Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
Σε καθε περιπτωση, ρυθμιση στο δρομο ειναι πολυ καλλιτερη απ'οτι σε δυναμομετρο. Αφ'ενος μεν γιατι υπαρχουν πολλες παραμετροι που δεν προσομοιωνει το δυναμομετρο (οπως ram air) και φορτιο, αφ'ετερου γιατι αυτος που θα το ρυθμισει, δεν θα αφιερωσει το χρονο που πρεπει.
Το PCV με autotune κανει καλη δουλεια, αλλα θελει χρονο. Εχουν παρουσιασει καποια προβληματα στη χρηση του με FZ1 (νομιζω λογω διαφορετικων χαρτων σε καθε σχεση στο κιβωτιο) αλλα υπαρχει περιπτωση η PC να τα εχει πλεον λυσει. Υπαρχει και το Motty που ειναι απο τα κορυφαια στο ειδος του και αυτος που τα φτιαχνει ειναι πολυ συνεργασιμος και εξυπηρετικος στο support.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
κουκλί είναι αγορίνα!
χρησημοποίησες το εκπτωτικό κουπόνι της pro-fiber που σου έστειλα?![]()
αδελφέ όχι, γιατί ότι ήθελα ήταν out of stock και έμεινα με το ...εκπτωτικό στο χέρι! Θα ετοιμάσω μία παραγγελεία αργότερα, όλο το υπόλοιπο fairing, οπότε θα το μπουμπουνίξω εκεί. Αν το χρειαστείς μέχρι τότε, No prob πες μου απλά να ξέρω.![]()
everything in the right order
Πολυ ομορφο...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Σε καθε περιπτωση, ρυθμιση στο δρομο ειναι πολυ καλλιτερη απ'οτι σε δυναμομετρο. Αφ'ενος μεν γιατι υπαρχουν πολλες παραμετροι που δεν προσομοιωνει το δυναμομετρο (οπως ram air) και φορτιο, αφ'ετερου γιατι αυτος που θα το ρυθμισει, δεν θα αφιερωσει το χρονο που πρεπει.
Το PCV με autotune κανει καλη δουλεια, αλλα θελει χρονο. Εχουν παρουσιασει καποια προβληματα στη χρηση του με FZ1 (νομιζω λογω διαφορετικων χαρτων σε καθε σχεση στο κιβωτιο) αλλα υπαρχει περιπτωση η PC να τα εχει πλεον λυσει. Υπαρχει και το Motty που ειναι απο τα κορυφαια στο ειδος του και αυτος που τα φτιαχνει ειναι πολυ συνεργασιμος και εξυπηρετικος στο support.
ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙ
ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ FEBUR ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ?
ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΕΙ ΜΟΤΕΡ?(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΗΤΟ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ)
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ R1 TΙΣ ΡΟΔΟΥ.
DrBig
ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ?
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΙΜΠΡΑΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.
ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΒΟΛΤ,ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ) ΚΑΘΕ ΤΑΧΗΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΙΜΠΡΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ "ΔΙΑΒΑΖΕΙ "ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ POLLOI DOYLEIA.
...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
...δεν πληρωνω διοδια
Όχι φίλε μου μοτέρ δεν άνοιξα ακόμα. Αν κάποια στιγμή πάρω ένα δεύτερο μηχανάκι ίσως το σκεφτώ, αλλά αυτή τη στιγμή το έχω σαν all around μηχανή, βόλτες, ταξιδάκια, πίστα κτλ. Καθώς επίσης πριν ανοίξω μοτέρ θέλω να το ψάξω πολύ καλά ως προς τις βελτιώσεις αλλά και τα aftermarket.
Η συνταγη ειναι ολα τα λεφτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από fanfan
Όχι φίλε μου μοτέρ δεν άνοιξα ακόμα. Αν κάποια στιγμή πάρω ένα δεύτερο μηχανάκι ίσως το σκεφτώ, αλλά αυτή τη στιγμή το έχω σαν all around μηχανή, βόλτες, ταξιδάκια, πίστα κτλ. Καθώς επίσης πριν ανοίξω μοτέρ θέλω να το ψάξω πολύ καλά ως προς τις βελτιώσεις αλλά και τα aftermarket.
...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
...δεν πληρωνω διοδια
Δεν γνωριζω λεπτομερειες, παρα μονο το οτι το auto tune ειχε προβληματα να δουλεψει στο FZ1 λογω διαφορετικου χαρτη σε καθε σχεση στο κιβωτιο του τελευταιου. Ειμαι σιγουρος οτι εχεις δικιο σε οσα λες, κατα τα τ'αλλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
DrBig
ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ?
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΙΜΠΡΑΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.
ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΒΟΛΤ,ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ) ΚΑΘΕ ΤΑΧΗΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΙΜΠΡΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ "ΔΙΑΒΑΖΕΙ "ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ POLLOI DOYLEIA.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν έτοιμα κιτ για το R1 07-08. Εννοώ για αύξηση ιπποδύναμης. Πρέπει να ψάξω εγώ κομμάτι κομμάτι, ή βγάζει πχ η yamaha κάποιο έτοιμο bolt on κιτ που τα περιέχει όλα?
υπαρχει ο καταλογος της YEC. Επισης θα προτεινα να μιλησεις με τον Δημητρη (DimST).
Επισης θεωρω απαραδεκτο να εχεις ριξει τοσο χρημα στο μηχανακι και να εχεις αυτα τα απαραδεκτα λαστιχα.
κατι βγαζει η ακραποβιτς λεπτομεριες δε ξερω, παρε τηλ απο εκει που τις πηρες να σου πουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από fanfan
γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν έτοιμα κιτ για το R1 07-08. Εννοώ για αύξηση ιπποδύναμης. Πρέπει να ψάξω εγώ κομμάτι κομμάτι, ή βγάζει πχ η yamaha κάποιο έτοιμο bolt on κιτ που τα περιέχει όλα?
αρχικα. εχεις pc 3 kai ignition modul, ολωσομες, και φιλτρο, σωστα;
δηλαδη τα βασικα για ενα περιφεριακο φτιαξιμο χωρις να ανοιξεις καθολου το μοτερ.
απο κει και περα τι μπορεις να κανεις πχ. σε ενα Κ με τα ιδια πανω κατω αλαγμενα εχει και τα παρακατω..
αντλια βενζινης της γιοσομουρα, ανοιγμενο φιλτροκουτι (αν και δε ξερω κατα ποσο το χρειαζεσαι αυτο) αγωνιστικα μπουζι,
επισης ενα quikfhifter και γραναζια αλυσιδα 520 στα δοντια που θες. συνηθως για την πιστα λιγο τα κοντενους 2-3 δοντια πισω.
μετα ανοιγεις κεφαλη για ροικη και εκκεντρα. και φυσικα το βασικοτερο ειναι αυτος που θα σου βαλει ολα αυτα να ειναι γνωστης του αντικειμενου, αν θες μπορω να σου προτεινω καποιον σε διπλανη πολη με τη δικη σου να στο κανει χαρτη απο την αρχη![]()
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
Φίλε δεν ξέρω γιατί αυτή η άποψη για τα continental. Μια χαρά τα έχω δει μέχρι τώρα στο δρόμο. Δεν έχω κανένα παράπονο. Το μηχανάκι φίλε giannis113 φοράει αυτή τη στιγμή, πλήρες acrapovic και pc3. Ούτε ignition ούτε φίλτρο. Δεν ασχολήθηκα ακόμα με την αύξηση ιπποδύναμης ιδιαίτερα. Κάνω μία έρευνα αγοράς να δω τι παίζει στο θέμα, πριν προχωρήσω. Shifter με περιμένει να πάω να το βάλω κάποια στιγμή από την επόμενη βδομάδα.
Ποιον προτείνεις εσύ? μιλάς για μάστορα στην Ξάνθη?
στη δραμα ειναι, αποτι θυμαμαι ειναι μηχανηκος στη yamaha
αν θες μπορω να βρω τηλ. να πας μια βολτα να ρωτησεις,
βαλε και το ignition modul, και πανε να στο κανει ενα χαρτη απο την αρχη στο δρομο