Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Ελατήρια Ohlins F800ST

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo

Ελατήρια Ohlins F800ST

Mόλις άλλαξα τα ελατήρια με ohlins . Άλλη μηχανή, όπως θα έπρεπε να είναι εξ' αρχής .Και σε συνδυασμό με τα νέα λάστιχα DUNLOP SportSmart τελείως διαφορετική αίσθηση . Πολύ καλύτερη !!! Και νέα λαδάκια και είμαστε έτοιμοι για τις εκδρομές με αρχή αυτή της 3ης Οκτωβρίου . See you there !!!

Thanks Νώντας (bikenest) για την μόντα !!! <3 you

Re: Ελατήρια Ohlins F800ST

Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Mόλις άλλαξα τα ελατήρια με ohlins . Άλλη μηχανή, όπως θα έπρεπε να είναι εξ' αρχής .Και σε συνδυασμό με τα νέα λάστιχα DUNLOP SportSmart τελείως διαφορετική αίσθηση . Πολύ καλύτερη !!! Και νέα λαδάκια και είμαστε έτοιμοι για τις εκδρομές με αρχή αυτή της 3ης Οκτωβρίου . See you there !!!

Thanks Νώντας (bikenest) για την μόντα !!! <3 you

Επειδη με ενδιαφέρει , αν δεν σου κάνει κόπο , θα ήθελα να μάθω απο που τα αγόρασες , πόσο , και τις παρατηρήσεις σου σχετικά με την συμπεριφορά της μηχανής πριν και μετά.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Φίλε μου θα σου απαντήσω σύντομα . Μέχρι χτες είχα αποτελέσματα μόνο γυρίζοντας σπίτι από το συνεργείο όπου έκανα την αλλαγή αλλά η διαφορά ήταν παραπάνω από αισθητή . Διαδρομή Πειραιάς-Αθήνα . Η μηχανή έγινε περισσότερο σφικτή ,πειράζοντας λίγο και την πίσω ανάρτηση κάνοντας την πιο σκληρή σε σχέση με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις . Συνολικά πριν με μικρή ταχύτητα εντός Αθηνών , η μηχανή ήταν σαν τον Νιόνιο από τον Καραγκιόζη ,ασταθής και επιρρεπής σε ταλαντώσεις . Τώρα δεν κουνάει καθόλου , πλησιάζει αρκετά στα SS και σου δίνει μια σιγουριά που πριν δεν την είχες .Το ABS έπαψε να είναι προβληματικό . Σήμερα την πήγα Χαλκίδα και στην εθνική τα αποτελέσματα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακά . Εντελώς διαφορετική , για τα δικά μου γούστα πολύ καλύτερη . Φρενάρει καλύτερα και δεν σε τρομάζει γιατί δεν βουτάει το μπροστινό απότομα . Επίσης είναι αρκετά πιο σταθερή στις στροφές .
    Τι μου κόστισε:Ελατήρια Ohlins 120e λάδια 25e και τσιμούχες από την BMW 32e και εργασία . Εγώ δεν έκανα απολύτως τπτ μόνο πήγα σε μια BMW και αγόρασα τις τσιμούχες , τα υπόλοιπα τα ανέλαβε ο Νώντας . (καλό παληκάρι ) αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω περισσότερες λεπτομέρειες με πμ και βέβαια δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου δώσω βόλτα για να δοκιμάσεις την μηχανή.Πάντως είναι γνωστό σε όλα τα φόρουμ της BMW ότι το μπροστινό τους δεν είναι και το καλύτερο με τα μαμά ελατήρια .

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, οι αναρτήσεις είναι όντως πολύ βασικός παράγοντας στή συμπεριφορά κάθε μηχανής .
    Αυτό με το "βούλιαγμα" στο φρένο , ειδικά διπλοκάβαλος, το είχα διαπιστώσει κι εγω απο την αρχή.
    Σχετικά με το ΑΒS τι να σου πώ , απλά 2-3 φορές που ενεργοποιήθηκε , στα περίπου 5 χρόνια που έχω τη μηχανή , δεν με προβλημάτισε , ίσως να με γλίτωσε κιόλας.
    Μάλλον θα επιχειρήσω κι εγω την αλλαγή στο επόμενο service , είναι προγραμματισμένο για 4/10.
    Αν θέλεις στείλε μου με πμ το κινητό σου για ανταλλαγή απόψεων.

Παρόμοια θέματα

1. Ohlins για GSXR 1000
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2005, 21:24
  2. Aλλαγη ελατηρια
    από AFRO1969 στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2004, 10:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε