Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: motogp pws??

motogp pws??

Γεια σας παιδια, παντα ειχα μια απορια, πως γινεται καποιος να παει και να αγωνιστει απο το 0 στα motogp? εχω ψαξει στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι... τι χρειαζεται , ειναι δυνατον κατι τετοιο?υπαρχει κανεις Ελληνας που να το εχει κανει?αν οχι πως κι ετσι?τι παιζει γενικα?
    ευχαριστω
    panta stin mia roda.....i souza i endo...panta orthioi!
    ma epeigh prosoxi, mages exoun skotothei! taxitita, eleytheria, kratimata sti stofi!!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: motogp pws??

Αρχικά δημιουργήθηκε από xiotis33
    Γεια σας παιδια, παντα ειχα μια απορια, πως γινεται καποιος να παει και να αγωνιστει απο το 0 στα motogp? εχω ψαξει στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι... τι χρειαζεται , ειναι δυνατον κατι τετοιο?υπαρχει κανεις Ελληνας που να το εχει κανει?αν οχι πως κι ετσι?τι παιζει γενικα?
    ευχαριστω
    Εύκολα. Ανεβαίνεις Σέρρες και μόλις ρίξεις γύρο στον Μπούστα, θα ΄ρθουν να σε βρούν αυτοί.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113

Re: Re: motogp pws??

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εύκολα. Ανεβαίνεις Σέρρες και μόλις ρίξεις γύρο στον Μπούστα, θα ΄ρθουν να σε βρούν αυτοί.
    χααχαχα +599
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

αυτος αφου ειναι τοσο καλος γιατι δεν εχει παει?τωρα τον εμαθα. επειδη δεν ξερω ρωταω κ οχι με ειρωνια..το λεω για τυχον παρεξηγησεις..
    ma epeigh prosoxi, mages exoun skotothei! taxitita, eleytheria, kratimata sti stofi!!!!!

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    αυτος αφου ειναι τοσο καλος γιατι δεν εχει παει?τωρα τον εμαθα. επειδη δεν ξερω ρωταω κ οχι με ειρωνια..το λεω για τυχον παρεξηγησεις..
    γιατι χθες στον αγωνα, αλλος εκλεψε την παρασταση, αλλα δεν εκλεισε γυρο στον μπουστα μονο αρκετα μετρα
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

γενικα ομως πως αρχιζει κανεις για να παει στα motogp? sorry αλλα ιδεα δεν εχω...

γενικα ομως πως αρχιζει κανεις για να παει στα motogp? sorry αλλα ιδεα δεν εχω...
    φιλε στη φωτο του αβαταρ, εσυ εισαι?
    Σημάδι του άρχοντα δεν είναι η δύναμη, αλλά το ήθος.
    Σωκράτης

Re: motogp pws??

πως γινεται καποιος να παει και να αγωνιστει απο το 0 στα motogp?
    Γεια χαρα, το μηδεν ξεκιναει περιπου οταν εισαι 5 χρονων και βρισκεσαι στην Ισπανια, την Ιταλια και 3-4 ακομα χωρες.....

(εκτος αν εχεις ΠΟΛΛΑ λεφτα και καμια ιδιωτικη πιστα....)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    ποσο χρονων εισαι?

ο μπουστας εχει τρεξει στο παγκοσμιο sbk πιο νεος. νομιζω κ αλλοι ελληνες εχουν τρεξει εκτος ελλαδος δν ειμαι σιγουρος για παγκοσμια παρολαυτα. σε αγωνα gp500 ο μονος ελληνας ειναι ο παπανδρεου το 83-84 αλλες εποχες ομως τοτε

για να τρεξει καποιος σε οποιοδηποτε παγκοσμιο πρωταθλημα πρεπει να κερδισει εθνικα πρωτα κ γενικα να εχει μια πορεια

Ωραία η απορία σου φίλε.
    Υπάρχει και σχολείο νομίζω που εκπαιδεύει πιστιρικάδες για να τους εισάγει στο παγκόσμιο.
    Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και για να καταφέρει κάποιος να πάει Motogp πρέπει να έχει χρόνια στους αγώνες και σίγουρα πολλές διακρίσεις. Όπως και να έχει για να φτάσεις εκεί πρέπει να έχεις και να ξοδέψεις πολύ χρήμα από τη δική σου τσέπη στην αρχή μέχρι να σε εμπιστευτεί κάποιος χορηγός. Δεν έχω πληροφορίες γι'αυτό το σχολείο που ανέφερα είμαι όμως σίγουρος ότι υπάρχει. Έχω ακούσει και για ένα Έλληνα πιστιρικά που είναι στην Ιταλία. Τον είχε παρουσιάσει ο ΔΔ νομίζω σε μία εκπομπή του αλλά δεν την είδα. Όποιος έχει πληροφορίες ας μας πει γιατί είναι ενδιαφέρον

μπορεί να μην γούσταρε... μπορεί να του άρεσε πιο πολύ εδώ.. μπορεί να τον κράτησε κάτι εδώ... πολλά "μπορεί".. ξεκίνα εσύ να εργάζεσαι γι'αυτό που αγαπάς με το κεφάλι κάτω και με τα αυτιά ανοιχτά και με αρκετή υπομονή, και θα έρθουν αυτά για τα οποία αγωνίστηκες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    Έχω ακούσει και για ένα Έλληνα πιστιρικά που είναι στην Ιταλία. Τον είχε παρουσιάσει ο ΔΔ νομίζω σε μία εκπομπή του αλλά δεν την είδα.
    επειδη πολυ κουβεντα γινεται

καταρχην ευχομαι καθε επιτυχια στο παιδι κ δν εχω τπτ μαζι του

αλλα εχω βαρεθει ολη την ωρα "η ελληνικη ελπιδα" για να τρεξει στα τζιπι ακομα 10 χρονω παιδακι.. για να ναι "η ελληνικη ελπιδα" πρεπει να περασουν 5 χρονια κ να παιρνει νικες στα 125 οσο δε γινεται αυτο δν υπαρχει "ελληνικη ελπιδα"

κ το να βγαζουν το παιδακι στην τηλεοραση τοσο μικρο κ να του φουσκωνουν τα μυαλα δν ξερω ποσο καλο κανει .. θα πρεπε να ειναι συγκεντρωμενος μονο στην οδηγηση του κ τη βελτιωση του κ οχι να του φορτωνει ο δδ το αγχος μιας χωρας απο 10 χρονων λεγοντας τον συνεχεια "ελληνικη ελπιδα" λες κ εχει καμια υποχρεωση το κοπελι κιολας

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ο ΔΔ δεν μετραει? εχει οδηγησει εργαλεια MotoGP σε πιστες MotoGP.....μονο που θελει βελτιωση το "λουξάρισμά" του... :wacko:
    Accipere quam facere praestat injuriam

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Οπως ειπε ο nikolasfazer ειναι ορισμενες χωρες που εχουν τις βασεις και τις ομαδες.
    Εγω μπορω να πω για την Ιταλια
    Υπαρχουν μινι πιστες οπου ειναι για τους μικρους που ξεκινανε νωρις σε ηλικια.Οι πιστες ειναι παρα πολλες οπως και οι μαρκες με τα μηχανακια
    Μετα υπαρχουν ομαδες/σπονσορες που εχουν ψυχωσει με το μηχανοκινητο οπως η San Carlo του Simoncelli που ειναι εταιρια με πατατακια π.χ
    Μετα υπαρχουν 10αδες κατασκευαστες μινι μοτο η και μονο κινητηρων,αναρτησεων κλπ που εχουν ομαδες (μικρες)...απο εκει γινεται η διαλογη..βεβαια ο "μπαμπας" ειναι αυτος που κανει ολα τα κονε γιατι διαφορετικα ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα με τους μανατζερ...αν σε παρουν σ ε ομαδα καλως...αν οχι αλλα πιστευεις οτι το εχεις....αγοραζεις μηχανη,βρησκεις μηχανικους,τα τουμπανιαζεις ολα και ζητας να τρεξεις σε αγωνα...θα σε μετρησουν ποσο τρεχεις τον γυρω και αν εισαι μεσα στο οριο μπορεις να τρεξεις...αν οχι απλα δεν τρεχεις.
    Εκει ειναι τα $ αν εισαι μονος σου,γιατι αυτο που κανοπυν οι ομαδες για τους αναβατες πρεπει να το κανεις απο την τσεπη σου!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    επειδη πολυ κουβεντα γινεται

καταρχην ευχομαι καθε επιτυχια στο παιδι κ δν εχω τπτ μαζι του

αλλα εχω βαρεθει ολη την ωρα "η ελληνικη ελπιδα" για να τρεξει στα τζιπι ακομα 10 χρονω παιδακι.. για να ναι "η ελληνικη ελπιδα" πρεπει να περασουν 5 χρονια κ να παιρνει νικες στα 125 οσο δε γινεται αυτο δν υπαρχει "ελληνικη ελπιδα"

κ το να βγαζουν το παιδακι στην τηλεοραση τοσο μικρο κ να του φουσκωνουν τα μυαλα δν ξερω ποσο καλο κανει .. θα πρεπε να ειναι συγκεντρωμενος μονο στην οδηγηση του κ τη βελτιωση του κ οχι να του φορτωνει ο δδ το αγχος μιας χωρας απο 10 χρονων λεγοντας τον συνεχεια "ελληνικη ελπιδα" λες κ εχει καμια υποχρεωση το κοπελι κιολας
    + 1000

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πιος θα παρει το πρωταθλημα στα MotoGP
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2004, 14:38
  2. MotoGP Δοκιμαστικα 16/04/2004
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2004, 19:19
  3. Δοκιμαστικά MotoGp στο Sepang της Μαλαισίας...
    από DIT στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2004, 12:28
  4. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  5. [b]motogp[/b]
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2003, 19:46

Κανόνες δημοσιεύσεων