Αν ήξερα πώς γράφεται θα τους είχα ΗΔΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ, ρεεεεεεε.... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΠΜ ρε μλκ!
Θα κλάψεις λέμε. :rotflmao:
Αν ήξερα πώς γράφεται θα τους είχα ΗΔΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ, ρεεεεεεε.... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΠΜ ρε μλκ!
Θα κλάψεις λέμε. :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Καπ10, ΛΕΓΕ ΡΕ...!!!![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
μλκ, έχω ξεραθεί...:rotflmao:
Γραφτο όπως θες!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Αν ήξερα πώς γράφεται θα τους είχα ΗΔΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ, ρεεεεεεε.... :rotflmao:
Θα κλάψεις λέμε. :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ερώτηαη απορία για νεους και περίεργους...:smilea:
εκει που είσαστε με τα κοντομάνικα δεν είχε κρύο..??απο τι θερμοκρασίες μέχρι τι έπαιζε όλο το ταξίδι..?????
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
Είχε μεγάλη γκάμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Smith
εκει που είσαστε με τα κοντομάνικα δεν είχε κρύο..??απο τι θερμοκρασίες μέχρι τι έπαιζε όλο το ταξίδι..?????
25αρια χτυπησε καποια στιγμη (μερα, με ήλιο και άπνοια), αλλα ξημερώματα στο νορντκαπ ειδαμε 6![]()
κατω απ' τα κοντομάνικα φορουσαμε και φουτερ![]()
(ο γιαννης, όχι εγω![]()
)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μλκ μου τι φωτο ειναι αυτες??????
![]()
![]()
![]()
αλλαξε μπλουζακι ρε μλκ εσυ! :rotflmao: :rotflmao:
ρε χάλια εσυ, τώρα που ποστάρω μΕ στέλνεις πμ;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
[...]![]()
Καλό το βεστρωμ ρε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μπραβο παιδια πολυ ωραιο το ταξιδιωτικο σας. η αφηγηση ειναι πολυ αυθορμητη και πραγματικη. οσο για τις φωτο απλα απιστευτες. η απορια μου τωρα.
με την υγρασια και ολη αυτην τη βροχη δεν ειχατε προβλημα με τις φωτ μηχανες σας; γιατι μαλλον ψηφιακες θαχατε σιγουρα. και δεν τα πανε τοσο καλα με τις κακουχιες.
και τελος τι φωτ μηχανες ειχατε;
Γιαννης
Kαι σίγουρα πήρες κάτι αντίστοιχο. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στηθηκα κι εγω περιμένοντας το Πούλιτζερ.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Kαι σίγουρα πήρες κάτι αντίστοιχο. :rotflmao:![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ο Γιαννης έχει μια DLSR (νομιζω την D80), εγω μια απλη ψηφιακή Panasonic Lumix TZ8.Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
μπραβο παιδια πολυ ωραιο το ταξιδιωτικο σας. η αφηγηση ειναι πολυ αυθορμητη και πραγματικη. οσο για τις φωτο απλα απιστευτες. η απορια μου τωρα.
με την υγρασια και ολη αυτην τη βροχη δεν ειχατε προβλημα με τις φωτ μηχανες σας; γιατι μαλλον ψηφιακες θαχατε σιγουρα. και δεν τα πανε τοσο καλα με τις κακουχιες.
και τελος τι φωτ μηχανες ειχατε;
Τις είχαμε σε θηκες, μεσα στο τανκμπαγκ, να μην ακουμπανε στα τοιχώματα. Εμενα επειδή ειναι compact χωραγε πιο ανετα και στη βροχη, ήταν γρηγορη η χρηση της και δεν προλάβαινε να βραχει.
Οποτε εχω βγάλει και πιο πολλές φωτό, λόγω ευκολίας χρησης. Σαν παραγομενη ποιότητα βέβαια, υπαρχει διαφορά, σαφως.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δεν ειχατε προβλημα με τις τσαντες φωτ μηχανων; δηλαδη ασφαλιζουν καλα την υγρασια;
οσο για τις φωτο τα χρωματα της κομπακτ ειναι εξισου τελεια με την μηχανη του γιαννη.
κοίτα, τη δικιά μου την είχα μέσα στο τανκμπαγκ το οποίο είναι αδιάβροχο. Μόνο απο κάτω έμπαζε υγρασία (όχι νερό) και για αυτό είχα μέσα μια πετσέτα. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
δεν ειχατε προβλημα με τις τσαντες φωτ μηχανων; δηλαδη ασφαλιζουν καλα την υγρασια;
οσο για τις φωτο τα χρωματα της κομπακτ ειναι εξισου τελεια με την μηχανη του γιαννη.
Πάντως, φάνηκε ένα απο τα μειονεκτήματα των dslr ... με τέτοια γκουμούτσα δεν ήταν εύκολο να σταματάω και να βγάζω φωτό, ειδικά με αυτό το καιρό. Ενώ με την κόμπακτ την έχεις σε αδιάβροχη τσέπη, είσαι shoot and go ...
και μη ψαρώνετε με τις dslr. Πλέον υπάρχουν κόμπακτ με καταπληκτική ποιότητα φωτογραφίας....
η πανασόνικ του Ηλία έχει τραβήξει μερικές σούπερ, το "έχει" και ο φωτογράφος βέβαια![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Θέμη, βλέπεις κοντομάνικο αλλά από κάτω είναι μακρυμάνικο μπλουζάκι και απο κάτω ισοθερμικόΑρχικά δημιουργήθηκε από Smith
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις