Το κάνουν όλα τα καρκινοειδή και είναι πολύ επικίνδυνο αν γίνει σε ενυδρείο με άλλα είδη.Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=149124&cid=25
Όταν εγκαταλείπουν το παλιό κέλυφος είναι μαλακά για ένα μικρό διάστημα ...... και πολύ νόστιμα.![]()
βγηκα απ τα ρουχα μου!
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
![]()
:hypnotize
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
πολυ εντυπωσιακο...
αηδιαστικο... μου θυμιζει αλιεν.... αν ειχα οπλο θα το αδειαζα πανω του![]()
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
εμενα μου θυμισε μια πρωην μου που εβγαλε ακριβως ετσι το φουστανι της...σερναμενη προς τα κατω στο κρεββατι...και η ηλιθια θεωρησε οτι ηταν και καβλα...
μεγαλο ξενερωμα μου θυμισες αλεξ...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Τα :a19: της φύσης!
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εμενα μου θυμισε μια πρωην μου που εβγαλε ακριβως ετσι το φουστανι της...σερναμενη προς τα κατω στο κρεββατι...και η ηλιθια θεωρησε οτι ηταν και καβλα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σαν ψευτικο ειναι!!! εντυπωσιακο αλλα και λιγο...
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Ρε ρειν, μήπως την έκανε σιγά σιγά για να μην τη πάρεις χαμπάρι ?Σαν απόδραση μου ακουγεται η περιγραφή.
![]()
Μην του το χαλάς ρε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε ρειν, μήπως την έκανε σιγά σιγά για να μην τη πάρεις χαμπάρι ?Σαν απόδραση μου ακουγεται η περιγραφή.
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ετσι ακριβως εγινε...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
σουρθηκε η κ@#$#λα μεχρι να βγει και μετα ξαπλωσε διπλα ακριβως στην ιδια σταση που ηταν και το φουστανι...
μπορει και να φταιω που το συνδυασα με κατι σαλιγκαρια που εβλεπα μικρος να την κανουν απο το κελυφος...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...