Σελίδα 12 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516172262112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

"""Καθόλου ενθαρρυντικές δεν είναι οι πρώτες μετρήσεις για την φυσική κατάσταση των παικτών του Παναθηναϊκού που έχει ο Λόρενς Έμπεν στα χέρια του. Τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Ολλανδός γυμναστής είναι ότι η φυσική κατάσταση και οι αντοχές των παικτών του Παναθηναϊκού είναι σε πολύ οριακά επίπεδα και γι αυτό το λόγο οι παίκτες του τριφυλλιού δεν έχουν την απαιτούμενη εκρηκτικότητα στους αγώνες και δεν βγάζουν τους αυτοματισμούς της περασμένης χρονιάς μέσα στο γήπεδο.

Ο Λόρενς Έμπεν, μόλις είδε τα αποτελέσματα, ξεκίνησε ήδη την επιχείρηση ανάτασης της φυσικής κατάστασης των παικτών του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο πεπειραμένος Ολλανδός γυμναστής περιλαμβάνει πολλές αερόβιες ασκήσεις και με την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος θα ρίξει όλο το βάρος στην φυσική κατάσταση.

Ο Έμπεν δεν θέλει να επιβαρύνει περισσότερο τους ήδη ταλαιπωρημένους οργανισμούς των παικτών του Παναθηναϊκού, καθώς οι πράσινοι έχουν ένα αρκετά βεβαρημένο πρόγραμμα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Ο Ολλανδός γυμναστής γνωρίζει ότι η χρονιά περιλαμβάνει δύσκολες αναμετρήσεις για τους πράσινους και αν επιβαρυνθούν περισσότερο σε λάθος τάιμινγκ, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθούν τα πάντα.""

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    edw loipon ton vriskei (xwris na vrei bala) o pisw kai meta o brosta...kai ton xaplwnoun stegna..
    για δώσε και κανα λινκ γιατι στον σωλήνα δεν την εχει την φάση. (σε ξαναρώτησα στην 5η σελίδα για να μην λες οτι τα κανουμε γαργαρα).

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    για δώσε και κανα λινκ γιατι στον σωλήνα δεν την εχει την φάση. (σε ξαναρώτησα στην 5η σελίδα για να μην λες οτι τα κανουμε γαργαρα).
    σορρυ ρε φιλε δεν θα το ειδα....

δεν εχω λινκ...εχω τις φασεις σε gif.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    σορρυ ρε φιλε δεν θα το ειδα....

δεν εχω λινκ...εχω τις φασεις σε gif.
    καλα μην νομιζεις και εγω με τοσα ποστ του ακατανομαστου και του λαβιλα δεν τα διαβαζω όλα. η φάση αφου δεν υπαρχει στο youtube θεωρείται ώς μη γενόμενη (βαρούχας)

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    (βαρούχας)

δεν πρεπει να παιζει πιο καραγκιοζης

ρε μπουσα......επιτηδες πας και διαλεγεις ολους του βασιλακηδες?? (καΐλας)

http://sport24.gr/football/omades/Ro...pi.543433.html
    ναι ε???ασε ρε Δαλουκα...http://www.footytube.com/video/bresc...ma-sep22-57071

για πες μας τωρα...ηταν πεναλντυ της Brescia???και το χερι του Χετεμαι ειναι σε σωστη θεση????

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ναι ε???ασε ρε Δαλουκα...http://www.footytube.com/video/bresc...ma-sep22-57071

για πες μας τωρα...ηταν πεναλντυ της Brescia???και το χερι του Χετεμαι ειναι σε σωστη θεση????

δεν τρεχει το βιντεο...δεν ξερω γιατι.

πες μου οτι χετεμαι δεν λες αυτον που ειχε το αεκακι....αυτο πες μου μονο

δεν τρεχει το βιντεο...δεν ξερω γιατι.

πες μου οτι χετεμαι δεν λες αυτον που ειχε το αεκακι....αυτο πες μου μονο
    ναι...αυτος που εκανε και το 1-0...το βραδακυ απο το σπιτι...δες και πες...

ναι...αυτος που εκανε και το 1-0...το βραδακυ απο το σπιτι...δες και πες...

μλκ χασατε απο ομαδα που εχει στο ροστερ τον χετεμαι????

κλαιωωωωω μλκκκκκκκκκκ

μλκ χασατε απο ομαδα που εχει στο ροστερ τον χετεμαι????

κλαιωωωωω μλκκκκκκκκκκ
    εδω εσυ εφερες Χ με την Καβαλα...πλακα με κανεις???για να μην πουμε για την Ξανθη...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε κλαιωωωωωω σου λεωωωω

χετεμαι ρε μλκ

και εχεις και το θρασσος να κραζεις τον σισε ρε μλκ

εχεις Μπαπτιστα και Αντριανο και δεν μπορεις να νικησεις τον ΧΕΤΕΜΑΙ ρε μλκ

εχω λιωσει λεμε

πανουλη πρεπει να σπαταλας τονους δακρυα ρε συ

http://www.gazzetta.gr/football/euro...πως-ΑΕΚ-(video)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    """Καθόλου ενθαρρυντικές δεν είναι οι πρώτες μετρήσεις για την φυσική κατάσταση των παικτών του Παναθηναϊκού που έχει ο Λόρενς Έμπεν στα χέρια του. Τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Ολλανδός γυμναστής είναι ότι η φυσική κατάσταση και οι αντοχές των παικτών του Παναθηναϊκού είναι σε πολύ οριακά επίπεδα και γι αυτό το λόγο οι παίκτες του τριφυλλιού δεν έχουν την απαιτούμενη εκρηκτικότητα στους αγώνες και δεν βγάζουν τους αυτοματισμούς της περασμένης χρονιάς μέσα στο γήπεδο.

Ο Λόρενς Έμπεν, μόλις είδε τα αποτελέσματα, ξεκίνησε ήδη την επιχείρηση ανάτασης της φυσικής κατάστασης των παικτών του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο πεπειραμένος Ολλανδός γυμναστής περιλαμβάνει πολλές αερόβιες ασκήσεις και με την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος θα ρίξει όλο το βάρος στην φυσική κατάσταση.

Ο Έμπεν δεν θέλει να επιβαρύνει περισσότερο τους ήδη ταλαιπωρημένους οργανισμούς των παικτών του Παναθηναϊκού, καθώς οι πράσινοι έχουν ένα αρκετά βεβαρημένο πρόγραμμα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Ο Ολλανδός γυμναστής γνωρίζει ότι η χρονιά περιλαμβάνει δύσκολες αναμετρήσεις για τους πράσινους και αν επιβαρυνθούν περισσότερο σε λάθος τάιμινγκ, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθούν τα πάντα.""
    Ε όχι και δεν βγάζουν τους περσινούς αυτοματισμούς.........
    το πέναλντυ με τον άρη πως βγήκε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Ε όχι και δεν βγάζουν τους περσινούς αυτοματισμούς.........
    το πέναλντυ με τον άρη πως βγήκε;
    diabazwntas tis faseis tou gaurou (pws peftoume, pws sfadazoume , klp klp ....) eidika tou diogo sta perusina paixnidia

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε