβώς!
Π.χ. Ένα site στο οποίο είμαι admin και αφορά μάθημα στο Πανεπιστήμιο το βγάζει κοντά στα 3000$...
Αν κάποιος ενδιαφέρεται...![]()
![]()
![]()
vaska η σελιδα που βαζεις εσυ ειναι οντως για τον μουτσο. Βαζοντας google.com μου βγαζει αξια καπου 7000 χιλιαρικα. Βαζοντας παλι την ιδια σελιδα μου λεει 700 δολλαρια![]()
Και την σελιδα που εβαλα εγω την ειχε featured το ip-adress.com το οποιο ειναι το καλυτερο σιτε για tracking.
Και τα νουμερα που λεει για τα μεγαλα σιτε ειναι στα λογικα πλαισια.
Και στην δικια μου σελιδα επεσε μεσαβγαζω 0,04$ την ημερα
edit: Το google.gr εχει περισσοτερη αξια λεει απο το google.com![]()