Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 135

Θέμα: Φιλήθηκα με μια μερσεντές

Φιλήθηκα με μια μερσεντές

Σήμερα το πρωί από Επίδαυρο προς Κόρινθο, στο Σωφικο, σε αυτή τη στενή πολύ κλειστή στροφή βγήκα στο αντίθετο ρεύμα με yzf r6 ‘07 και συγκρούσθηκα μετωπικά με μια μερσεντές που οδηγούσε μια κυρία. Το μπροστινό μου σύστημα διαλύθηκε τελείως, το τιμόνι κόπηκε στη μέση, μπουκάλες, ζάντα στράβωσαν και φώτα, πλαστικά, όλα έσπασαν. Το αυτοκίνητο ούτε προφυλακτήρα δεν καταδέχτηκε να στραβώσει, μόνο λίγο στο καπό γρατσουνίσθηκε.
    Εγώ δεν έπαθα τίποτα φορώντας πλήρη εξοπλισμό.
    Ευχαριστώ τα παιδιά με τις μηχανές που σταμάτησαν και έκαναν κουμάντο την κυκλοφορία μέχρι να έρθει η τροχαία και όσους ενδιαφέρθηκαν αν είμαστε καλά.
    Μικτή ασφάλεια δεν έχω, ούτε λεφτά να το φτιάξω. Ξέρει κάποιος να μου πει τι συμφέρει να κάνω από οικονομική άποψη?
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

Παλαιό μέλος

Re: Φιλήθηκα με μια μερσεντές

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
    Σήμερα το πρωί από Επίδαυρο προς Κόρινθο, στο Σωφικο, σε αυτή τη στενή πολύ κλειστή στροφή βγήκα στο αντίθετο ρεύμα με yzf r6 ‘07 και συγκρούσθηκα μετωπικά με μια μερσεντές που οδηγούσε μια κυρία. Το μπροστινό μου σύστημα διαλύθηκε τελείως, το τιμόνι κόπηκε στη μέση, μπουκάλες, ζάντα στράβωσαν και φώτα, πλαστικά, όλα έσπασαν. Το αυτοκίνητο ούτε προφυλακτήρα δεν καταδέχτηκε να στραβώσει, μόνο λίγο στο καπό γρατσουνίσθηκε.
    Ευχαριστώ τα παιδιά με τις μηχανές που σταμάτησαν και έκαναν κουμάντο την κυκλοφορία μέχρι να έρθει η τροχαία και όσους ενδιαφέρθηκαν αν είμαστε καλά.
    Μικτή ασφάλεια δεν έχω, ούτε λεφτά να το φτιάξω. Ξέρει κάποιος να μου πει τι συμφέρει να κάνω από οικονομική άποψη?
    να μαζεψεις καποια φραγκα για αρχη και μετα να ψαχτεις για μεταχειρισμενα, ebay κλπ.. Και να μην ξαναοδηγας απερισκεπτα.. Και οικονομικα θα σε βοηθησει και απο αποψη υγιειας..

το καλο της υποθεσης ειναι μονο αυτο......

οσο για την μηχανη δεν εχεις λυση........

και οσο για το αντιθετο αχολιαστο καλητερα......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Κατ'αρχας να χαιρεσαι που ζεις για να μας το περιγραψεις...
    Το μοτορι τωρα,σε δευτερη μοιρα...
    Εαν βρεις χρημα να το φτιαξεις,θα καβαλας χτυπημενο μηχανακι..
    Για εμενα καν'το ανταλλακτικα και αρχισε να πουλας,θα κερδισεις περισσοτερα,αλλα ειναι πιο χρονοβορο.Αργοτερα παιρνεις κατι "καθαρο"..

Φανταζομαι για να μην επαθες τιποτα, τρακαρες με πολυ λιγα... Αρα το σασι δεν πηρε ε

Ενα 4χιλιαρο θα το δωσεις για πλακα.

Μηπως να την δωσεις οπως ειναι κ να δωσεις αυτα τα 4κ να παρεις καινουργια ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
    Εαν βρεις χρημα να το φτιαξεις,θα καβαλας χτυπημενο μηχανακι..

Αν δεν πηρε το σασι κ αλλαχτουν τα παντα γιατι να ειναι χτυπημενο...

"και οσο για το αντιθετο αχολιαστο καλητερα......"

Καλα κανεις κ δεν το σχολιαζεις, ειναι κατι που μπορει να συμβει στον καθενα, ακομα κ σε εσενα.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7

Καλα κανεις κ δεν το σχολιαζεις, ειναι κατι που μπορει να συμβει στον καθενα, ακομα κ σε εσενα.
    ειναι κατι που συμβαινει σε αυτους που παραβιαζουν την διπλη διαχωριστικη.

ή κανω λαθος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    ειναι κατι που συμβαινει σε αυτους που παραβιαζουν την διπλη διαχωριστικη.

ή κανω λαθος?
    Οταν λεει οτι βγηκε στο αντιθετο ρευμα σε πολυ κλειστη στροφη, φανταζομαι οτι δεν κυνηγουσε την τυχη του, απλα κατι εκανε λαθος/δεν υπολογισε την κληση του δρομου, η κατι τετοιο τελος παντων.

Δεν με απασχολει ομως ετσι κ αλλιως, δεν ποσταρε εδω για να τον μαλλωσουμε, αποδεχεται οτι εφταιγε.

κΑι ΤωΡα Τι...?? Το avatar του/της aisxos

Ξέρει κάποιος να μου πει τι συμφέρει να κάνω από οικονομική άποψη?
    παίρνεις ένα παπί να κάνεις την δουλεία σου...και φτίαχνεις εάν θέλεις το μοτέρ σου σιγά σιγά με μεταχειρισμένα.εκτός εαν πάλι δεν παίζει φράγκο τότεεεεεεεεε.....
    το βγάζεις για πούλημα σετάκι..πιστεψέ με πουλιέται πιο ευκολα από ότι νομίζεις.και με τα λεφτά αυτά βλέπεις τι θέλεις να κάνεις...άλλες λύσεις δεν υπάρχουν.
    παθών και γνωρίζω..
    συμβουλή τσέκαρε το μηχανάκι σου εαν γίνεται καταρχην να ξανα γίνει φυσιολογικό,είτε το πουλίσεις είτε θελήσεις να το φτιάξεις.και μετά με προσωπική δουλεία γιατί σε μάστορα δεν πολύ συμφέρει,το φτίαχνεις ή το πουλάς..ωστόσο εαν λές οτι έχει τόση ζημιά τότε είσαι πάνω απο 4000 που είπε ένας φίλος για καινούργια..σίγουρα...το σύστημα μπροστά πρέπει να κάνει γύρω στα 2000 όπως και τα περιφερειακά πλαστικά σου..οπότε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7

"και οσο για το αντιθετο αχολιαστο καλητερα......"

πολες φορες εχω βγει στο αντιθετο αλλα χωρις να το κυνιγαω.....και ευτυχος δεν σιναντισα ουτε mercedes ουτε smart.......

αντιθετο δεν εχει στα μεγαρα και στις σερρες........(γιαυτο δεν παω εχω εθιστει.....)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
    πολες φορες εχω βγει στο αντιθετο αλλα χωρις να το κυνιγαω.....και ευτυχος δεν σιναντισα ουτε mercedes ουτε smart.......

αντιθετο δεν εχει στα μεγαρα και στις σερρες........(γιαυτο δεν παω εχω εθιστει.....)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ελα μωρε τωρα και συ...και μεις ζουμε για τα Κ αλλα δεν κανουμε ετσι να 'ουμ...

το χεις δλδ το μπουσα με πολυεστερικα και διχως ασφαλεια και το πας μονο μπιστα?

το χεις δλδ το μπουσα με πολυεστερικα και διχως ασφαλεια και το πας μονο μπιστα?

1=ον (γιαυτο δεν παω εχω εθιστει.....)

2=ον δεν εχω μπουσα καρντια μου..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
    1=ον (γιαυτο δεν παω εχω εθιστει.....)

2=ον δεν εχω μπουσα καρντια μου..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα ,το fazer τοτε...

καλα ,το fazer τοτε...

χαχαχαχαχ
    αχαχ
    αχχαχαχ
    ουτε.........
    αλλη μια και το εχεις.....

Ευχαριστώ παιδιά, την είχα στο μυαλό μου τη στροφή, δεν πήγαινα του σκοτωμού και το ξέρω ότι είναι επικίνδυνα αλλά για ποτέ με πέταξε δεν το κατάλαβα.
    Θα μάθω κόστος ακριβώς και θα ξαναγράψω.
    Στη δουλειά πάω με τα πόδια.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μία γκομενάρα με μία Βοxter.
    από EVI στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2007, 10:37
  2. Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2007, 09:43
  3. Απαντήσεις: 23