Σελίδα 11 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 339

Θέμα: Πανελληνιο Πρωταθλημα ταχυτητας...

____________________ Το avatar του/της G M
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Δεν πηγα και τοσο καλα γενικοτερα.
    Ξεκινησα 3ος απο το τελος στην τελευταια σειρα τερμα αριστερα (απ'εξω) δεξια πισω μου ηταν ενα vtr 1000 που εφυγε στην εκινηση. Στην εκινηση ομως δεν εφυγε ο πρωτος (Τατσης) με αποτελεσμα να χαθω λιγο στο απο που θα περασω τελικα εστριψα προ τελευταιος αν εξαιρεσουμε δυο τρεις που μειναν πισω απο τους γρηγορους λογω καποιου προβληματος και δε ξεκινησαν γρηγορα.
    Μπροστα μου ηταν το vtr και ενα r6. Και ποιο μπροστα ενας φιλος πιο γρηγορος με 675 που πηγαιναμε τρενακι ολοι και στοχος ηταν να κρατηθω πισω απο αυτον.
    Κι ενω σχεδιαζα να περασω μας φτασαν οι γρηγοροι που δε ξεκινησαν και μου χαλασαν λιγο ρυθμο.
    Κανα δυο γυρους αργοτερα το ρ6 χανει τα φρενα στην Κ1 και βγαινει εξω. Εχω μπροστα μονο το vtr.
    Στη Κ10 ανοιγει τη γραμμη του και περναω απο μεσα και αρχιζω να ανοιγω καθως γυρνουσε αργοτερα.
    Οι χρονοι μου ειναι 1.33-1.32-1.32-1.31-1.31-1.30 γυρο με το γυρο ριχνω και νιωθω καλα και χαλαρος αλλα το 675 εχει φυγει και δεν εχω καποιον να κυνηγησω.
    Στον 7ο περιπου γυρο καποιος πεφτει στη Κ10 και γεμιζει τη στροφη υγρα και απο τη στιγμη αυτη ως το τελος χαλουσαμε ολοι τη Κ10.
    Ενιωθα οτι χαλιεμαι ψυχολογικα και οτι δεν εχω στοχο και χαλουσα και τους γυρους μου στη 10.
    Επειτα επαναπαφθηκα στο 1.32-1.33.
    Δεν κουραστηκα καθολου αλλα δεν εριξα χρονο οσο ηθελα.
    Μετα τη μεση του ηταν μοναχικος αγωνας... ασχημο πραγμα.
    Τελικα ο αγωνας ειναι περα απο προπονηση ψυχολογια και στρατηγικη.
    Μετρια συναισθηματα αλλα το θετικο ειναι οτι δεν εκανα λαθη.
    Τελειωσαμε για φετος, του χρονου παλι να'μαστε καλα

Υ.Γ. Δεν ειδα καποιον ειμασταν και στο τρεξιμο.
    Εφοσον βελτιωσες τον χρονο σου πρεπει να εισαι ικανοποιημενος! - εμαθα οτι ειχε ζεστη οποτε οι χρονοι θα ηταν λιγο πάνω - μια καλυτερη εκκινηση θα μπορουσε να σε βοηθησει να μεινεις με τους γρηγορους και να βελτιωσεις ακομη περισσοτερο

Μπραβο για την δυναμη που εδειξες!

Παλαιό μέλος
    Στην Formula Extreme εγινε σφαγη...

Πρωτη στροφη εστριψαν με τη σειρα Συνιωρης, Κοντομαρος, Choy, Στρατας, Μπουστας...
    Γρηγορα ο Choy περασε τον Κοντομαρο και λιγο αργοτερα και το Συνιωρη για να τον ξαναπερασει αυτο μια στροφη μετα.
    Λιγο αργοτερα ο Choy ξαναπερασε μπροστα και αρχισε να φευγει πολυ, ειδικα στο εσακι και την Κ13 δε πιανοταν με τιποτα.
    Με το περασμα των γυρων ο Μπουστας περασε οσους ειχε μπροστα του εναν ενα και ανεβηκε δευτερος αλλα η διαφορα με τον choy εδειχνε να ανοιγει λιγο λιγο.
    Την καρο περασαν με τη σειρα Choy,Μπουστας νομιζω Κοντομαρος τελικα τριτος και δεν ξερω που περασε γιατι το εχασα το συγκεκριμενο κι επειτα ολοι οι υπολοιποι.

Να σημειωθει οτι μεχρι και την ωρα που εφυγα απο την πιστα δεν εγινε απονομη στα χιλια γιατι μαλλον ειχε γινει ενσταση εις βαρος του Γ.Μπουστα και παμε για ανοιγμα μοτερ....
    Τελικως τι εγινε δε γνωριζω...

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    μπράβο ρε αγόρι !!
    Συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια που είμαι σίγουρος ότι είναι με θυσίες και κόπο αν και δεν ξέρω εάν το αξίζει αυτό το "πρωτάθλημα".....
    Να είσαι καλά και καλή συνέχεια σε ότι κι αν επιλέξεις

Παλαιό μέλος
    Στα 600 εφυγε γρηγορα μπροστα ο Πολιτης και επεσε το ιδιο γρηγορα στην Κ5 αλλα προλαβε να κανει ταχυτερο γυρο. Ο μονος που ειδε 1.21
    Πισω εγινε καλη μαχη αναμεσα σε Περιστερα, Ευθυμιου,Παπαγεοργιου,Ταγκλη
    Τελικα τερματισαν Πρωτος ο Ταγκλης δευτερος Ευθυμιου τριτος Παπαγεωργιου και τεταρτος Περιστερας.
    Γενικα εγινε καθαρος αγωνας αλλα ειδα μονο μερικα κοματια του γιατι ετρεχα απο δω κι απο κει.
    Υπαρχει ενδεχομενο να εχω κανει και καποιο λαθος στις καταταξεις...

Παλαιό μέλος
    Αυριο λεω να ξαναμπω μιας και ειμαι πανω.
    Γενικοτερα εχω παρει μια γευση απο το τι ειναι το ελληνικο πρωταθλημα, με τα αρνητικα του και τα θετικα του.
    Ευκαιριες βλεπω οτι υπαρχουν αλλα θελει πολυ κυνηγι.

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    επισης κατι εγινε με την καρο σημαια νομιζω και την κοπελα που την κρατουσε στο τελος..

αποτι καταλαβα ο συνιωρης, νομιζε στον προτελευταιο γυρω οτι ειναι ο τελευταιος λογω της σημαιας, και εχασε την τριτη θεση και τερματισε 4ος, ακουστηκε και απο τα μεγαφωνα κατι πριν το τελος, και μετα τον ειδα να φωναζει στην κοπελα..

μπραβο μενελαε! τα καλυτερο ειναι το οτι δεν εκανες λαθη οπως λες! αυτο ειναι πολυ σημαντικο!
    παλι δε μπορεσα να σε δω γιατι ηρθα ακριβως στην εκκινηση στα 1000αρια
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

Ωραία μέρα ήταν αν και πολύ ζέστη. Αυτός ο choy πολύ κοινό είχε. Σε κάθε πέρασμα από την ευθεία οι ομοεθνείς του ζητοκραύγαζαν σαν τρελοί και ακόμα πιο πολύ στα 2-3 προσπεράσματα που έκανε. Σούζαρε στην εκκίνηση και έχασε την πρώτη θέση που είχε αλλά τους πέρασε πολύ χαλαρά απότι φάνηκε σε 3-4 γύρους.

Μενέλαε αν και παρακολουθούσα δεν ξέρω αν έβλεπα πάντα εσένα. Πρέπει να είχες το μπλε ρεζερβουάρ έτσι? Γιατί είχε πολλά λευκά και σας μπέρδευα. Ωραίος πάντως.

Καλά στα 600 μετά από εκείνη την πτώση με απογοήτευσε λίγο η οργάνωση.. Αν και η μηχανή άρχισε να καπνίζει αμέσως μετά την πτώση, πέρασε κανά δίλεπτο μέχρι να βρουν πυροσβεστήρα...Ο πρώτος που έφτασε άρχισε να σβήνει την φωτιά και ο δεύτερος με το που έφτασε άρχισε να ψεκάζει τον πρώτο ..έπεσε τρελό γέλιο στο κοινό:rotflmao: ...

Συγχαρητήρια σε όλους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Δεν πηγα και τοσο καλα γενικοτερα.
    Ξεκινησα 3ος απο το τελος στην τελευταια σειρα τερμα αριστερα (απ'εξω) δεξια πισω μου ηταν ενα vtr 1000 που εφυγε στην εκινηση. Στην εκινηση ομως δεν εφυγε ο πρωτος (Τατσης) με αποτελεσμα να χαθω λιγο στο απο που θα περασω τελικα εστριψα προ τελευταιος αν εξαιρεσουμε δυο τρεις που μειναν πισω απο τους γρηγορους λογω καποιου προβληματος και δε ξεκινησαν γρηγορα.
    Μπροστα μου ηταν το vtr και ενα r6. Και ποιο μπροστα ενας φιλος πιο γρηγορος με 675 που πηγαιναμε τρενακι ολοι και στοχος ηταν να κρατηθω πισω απο αυτον.
    Κι ενω σχεδιαζα να περασω μας φτασαν οι γρηγοροι που δε ξεκινησαν και μου χαλασαν λιγο ρυθμο.
    Κανα δυο γυρους αργοτερα το ρ6 χανει τα φρενα στην Κ1 και βγαινει εξω. Εχω μπροστα μονο το vtr.
    Στη Κ10 ανοιγει τη γραμμη του και περναω απο μεσα και αρχιζω να ανοιγω καθως γυρνουσε αργοτερα.
    Οι χρονοι μου ειναι 1.33-1.32-1.32-1.31-1.31-1.30 γυρο με το γυρο ριχνω και νιωθω καλα και χαλαρος αλλα το 675 εχει φυγει και δεν εχω καποιον να κυνηγησω.
    Στον 7ο περιπου γυρο καποιος πεφτει στη Κ10 και γεμιζει τη στροφη υγρα και απο τη στιγμη αυτη ως το τελος χαλουσαμε ολοι τη Κ10.
    Ενιωθα οτι χαλιεμαι ψυχολογικα και οτι δεν εχω στοχο και χαλουσα και τους γυρους μου στη 10.
    Επειτα επαναπαφθηκα στο 1.32-1.33.
    Δεν κουραστηκα καθολου αλλα δεν εριξα χρονο οσο ηθελα.
    Μετα τη μεση του ηταν μοναχικος αγωνας... ασχημο πραγμα.
    Τελικα ο αγωνας ειναι περα απο προπονηση ψυχολογια και στρατηγικη.
    Μετρια συναισθηματα αλλα το θετικο ειναι οτι δεν εκανα λαθη.
    Τελειωσαμε για φετος, του χρονου παλι να'μαστε καλα

Υ.Γ. Δεν ειδα καποιον ειμασταν και στο τρεξιμο.
    Μπραβο ρε Μενιο!!! και παλι μπραβο!!! με τις συνθηκες που αγωνηστικες!!
    keep walking!!!
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    οι πληροφοριες που μας παραθετεις ειναι παρα πολλες για μενα και δεν ξερω τι να πρωτοθαυμασω φιλε.τα ματια μου πανε περα δωθε γρηγορα καταπινωντας τις λεξεις και δεν χορταινω να διαβαζω..

αξιος μενελαε,αξιος...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Μενέλαε μπράβο σου και εις ανώτερα!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leopsomo
    μπραβο Μενελαε! Παντα τετοια και του χρονου καλυτερα!

Ετοιμασου για του χρονου!

Παλαιό μέλος
    Μενέλαε αν και παρακολουθούσα δεν ξέρω αν έβλεπα πάντα εσένα. Πρέπει να είχες το μπλε ρεζερβουάρ έτσι? Γιατί είχε πολλά λευκά και σας μπέρδευα. Ωραίος πάντως. Καλά στα 600 μετά από εκείνη την πτώση με απογοήτευσε λίγο η οργάνωση.. Αν και η μηχανή άρχισε να καπνίζει αμέσως μετά την πτώση, πέρασε κανά δίλεπτο μέχρι να βρουν πυροσβεστήρα...Ο πρώτος που έφτασε άρχισε να σβήνει την φωτιά και ο δεύτερος με το που έφτασε άρχισε να ψεκάζει τον πρώτο ..έπεσε τρελό γέλιο στο κοινό ...
    Του Μαρκεζινη πηρε φωτια στα 1000 το cbr και οντως ειχε λιγο γελιο αν και δεν αργησαν πολυ να το σβησουν...
    Με το μπλε τεποζιτο ημουν, την αλλη φορα ελα και στο μποξ μετα τον αγωνα εχει μπυρα....

Παλαιό μέλος
    http://www.motorsite.gr/article_det....ame=TAPA190910

Τελικα και ο Μπουστας το γυρισε σε dunlop απ'οτι λεει εδω...

Του Μαρκεζινη πηρε φωτια στα 1000 το cbr και οντως ειχε λιγο γελιο αν και δεν αργησαν πολυ να το σβησουν...
    Με το μπλε τεποζιτο ημουν, την αλλη φορα ελα και στο μποξ μετα τον αγωνα εχει μπυρα....
    Επιτρέπεται κόσμος εκτός της ομάδας?
    Και πίνετε και μπύρες

Αααα ωραία περνάτε ρε

Παλαιό μέλος
    http://www.motorsite.gr/article_det....ame=TAPA031010

Ο Γ.Μπουστας επεσε στο δευτερο γυρο, εμεινε 16 δευτερα πισω απο την κορυφη τους περασε ολους εναν εναν και εριξε κι 6 δευτερα στον δευτερο Συνιωρη...
    Νομιζω δε χωρανε λογια....

Σελίδα 11 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πρόγραμμα 2010 - Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας
    από venitof στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2010, 08:34
  2. 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας
    από venitof στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2009, 15:40
  3. Απαντήσεις: 9