και για να καταλαβετε ποσο ευκολα μπορει να ξεφυγει ο προυπολογισμος σε μια ανακατασκευη βαζω και το τιμολογιο.αυτα τα 5 πραγματακια στοιχισαν 80?![]()
ολη η ανακατασκευη θα ξεπερασει τα 1500?,και να φανταστειτε οτι δεν πληρωνω μηχανικα και φανοποιια.θα μου πεις αξιζει?αν ρωτησεις κατι τετοιο τοτε μαλλον εισαι σε λαθος υποενοτητα του forum...
το προγραμμα εχεις ως εξης.αυριο ταπετσερη για δερματινο καλυμα στη σελα,και την τεταρτη φουρνο για βαφη.μετα τη βαφη αρχιζουν τα γλεντια![]()
keep watching guys
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
και για να καταλαβετε ποσο ευκολα μπορει να ξεφυγει ο προυπολογισμος σε μια ανακατασκευη βαζω και το τιμολογιο.αυτα τα 5 πραγματακια στοιχισαν 80?![]()
ολη η ανακατασκευη θα ξεπερασει τα 1500?,και να φανταστειτε οτι δεν πληρωνω μηχανικα και φανοποιια.θα μου πεις αξιζει?αν ρωτησεις κατι τετοιο τοτε μαλλον εισαι σε λαθος υποενοτητα του forum...
Ετσι ειναι Σπυρο!! οταν κανεις κατι τετοιο δεν το κανεις με βαση το αν αξιζει, απλα το κανεις γιατι σου αρεσει και γουσταρεις.
Εγω στο CB δεν κρατησα ουτε μια αποδειξη, ουτε εκατσα καν για πλακα να υπολογισω ποσο μου στοιχησε.
Απλα δεν θελω να ξερω! Το εκανα καθαρα για μενα ,σαν αγχολυτικο, ας πουμε
Και μονο η σκεψη οτι το μηχανακι που κυκλοφορας το εχεις φτιαξει ο ιδιος φτανει να σε αποζημιωσει πληρως για ολα!!!
Keep going συμπεθερε![]()
![]()
Ροζ ειπαμε το θελει η νυφη ετσι?? μην το ξεχνας!!!![]()
![]()
![]()
Α! Αν βαλεις και καμια πριγκηπισσα (ξερεις ! Σταχτοπουτα , Ωραια κοιμωμενη ,Πενταμορφη , Χιονατη )
Θα το εκτιμησει ιδιαιτερα:rotflmao:![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Και μονο η σκεψη οτι το μηχανακι που κυκλοφορας το εχεις φτιαξει ο ιδιος φτανει να σε αποζημιωσει πληρως για ολα!!!
Keep going συμπεθερε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
το προγραμμα εχεις ως εξης.αυριο ταπετσερη για δερματινο καλυμα στη σελα,και την τεταρτη φουρνο για βαφη.μετα τη βαφη αρχιζουν τα γλεντια![]()
keep watching guys![]()
Keep watching να γουστάρουμε.![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ ωραια δουλεια..Μπραβο σου!!Μηπως μπορεις να μου πεις που εφτιαξες την σελα και μια τιμη για να την φτιαξεις ετσι??Οπως επισης για τα νικελ..
H Κοκκινη ριγα δενει απιστευτα το κανει συνχρονο και μοντερνο.
Ποσο πηγε η λυπημενη θλιψη?![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!