Απλά γράψανε πάλι μας τρελάνανε σάν projects ήρθε τελικά να ταράξει τα βράδυα μας![]()
http://www.youtube.com/watch?v=r_odcuUTRqo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απλά γράψανε πάλι μας τρελάνανε σάν projects ήρθε τελικά να ταράξει τα βράδυα μας![]()
http://www.youtube.com/watch?v=r_odcuUTRqo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για πες τους και "ιπποδυναμη" να δεις...![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
για πες τους και "ιπποδυναμη" να δεις...![]()
48 αλογακια!!! μια χαρα μου φαινονται....
Πανεμορφο.... Τιμη να μας πει πρωτα...![]()
![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
Εμμμμ ....τιμή ........
δύσκολα εσύ για τι λές ότι τήν πάρκαρε στο τέλος στο σαλόνι (μωρό μου επένδυση γιά το μέλλον μήν φωνάζεις ένα εξοχικό ήταν σιγά καθε πότε παμε :rotflmao: )
Να χαιρεστε που δέν το πάρκαρε σε θησαυροφυλάκιο γιατι τότε τήν κάτσαμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
48 αλογακια!!! μια χαρα μου φαινονται....
Πανεμορφο.... Τιμη να μας πει πρωτα...![]()
![]()
Κοίτα εσυ λογικά τι να σου πεί μετα τήν desmocedicci![]()
πίεσε και πάρε valentino για δεύτερο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Κοίτα εσυ λογικά τι να σου πεί μετα τήν desmocedicci![]()
πίεσε και πάρε valentino για δεύτερο![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Απο οτι ειδα παντως θα κανει πανω απο 15 χιλιαρικακια....![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
φανννν...!!!
Για έλα λίγο κατά δώθε να μας κατατοπισεις...
Εγώ μάγκες είδα το V11 λε μανσ και αρρώστησα λέμε...
Πανεμορφο.
done.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
φανννν...!!!
Για έλα λίγο κατά δώθε να μας κατατοπισεις...
Ο Small block 7μισάρης που φορανε τα Breva 750 Και V7 ειναι....ολο το παιχνιδι παιζεται στην εμφανιση.... Φυσουνες...γυαλισμενο μεταλο στο ρεζερβουαρ... Number plate ...αΧτινες... ωραια τελικα στυλ Retro megaphone..... και δε συμμαζευεται![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
και γαμω
εχεις το RACER το τουμπανι λεμε το εργαλειο το αγριο αλογο το καθαροαιμο...στο φαναρι φευγεις τεζα...βεβαια μετα σε περναει ενα μεγκα σκουτερ δικαβαλο με τη γυναικα απο πισω και 25 σακουλες σουπερ μαρκετ...
και γαμω τα μηχανακια εφτιαξαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντι να του βαλουν το 1100 το 8v να γινει πανικος βαλανε μοτερ απο παπι...νταξ με κανα cbf250 8α παιζει στα ισα...τωρα για το νιντζα το 250 δε παιρνω και ορκο![]()
:rotflmao:
Παμε να σηκωσουμε χερακια...
ποσα παιδακια που γελανε με τα αλογα του V7 εχουν οδηγησει ενα;...classic...classic cafe η εστω και nevada...ειλικρινεις απαντησεις παρακαλω...
παμε παλι...ποσα παιδακια εχουν οδηγησει Guzzi γενικοτερα;
παλι ειλικρινεις απαντησεις παρακαλω...
αν κρινετε μια μηχανη σαν και αυτη απο τον πινακα τεχνικων χαρακτηριστικων...αφηστε το καλυτερα...![]()
Το μηχανακι ειναι ΜΟΥΝ@Ρ@
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ποσα παιδακια που γελανε με τα αλογα του V7 εχουν οδηγησει ενα;...classic...classic cafe η εστω και nevada...ειλικρινεις απαντησεις παρακαλω...
αν κρινετε μια μηχανη σαν και αυτη απο τον πινακα τεχνικων χαρακτηριστικων...αφηστε το καλυτερα...![]()
Το μηχανακι ειναι ΜΟΥΝ@Ρ@
+48hp
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ελα την εχουν οδηγησει γνωστοι μου το ν7 το απλο ο ορισμος της βαρεμαρας ειναι...χωρια το οτι η ποιοτητα του ειναι απαραδεκτη...και πολυ ακριβο...επισης...για να καταλαβεις οτι εινα βαρετο δεν ειναι αναγκη να το οδηγησεις...45 αλογα βια σε 200 κιλα...οκ για διαφημισεις με ξεκρανωτους στο ηλιοβασιλεμα καλο ειναι...μεχρι εκει...
στα 10κ λοιπον που κανει...μπορεις να παρεις ενα ΓΝΗΣΙΟ V7 guzzi αντι αυτης της κλασομπανιερας...μπορεις επισης να παρεις ενα ΓΝΗΣΙΟ Le man 850 σε αυτα τα λεφτα και να το κανεις βιτρινα αντι αυτης της κλασομπανιερας...
αμα θελετε ομορφο κλασσικο και με ενδιαφερον στην οδηγηση, υπαρχουν τα sport 1000/gt1000 και για τους πιο ελιτ τυπους, paul smart 1000...ομορφια του παρελθοντος με τεχνολογια του μελοντος...
οταν λοιπον η πιατζιο βγαινει και πουλαει ενα μηχανακι με ενα μοτερ που μοιαζει με γκουτσι, και βαζει αναρτησεις και φρενα τα ιδια που βαζει και στα σκουτερ, το να μπαινουμε και να λεμε οτι δε πρεπει να μιλαμε αφου δε το χουμε οδηγησει...ειναι αστειο....
και ετσι για να εχουμε μια εικονα παρτε και ενα αληθινο v7...γιατι αυτο που κοιτατε σκουτερακι ειναι...
![]()