Το εχει παρει κανεις απο σας αυτο το θαυματακι?
Ξερετε αν εχει ελλειψη η αγορα?
Ειναι λιγο ασχετο αλλα δεν ηξερα σε ποια κατηγορια παει. Αν θετε σβηστε το.
Το εχει παρει κανεις απο σας αυτο το θαυματακι?
Ξερετε αν εχει ελλειψη η αγορα?
Ειναι λιγο ασχετο αλλα δεν ηξερα σε ποια κατηγορια παει. Αν θετε σβηστε το.
Το έχω από 1η Σεπτ. Παλύ καλό αλλά ακριβά παιχνίδια (50-55-60 ευρώ).Δοκίμασε να πάρεις τηλ στα oneway πειραια.Από κει το πήρα εγώ και είχε καμιά 10ρια ακόμα.
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
Ok μολις αγοραστηκε το μικρο θαυμα.
Το αποεμα θα το εχω στο χερι.
Τρελαινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το καινουριο ποτε ερχεται ρε παιδες ξερετε?
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
poly koryfaio egraleio kai malista ama pareis skliro disko-memory stick mexri 1 GB tote mporeis na paikseis ola ta paixnidia kai tis tainies tsampa katevazontas apo to internet (dokimasmeno) . Apla i timi toy einai ligo tsimpimeni kai kaiei ta pixel oan patas to [] giayto den toxo parei akoma
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
poly koryfaio egraleio kai malista ama pareis skliro disko-memory stick mexri 1 GB tote mporeis na paikseis ola ta paixnidia kai tis tainies tsampa katevazontas apo to internet (dokimasmeno) . Apla i timi toy einai ligo tsimpimeni kai kaiei ta pixel oan patas to [] giayto den toxo parei akoma
Όταν λες όλα τα παιχνίδια να υποθέσω οτι εννοείς τα παιχνίδια gamebay,nintendo κτλ. γιατι τα κανονικά παιχνίδια για psp δεν κυκλοφορούν σπασμένα.Ή κάνω λάθος;
Και τί εννοείς οτι καίγονται τα pixels;Πως καίγονται;
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
Δείτε τώρα και αυτό
http://www.psphome.com/sony-psp/174/...uner-news.html
Πάντα όρθιοι.
Κάνε signup και θα σου στείλουν στο spiderman2 δωρεαν.
http://www.yourpsp.com/psp/psp.html#...setlocale=true
Πάντα όρθιοι.
Παιχνίδια και άλλα
http://psp-news.dcemu.co.uk/
Πάντα όρθιοι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
Γιατι το κανει αυτο????????????? Πρωτη φορα το ακουω(βλεπω).
ΣΟβαρα μιλας???????
Ναι μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά μόνο αν έχεις το πρώτο version. Αυτό είχε ένα "bug" στο firmware που του επέτρεπε να παίζει τα παιχνίδια από το memory stick. Στο επόμενο version η Sony το "έφτιαξε".Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
Για PSP, περιφερειακά, παιχνίδια ή οποιαδήποτε άλλη κονσόλα ρίχτε μια ματιά στη σελίδα μου ( δεν θέλω να κάνω διαφήμιση εδώ, απλά να βοηθήσω ). http://www.frontshop.com/store/
Όσον αφορά τα καμένα pixels, πατώντας τα [], δεν έχω ακούσει τίποτα... ούτε μου έχει έρθει κανένα πίσω με τέτοιο πρόβλημα στα εκατοντάδες που έχω πουλήσει ήδη.
Φυσικά είναι δυνατόν να έχει 1-2 καμένα pixels από την "μάνα" του.
Ρε παιδιά μιλάτε για παιχνίδια που βγήκαν για το psp πχ ridge racer;Το δικό μου έχει 1.52 ver και έχει βγει downgrade σε 1.50 που είχε το "bug" όπως λες.Άλλα δεν έχω ακούσει οτι παίζει απ΄το memory stick τα κανονικά παιχνίδια του psp.Για explain λίγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από spec
Ναι μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά μόνο αν έχεις το πρώτο version. Αυτό είχε ένα "bug" στο firmware που του επέτρεπε να παίζει τα παιχνίδια από το memory stick. Στο επόμενο version η Sony το "έφτιαξε".
Για PSP, περιφερειακά, παιχνίδια ή οποιαδήποτε άλλη κονσόλα ρίχτε μια ματιά στη σελίδα μου ( δεν θέλω να κάνω διαφήμιση εδώ, απλά να βοηθήσω ). http://www.frontshop.com/store/
Όσον αφορά τα καμένα pixels, πατώντας τα [], δεν έχω ακούσει τίποτα... ούτε μου έχει έρθει κανένα πίσω με τέτοιο πρόβλημα στα εκατοντάδες που έχω πουλήσει ήδη.
Φυσικά είναι δυνατόν να έχει 1-2 καμένα pixels από την "μάνα" του.
Άσχετο,μόλις πήρα το F1 και το MidnightClub Dub.Θα τα δω το απόγευμα και θα πω εντυπώσεις.
Πάντα όρθιοι.
για τα καμμενα πιξελ εχω ακουσει αποο αλλους κατοχους οτι επειδη το κουμπι [] ειναι διπλα στην οθονη και την επηρεαζει θερμικα με αποτελεσμα να καιγονται πιξελ. Ειχε και στο ινετρεντ και στις ειδησεις διαφορα περιστατικα προμοια αλλα αν το φτιαξανε στην καιονυργια εκδοση δεν το ξερω.
Για τα παιχνιδια και βιντεο εχω δει στο ιντερνετ σχεδον ολα τα παιχνιδια του psp για download συν τις ταινιες που στις οδηγιες τους ελεγε να το φορτωσεις στη μνημη και να κανεις 1-2 κολπακια για να το παιξει. Ειπα επιβεβαιωμενο επειδη 2-3 φιλοι το αγορασαν το συγκεκριμενο και φορτωνουν τα παιχνιδια απο το ιντερνετ. Μου φαινεται χρησημοποιουν την δυνατοτητα του psp να φορτωνει παιχνιδια multiplayer απο αλλα psp για να παιξεις με 1 σιντι σε 4 κονσολες το ιδιο παιχνιδι και κανουν κατι παρομοιο. Παντως για τις ταινιες ειναι 100% σιγουρο και δουλευει αρκετα ευκολα μεσω usb στο stick και μετα απλα το διαβαζεις
![]()
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
Ρε παίδες, ξαναβγάζω το θέμα PSP στην επιφάνεια για να ακούσω καμμιά νεότερη γνώμη γι'αυτό το διαολάκι που μου πήρε τα μυαλά και πάει πρόσω ολοταχώς να μου πάρει και το Χριστουγεννιάτικο δώρο.![]()
Είμαι στην τσίτα να πάω να το πάρω αφού είναι απο τα γκαντζετάκια που με τρέλαναν με την πρώτη ματιά.
Έχουμε κάτι νεότερο; Αξίζει τελικά η αγορά του ή καλύτερα να πάω να πάρω καμμιά 10αριά παιχνίδια για το pc του σπιτιού;
Thanks !
![]()
Λοιπόν,όταν αποφασίσεις να το πάρεις,πρόσεξε να βρείς ένα με ver. 2.0
Τώρα νομίζω κυκλοφορεί η ver 2.01 για την οποία δεν έχει βγει downgrade.Οπότε 8α ανγκάζεσαι να αγοράζεις ότι παιχνίδι θες να παίξεις.Κατά τη γνώμη μου αξίζει το giga pack αλλά δε ξέρω τι ver. έχει.
Πάντα όρθιοι.