Εχει ακομα λιγαΑρχικά δημιουργήθηκε από redfantomas
ελα ρε ρεθυμνοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!που ειναι τα αυτοκολητα σου????????????![]()
Εχεις ΠΜ
Α! και ο John Sted δεν εχει παρει ακομα!!!!!
Εχει ακομα λιγαΑρχικά δημιουργήθηκε από redfantomas
ελα ρε ρεθυμνοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!που ειναι τα αυτοκολητα σου????????????![]()
Εχεις ΠΜ
Α! και ο John Sted δεν εχει παρει ακομα!!!!!
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Σήμερα καθώς ερχόμουν Θεσσαλονίκη, σε ένα βενζινάδικο πριν τα Γιάννενα συνάντησα έναν τύπο, με ktm βαλιτσωμένο κτλ, έτοιμο να ξεκινήσει.
Σταμάτησα δίπλα του να πούμε δυο κουβέντες χωρίς να βγάλω το κράνος.
Και οι δύο προς Θεσσαλονίκη πηγαίναμε αλλά εγώ είχα σκοπό να σταματήσω για καφέ λίγο πιο κάτω, αφού απ' το πρωί είχα γράψει καμιά 300άρα και ούτε τσιγάρο δεν είχα κάνει, οπότε τον άφησα να φύγει.
Αλλά οπ.. Τι ήταν αυτό για τη Ρουμανία που είπε? Ρε λες?
Κοιτάω το κράνος του την ώρα που έφευγε και στη γνωστή μεριά.. Μοτο.γρ
Ειι φίλεεεεεε.. ναι καλά! Με τέτοια φασαρία και με το κράνος φορεμένο μόνο εγώ άκουσα τη φωνή μου.![]()
Εντάξει λέω δε πειράζει κτμ έχει θα τον προλάβω χαλαρά!![]()
Όχι ρε δεν έβαλα τούρμπο στο τενερε!
Απλά το κτμ έχει μικρό ντεπόζιτο. Θα χρειαζόταν οπωσδήποτε ανεφοδιασμό και θα πήγαινε και χαλαρά για να μην καίει αφού η Εγνατία έχει ελάχιστα βενζινάδικα. Έτσι κι αλλιώς για παραπάνω από 20λεπτο δε σταματάω ποτέ.
Τον είδα μετά τα 2α διόδια και τον προσπέρασα για να δει το μοτο.γρ στο κράνος μου. Στο επόμενο βενζινάδικο σταματήσαμε για να γνωριστούμε και χωρίς τα κράνη. :water: :water: και![]()
Άντε και με τους υπόλοιπους.
Γιάννη την επόμενη φορά οι μπύρες δικές μου.![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Ο Γιαννης ο δικος μας ηταν ρε? Ο Vstromer?Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Σήμερα καθώς ερχόμουν Θεσσαλονίκη, σε ένα βενζινάδικο πριν τα Γιάννενα συνάντησα έναν τύπο, με ktm βαλιτσωμένο κτλ, έτοιμο να ξεκινήσει.
Σταμάτησα δίπλα του να πούμε δυο κουβέντες χωρίς να βγάλω το κράνος.
Και οι δύο προς Θεσσαλονίκη πηγαίναμε αλλά εγώ είχα σκοπό να σταματήσω για καφέ λίγο πιο κάτω, αφού απ' το πρωί είχα γράψει καμιά 300άρα και ούτε τσιγάρο δεν είχα κάνει, οπότε τον άφησα να φύγει.
Αλλά οπ.. Τι ήταν αυτό για τη Ρουμανία που είπε? Ρε λες?
Κοιτάω το κράνος του την ώρα που έφευγε και στη γνωστή μεριά.. Μοτο.γρ
Ειι φίλεεεεεε.. ναι καλά! Με τέτοια φασαρία και με το κράνος φορεμένο μόνο εγώ άκουσα τη φωνή μου.![]()
Εντάξει λέω δε πειράζει κτμ έχει θα τον προλάβω χαλαρά!![]()
Όχι ρε δεν έβαλα τούρμπο στο τενερε!
Απλά το κτμ έχει μικρό ντεπόζιτο. Θα χρειαζόταν οπωσδήποτε ανεφοδιασμό και θα πήγαινε και χαλαρά για να μην καίει αφού η Εγνατία έχει ελάχιστα βενζινάδικα. Έτσι κι αλλιώς για παραπάνω από 20λεπτο δε σταματάω ποτέ.
Τον είδα μετά τα 2α διόδια και τον προσπέρασα για να δει το μοτο.γρ στο κράνος μου. Στο επόμενο βενζινάδικο σταματήσαμε για να γνωριστούμε και χωρίς τα κράνη. :water: :water: και![]()
Άντε και με τους υπόλοιπους.
Γιάννη την επόμενη φορά οι μπύρες δικές μου.![]()
![]()
![]()
![]()
A ρε,αυτα ειναι τα ωραια που συμβαινουν μονο οταν καβαλας...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ο Γιαννης ο δικος μας ηταν ρε? Ο Vstromer?![]()
A ρε,αυτα ειναι τα ωραια που συμβαινουν μονο οταν καβαλας...![]()
![]()
Sent from me using a computer.
επιτελους δουλεψαν και καπου τα αυτοκολητα.παιδια μου εχουν περισεψει μερικα οποιος ενδιαφερεται πμ...![]()
Ναι ο Γιάννης έφυγε σήμερα και θα συναντηθεί με άλλους 2-3 από το φόρουμ νομίζω και πάνε μια εβδομάδα Ρουμανία. Καλούς και ασφαλείς δρόμους να έχουνε. Και όταν με το καλό γυρίσουν να γράψουν να ζηλεύουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
παιδια για να μην μου στελνετε ολοι πμ για τα αυτοκολητα.επειδη δεν μπορω να στελνω στον καθενα ξεχωριστα υπαρχουν 2 τροποι να τα προμηθευτειτε.
1...βολτα στον ωρωπο περασμα απο την υπογα και τα περνετε
2...απο το μαγαζι του dim chios http://www.facebook.com/group.php?gid=139847469362424
Μήπως θα ήταν καλύτερα να τα έχει κάποιος στην ετήσια εκδρομή και να τα μοιράσει??Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
παιδια για να μην μου στελνετε ολοι πμ για τα αυτοκολητα.επειδη δεν μπορω να στελνω στον καθενα ξεχωριστα υπαρχουν 2 τροποι να τα προμηθευτειτε.
2...απο το μαγαζι του dim chios http://www.facebook.com/group.php?gid=139847469362424
βρειτε τον και συνενοουμε εγω μαζι του...Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Μήπως θα ήταν καλύτερα να τα έχει κάποιος στην ετήσια εκδρομή και να τα μοιράσει??
και να σε πω ρε μαστορα... αμα ερθουμε στην υπογα μονο αυτοκολητα θα παιξουν? ψησταρια δεεεεεννν?????Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
![]()
![]()
τι ειμαι ρε εγω τσιφουτης σαν τον sv9cvk,που κερναει φονταν?Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
και να σε πω ρε μαστορα... αμα ερθουμε στην υπογα μονο αυτοκολητα θα παιξουν? ψησταρια δεεεεεννν?????![]()
![]()
ποια φονταν?? εγω κατι κρεμες καραμελε διαβασα...
ολα τα gay γλυκα αυτος τα κερναειΑρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
ποια φονταν?? εγω κατι κρεμες καραμελε διαβασα...![]()
:a36:Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ολα τα gay γλυκα αυτος τα κερναει![]()
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W