Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: Πολύ ακριβό sevrvice! Dike 640!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soksok
    Παιδιά έχω συνέχεια... Χρειάζομαι βοήθεια!

Πήρα σήμερα τον Δούκα. Οι εξατμίσεις ακούγονται σας πάπια! Ειδικά στο ρελαντί δεν υπάρχει ο ήχος τους! Σαν να μην έχει δύναμη ένα πράμα! Σαν να μην τις γεμίζει! Δεν ξέρω πως να το μεταφράσω! Παιδιά πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια!
    Ο μηχανικός μου λέει ότι ακούγονται έτσι γιατί πριν ήταν λίγο σκισμένο το κολάρο που πάει από το φίλτρο στο καρμπυρατέρ ενώ τώρα βάλαμε καινούργιο. Ότι έπαιρνε λάθος αέρα και κάτι τέτοια. Εμένα δεν με πέιθει. Το μηχανάκι ακουγόταν να έχει δύναμη και γεμίζει τις ακράπες και τώρα όχι... Έχω ακούσει και άλλους Δούκες με ακράπες και ακουγόντουσαν δυνατά όπως ο δικός μου πριν...

Επίσης καμιά φορά όταν το βάζω μπροστά, ακούγεται από μπροστά από το μοτέρ ένα τικ-τικ-τικ συνεχόμενα. Επειδή με φοβίζει στο σβήνω και μόλις το ξαναβάζω δεν ακούγρεται τίποτα!

Δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά ρε παιδιά! Παρακαλώ πολύ βοηθήστε με!
    Για τον ηχο δεν μπορω να πω τιποτα αν δεν το ακουσω ΑΛΛΑ αν πριν οι εξατμισεις δεν ειχαν ιχνος υαλοβαμβακα σιγουρα θα εκαναν πολυ περισσοτερο θορυβο απο οτι τωρα που ειναι οπως πρεπει.
    Επειδη εχω ακουσει και εγω Duke με ακραπες μην νομιζεις οτι στο ρελαντι κανει και πολυ θορυβο...
    ΑΝ τα αυτια σου ειχαν συνηθισει με πριν λογικο ειναι να τους κακοφαινεται...

Τωρα οσον αφορα αυτο που κανει τικ-τικ-τικ ,ουδεν σχολιο ,καθως η περιγραφη σου δεν ειναι απο λιγο εως πολυ αοριστη...

ΥΓ:Οτι κανει πολυ θορυβο δεν σημαινει οτι παει και καλα.Το σημαντικο ειναι αυτο που ειπε ο μαστορας,να μην εχεις απο πουθενα διαροες αερα/καυσαεριων απο κολλαρα,λαιμους κλπ κλπ...

Μα ρε συ δεν άλλαξα κάτι στον υαλοβάβμακα ακόμη! Όπως ήταν είναι! Μόνο αυτό το σωληνάκι από το φίλτρο στο καρμπυρατέρ! Ξέρω ότι ήχος δεν ισούται με ταχύτητα κλπ κλπ αλλά είναι σαν να είναι αδύναμο και δε τις γεμίζει...

Για το τικ-τικ-τικ δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς δυστυχώς. Ακούγεται από μπροστά (ίσως κεφαλή) αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ είναι φυσιολογικό!
    Τα ράουλα που άλλαξα στην κεφαλή παίζει να θέλουν ένα είδος "στρώσιμου" να πατήσουν καλά και να είναι από εκεί ο ήχος;

edit: Επίσης το ένα λίτρο λάδι μου το έδωσε κλειστό πίσω! Δηλαδή έβαλε μέσα 2 λίτρα και όχι 2,2 όπως λέει το μάνουαλ!

edit2: Το τικ-τικ-τικ είναι ψιλοδυνατός και μου φαίνεται ΜΕΤΑΛΙΚΟΣ ήχος. Ανυσηχώ μήπως κάνουν πάρτυ μέσα στο μοτέρ τα μέταλλα μεταξύ τους!!!!!

Μα ρε συ δεν άλλαξα κάτι στον υαλοβάβμακα ακόμη! Όπως ήταν είναι! Μόνο αυτό το σωληνάκι από το φίλτρο στο καρμπυρατέρ! Ξέρω ότι ήχος δεν ισούται με ταχύτητα κλπ κλπ αλλά είναι σαν να είναι αδύναμο και δε τις γεμίζει...

Για το τικ-τικ-τικ δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς δυστυχώς. Ακούγεται από μπροστά (ίσως κεφαλή) αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ είναι φυσιολογικό!
    Τα ράουλα που άλλαξα στην κεφαλή παίζει να θέλουν ένα είδος "στρώσιμου" να πατήσουν καλά και να είναι από εκεί ο ήχος;

edit: Επίσης το ένα λίτρο λάδι μου το έδωσε κλειστό πίσω! Δηλαδή έβαλε μέσα 2 λίτρα και όχι 2,2 όπως λέει το μάνουαλ!

edit2: Το τικ-τικ-τικ είναι ψιλοδυνατός και μου φαίνεται ΜΕΤΑΛΙΚΟΣ ήχος. Ανυσηχώ μήπως κάνουν πάρτυ μέσα στο μοτέρ τα μέταλλα μεταξύ τους!!!!!
    Λαδι πανω απο 2 λιτρα ακομα και με καινουργια φιλτρα δεν προκυται να παρει με τιποτα...Το μανουαλ νομιζω 1.9 λεει με φιλτρα...

Για ολα τα αλλα δεν μπορω να κανω εικασιες...

Προσπάθησα να βρω τι παίζει...

Για την εξάτμιση, επειδή είπα ότι δεν μπορώ τώρα οικονομικά να βάλω το service kit της acrapovic, μάλλον κάποιος είπε να το επισπεύσει γιατί είδα ότι χάνει αρκετό αέρα από πίσω στην βάση κοντά στα περτσίνια. Οπότε πολύ πιθανό να μειώθηκε ο ήχος λόγο απώλειας αέρα.

Για τον άλλον ήχο (τικ-τικ) απ' ότι κατάλαβα, 2 στις 3 φορές που θα το κάνει σβήνει κιόλας μόνο του. Και αν δεν σβήσει, το σβήνω εγώ γιατί με τρομάζει

@camen Ευχαριστώ μαν που ασχολείσαι!

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ή έχει παρόμοια εμπειριά θα με βοηθούσε πάρα πολύ!

edit: Τώρα μου ήρθε φλασιά ότι αυτόν τον ήχο (τικ-τικ) τον κάνει και 2-3 φορές όταν το σβήνω κανονικά από το κουμπί (run-off).

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Ο μηχανικός μου λέει ότι ακούγονται έτσι γιατί πριν ήταν λίγο σκισμένο το κολάρο που πάει από το φίλτρο στο καρμπυρατέρ ενώ τώρα βάλαμε καινούργιο. Ότι έπαιρνε λάθος αέρα και κάτι τέτοια. Εμένα δεν με πέιθει. Το μηχανάκι ακουγόταν να έχει δύναμη και γεμίζει τις ακράπες και τώρα όχι... Έχω ακούσει και άλλους Δούκες με ακράπες και ακουγόντουσαν δυνατά όπως ο δικός μου πριν...
    Μήπως πρίν έσκαγε πολύ, ειδικά σε ξερογκαζιές ενώ τώρα όχι;
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Τι εστί δεν γεμίζει τις εξατμίσεις?

Στο δρόμο από γκάζι τι λέει? Έχει αλλάξει η απόδοση του κινητήρα εκτός από τον ήχο?
    Sent from me using a computer.

edit: Τώρα μου ήρθε φλασιά ότι αυτόν τον ήχο (τικ-τικ) τον κάνει και 2-3 φορές όταν το σβήνω κανονικά από το κουμπί (run-off).
    Kατι εχω στο μυαλο μου αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος.Οταν το σβηνεις το τικ-τικ που περιγραφεις , μηπως ειναι ενα διπλο γκαπ?! Σαν να καρρφωνει το πιστονι στο καρτερ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Kατι εχω στο μυαλο μου αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος.Οταν το σβηνεις το τικ-τικ που περιγραφεις , μηπως ειναι ενα διπλο γκαπ?! Σαν να καρρφωνει το πιστονι στο καρτερ?
    Tί του λές του ανθρώπου ρε συ!

Και εγώ έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά φοβάμαι μη το δει ο oldman..

Λάμπρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Tί του λές του ανθρώπου ρε συ!

Και εγώ έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά φοβάμαι μη το δει ο oldman..

Ρε αυτος μαλλον ακουει τον ηχο του πιστονιου μου βαραει αναποδα καμια φορα οταν το σβησεις το μηχανακι .Κανει εναν ηχο σαν να καρφωνεται στο καρτερ...

Οπως μου το περιγραφει του το περιγραφω μπας και συνενοηθουμε...

Και καμια φορα οταν το βαζεις μπροστα,αν ειναι κρυο ή δεν πατησεις καλα την μιζα και ειναι στο μετεχμιο να σβησει να μην σβησει κανει ενα γκλακ-γκλακ-γκλακ κ ή θα σβησει ή θα μεινει αναμενο...

Ενταξει η περιγραφη των ηχων ειναι γελοια το ξερω αλλα τι να κανουμε...

του πιστονιου μου βαραει αναποδα καμια φορα οταν το σβησεις το μηχανακι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λάμπρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Καλα για το αν ειναι αναποδη ή οχι δεν ειμαι και σιγουρος αλλα καταλαβαμε τι θελω να πω...

@daz Με την βόλτα που το έκανα εχθές μου φάνηκε σαν να είναι κάπως πεσμένο.

@camen Καλά με έστειλες με το πιστόνι! Σε αυτό που λες με τις χαμηλές στροφές μάλλον έχεις δίκιο. Εκεί μου φαίνεται ότι το κάνει. Δηλαδή είναι φυσιολογικό; Αν και δεν είναι γκαπ γκαπ αλλά τικ-τικ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

@lamoun Πες και εσύ τι έχεις στο μυαλό σου ρε φίλε! Το πολύ πολύ να διορθώσει ο oldman!
    Αν έχετε στο μυαλό σας κάτι σοβαρό, δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να μην το λέτε!

Αντώνη αποποιούμαι της ευθύνης και εκφράζω την μπούρδα μου..

Λεπόν εμένα το μυαλό μου πάει στον αποσυμπιεστή.

Γενικότερα αυτός δουλεύει σε χαμηλές στροφές κανονικά (πολύ χαμηλές) και όταν το μηχανάκι πάρει μπρος απενεργοποιείται.
    Οπότε τικ τικ όταν το κλείνεις + ότι σβήνει και μόνο του, ίσως να σημαίνει ότι κάτι έχει χαλαρώσει. Πριν δε το έκανε? Το μηχανάκι το άνοιξε και για βαλβίδες?

Για την εξάτμιση δεν απάντησες, σου έκανε σκασίματα πριν? Τώρα σου κάνει? Λιγότερα?

Λάμπρος

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Ρε αυτος μαλλον ακουει τον ηχο του πιστονιου μου βαραει αναποδα καμια φορα οταν το σβησεις το μηχανακι .Κανει εναν ηχο σαν να καρφωνεται στο καρτερ...

ΑΝΤΩΝΗΗΗΗΗΗΗΗ.....!!!

βλέπς ή τόχασες το φώς σου...???!!!

:rotflmao:

Ρε μαλέα Κάμεν(Ε), σόου ας μέρσυ, ρε. :rotflmao:

@lamoun Φίλε μόλις πήρα τηλ στον μηχανικό. Έλλειπε και μίλησα με οτν βοηθό του ο οποίος είναι πολύ πιο συνεννοήσιμος! Μου είπε ότι είναι αποσυμπιεστής.

Όχι πριν δεν το έκανε! Ίσως επειδή τώρα μου χαμήλωσαν το ρελαντί και δουλεύει πιο χαμήλα...
    Ναι το μηχανάκι άνοιξε και για βαλβίδες!

Για την εξάτμιση αν εννοείς να σκασίματα που κάνει όταν αφήνεις το γκάζι, πριν δεν έκανε. Ή έκανε ελάχιστα. Τώρα κάνει πιο πολλά!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. GALOP: Πιο Avatar σας αρέσει πιο πολύ?
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 18:38
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 19:08
  3. Μια πολύ καλή ιδέα...
    από VaSsiLaKos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 09:09
  4. Παρα Πολυ Καλο
    από stefanos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4