Για τον ηχο δεν μπορω να πω τιποτα αν δεν το ακουσω ΑΛΛΑ αν πριν οι εξατμισεις δεν ειχαν ιχνος υαλοβαμβακα σιγουρα θα εκαναν πολυ περισσοτερο θορυβο απο οτι τωρα που ειναι οπως πρεπει.Αρχικά δημιουργήθηκε από soksok
Παιδιά έχω συνέχεια... Χρειάζομαι βοήθεια!
Πήρα σήμερα τον Δούκα. Οι εξατμίσεις ακούγονται σας πάπια! Ειδικά στο ρελαντί δεν υπάρχει ο ήχος τους! Σαν να μην έχει δύναμη ένα πράμα! Σαν να μην τις γεμίζει! Δεν ξέρω πως να το μεταφράσω! Παιδιά πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια!
Ο μηχανικός μου λέει ότι ακούγονται έτσι γιατί πριν ήταν λίγο σκισμένο το κολάρο που πάει από το φίλτρο στο καρμπυρατέρ ενώ τώρα βάλαμε καινούργιο. Ότι έπαιρνε λάθος αέρα και κάτι τέτοια. Εμένα δεν με πέιθει. Το μηχανάκι ακουγόταν να έχει δύναμη και γεμίζει τις ακράπες και τώρα όχι... Έχω ακούσει και άλλους Δούκες με ακράπες και ακουγόντουσαν δυνατά όπως ο δικός μου πριν...
Επίσης καμιά φορά όταν το βάζω μπροστά, ακούγεται από μπροστά από το μοτέρ ένα τικ-τικ-τικ συνεχόμενα. Επειδή με φοβίζει στο σβήνω και μόλις το ξαναβάζω δεν ακούγρεται τίποτα!
Δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά ρε παιδιά! Παρακαλώ πολύ βοηθήστε με!
Επειδη εχω ακουσει και εγω Duke με ακραπες μην νομιζεις οτι στο ρελαντι κανει και πολυ θορυβο...![]()
ΑΝ τα αυτια σου ειχαν συνηθισει με πριν λογικο ειναι να τους κακοφαινεται...![]()
Τωρα οσον αφορα αυτο που κανει τικ-τικ-τικ ,ουδεν σχολιο ,καθως η περιγραφη σου δεν ειναι απο λιγο εως πολυ αοριστη...
ΥΓ:Οτι κανει πολυ θορυβο δεν σημαινει οτι παει και καλα.Το σημαντικο ειναι αυτο που ειπε ο μαστορας,να μην εχεις απο πουθενα διαροες αερα/καυσαεριων απο κολλαρα,λαιμους κλπ κλπ...