ανταλλακτικά ή track bike αν ειναι ισιο το πλαισιο...
Δεν συμφερει με τιποτα να το φτιαξεις...
ανταλλακτικά ή track bike αν ειναι ισιο το πλαισιο...
Δεν συμφερει με τιποτα να το φτιαξεις...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
φιλε ευτηχως δεν επαθες τιποτα. Γενικα σκοπος μας ειναι να ειμαστε στο ρευμα μας, με καθε τροπο.
(εχουμε κανει κι εμεις καμποσες στραβες)
Αλλα αυτες οι π@υτ@νες οι μερσεντες ειναι εκνευριστικα γερες, το χω διαπιστωσει κι εγω.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
επειδη την κυρια τιην εκοψα φραγκατη..σκαφη μερσεντικα κ τετοια..
κανε τα γλυκια ματια στο πουρο..να σου καλυψει εκεινη τη ζημια μεσω ασφαλειας..(θα εχει κ μεικτη το μαναρι μου..)
''πατα'' το..κ μπορει να σου παρει κ καινουριο..![]()
αλλιως..ψαξου λιγο μονος τι θα παρεις απο ανταλλακτικα αν το δωσεις..ποσα θα σου φυγουν να το κρατησεις..κ κανε οτι σε συμφερει..
οπως κ να χει η στουκα ειναι στουκα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Σήμερα το πρωί από Επίδαυρο προς Κόρινθο, στο Σωφικο, σε αυτή τη στενή πολύ κλειστή στροφή βγήκα στο αντίθετο ρεύμα με yzf r6 ‘07 και συγκρούσθηκα μετωπικά με μια μερσεντές που οδηγούσε μια κυρία......
.....
..... Ξέρει κάποιος να μου πει τι συμφέρει να κάνω από οικονομική άποψη?
Από οικονομική άποψη, σταμάτα να καβαλάς μηχανές.
Από κάθε άλλη άποψη, ανάβεις κεράκι σε ότι πιστεύεις. Αν δεν πιστεύεις τότε η κωλοφαρδία σου είναι απίστευτη. Θα μπορούσε αντί για κυρία με Merc να ήταν κανένα DAF.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Aφου εισαι εσυ καλα μια χαρα ολα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ronin καλα τα λες αλλα δεν γινοταν αυτο. Tο αμαξι εταιρικο ειναι και αυτη ειναι γιαγια εξηντα πεντε ετων αλλα ειπα κυρια απο ευγενεια.
Sniper κι εσυ καλα τα λες αλλα ξερεις οτι δεν γινετε αυτο, σε ολα τα πραγματα.
Ας μην κανουμε υποθεσεις τι θα γινοταν αν κατι αλλο. Εχω γλυτωσει εκει που δεν το αξιζα να γλυτωσω και εχω χτυπησει εκει που δεν το αξιζα να χτυπησω. Αν υπαρχει λογικη δεν ξερω ποια ειναι.
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
Κεράκια αναψε λέμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Ronin καλα τα λες αλλα δεν γινοταν αυτο. Tο αμαξι εταιρικο ειναι και αυτη ειναι γιαγια εξηντα πεντε ετων αλλα ειπα κυρια απο ευγενεια.
Sniper κι εσυ καλα τα λες αλλα ξερεις οτι δεν γινετε αυτο, σε ολα τα πραγματα.
Ας μην κανουμε υποθεσεις τι θα γινοταν αν κατι αλλο. Εχω γλυτωσει εκει που δεν το αξιζα να γλυτωσω και εχω χτυπησει εκει που δεν το αξιζα να χτυπησω. Αν υπαρχει λογικη δεν ξερω ποια ειναι.
αδερφε πρωτα αναψε μια λαμπαδα ισα με το μποι σου....
οσο για το μηχανακι..ειχα το ιδιο ακριβως τρακαρα με ταριφα που μου βγηκε απο στοπ..μπροστινο κοντερ πλαστικα ντεποζιτο φαναρια και κλιπ ον τιμονοπλακα με οτι ψιλολοιδια εχει πηγε η ζημια με εργασια 7000 ευρα:hypnotize ....ευτηχως με καληψε η ασφαλεια και βγηκε ολικη οχι οτι θα το εφτιαχνα....πουλα οτι μπορεις και παρε κατι αλλο δεν αξιζει....υπομονη και με το καλο καινουργιο μοτο..
υ.γ:εσκασα πανω στον τυπο με 70χλμ στη ζαντα του εκανα 2 σβουρες και το πλαισιο ακλονητο παιδια ουτε χιλιοστο...yamaha delta box ρεεεε...τι ειναι σουτζουκι να το κοψει????![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Με μια πρωτη ματια ο μαστορας μου ειπε πανω απο 4.000Ε αλλα θα μου κανει κοστολογιο, ειπε επισης οτι η ασφαλεια θα το εβγαζε ολικη. Μαλλον ανταλακτικα θα το κανω. Τωρα καθομαι και κοιταω τους αλλους που περνανε συνεχεια απο μπροστα μου με τα τουμπανα.
αχχχχ αστο πονεμενη ιστορια..και εγω επιτελους ειμαι στη γυρα για καινουργιο μοτορι μη μασας αφου εισαι καλα ολα θα γινουν εγω 4 μηνες τωρα εχω βαρεσει ενεσεις αλλα δε βαριεσαι....υπομονη και με καινουργιο εργαλειο ευχομαι..
![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Μπραβο και ευχαριστω.
περαστικα και πιο πολυ προσοχη απο δω και μπρος!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Χα ρε άλεξ τι λές… δηλαδή μετά από κάθε τράκο να την πετάμε όπως κάνουμε με το κράνος?
Αρχικά θεωρώ ότι το παράδειγμά σου είναι ατυχές… Το κράνος είναι φτιαγμένο να συμπεριφέρεται έτσι σε πρόσκρουση και επίσεις είναι φτιαγμένο από ένα ομοιογενές υλικο (τουλάχιστον η κάθε στρώση από το κέλυφος που τρώει το χτύπημα)
Εάν μια μοτοσυκλέτα μετά από τρακάρισμα μετρηθεί και βρεθεί ο σκελετός χωρίς να έχει «πάρει», σαφέστατα και επιστρέφει στην πρό στουκας κατάσταση 100% χρησιμοποιώντας αυθεντικά ανταλλακτικά και κάνοντας σωστή και προσεγμένη δουλεία.
Eιδικά με την μετωπική σύγκρουση εάν είναι σε λογικά χιλιόμετρα το σύστημα λάστιχο-ζάντα-πιρούνι-σταυρός απορροφούν το 100%
τελικά δεν φιλήθηκες.... γ@μήθηκες με την Merc...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Με μια πρωτη ματια ο μαστορας μου ειπε πανω απο 4.000Ε αλλα θα μου κανει κοστολογιο, ειπε επισης οτι η ασφαλεια θα το εβγαζε ολικη. Μαλλον ανταλακτικα θα το κανω. Τωρα καθομαι και κοιταω τους αλλους που περνανε συνεχεια απο μπροστα μου με τα τουμπανα.![]()
Take it easy...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Καλα λεει νομιζω.
Ο σκελετος ειναι σαν ενα ελατηριο που δεχεται πιεσεις... το... 100% που λες εσυ ειναι μεγαλη κουβεντα.
Μετα απο ενα καλο τρακαρισμα δεν μπορει να εχει την ιδια δυσκαμψια το σημειο που καταπονηθηκε.
Εγω τον ρωτησα αν σε μικρο τρακο παλι παθαινει ζημια κ δεν μου απαντησε.
Μικρο λεω το δικο μου μιας κ δεν στραβωσαν τα καλαμια καθολου μα καθολου.