Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Κρανη Shark

Παλαιό μέλος

Κρανη Shark

Προχθες χαζευα το θρεντ "ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΜΑΣ".Οταν επεσε το ματι μου στα Shark επαθα.Τα περισσοτερα ηταν RSI (αν οχι ολα ) και μπηκα στο τρυπακι να τα ψαξω λιγο.Εχουν απιστευτα σχεδια (μαζι με τα σχεδια των Shoei πιστευω τα καλυτερα)Ηθελα να ρωτησω αυτους που εχουν στην κατοχη τους
    γνωμες, αν ειναι ευχαριστημενοι και γενικα αν εχουν καποιο παραπονο.Μεχρι τωρα εχω αλλαξει 1 Uvex v1, 2 KBC VR2.Ηθελα να παρω ενα Shoei αλλα ξεφευγει πολυ (σε τιμη).
    Πειτε γνωμες και μερικα site για αγορα.

Το πρώτο μου κράνος ήταν shark και πριν λίγο καιρό και το δεύτερο καθώς είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εταιρία.

--Πρώτα είχα το s800 ένα κράνος των 200 ευρώ. Δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα.

Αυτό είχε πλήρως και εύκολα αφαιρούμενη επένδυση (όχι μόνο μάγουλα), επιρύνιο, υποσιάγωνο, φιμέ ζελατίνα, αεραγωγούς εισόδου στο μέτωπο και στο σαγόνι και εξόδου στα πλαινά. Επίσης έναν πολύ εύκολο μηχανισμό αλλαγής ζελατίνας. Δεν του έλειπε τίποτα και είχε και παραπάνω από πολύ ακριβότερα κράνη.Στο κεφάλι μου καθόταν τέλεια.

--Τώρα έχω το rsi carbon. Το κράνος σκίζει από αεροδυναμική (για την δική μου μηχανή τουλάχιστον) καθώς μπορώ και γυρνάω το κεφάλι αβίαστα ακόμα και με 160-170 και σε αυτό βοηθάει και το βάρος του (1250g). Επιρύνιο, υποσιάγωνο φυσικά μέσα..

Το μόνο παράπονο από το πρώτο ήταν ότι δεν ήταν τόσο αντιθαμβωτική η ζελατίνα του μετά από κάποιο καιρό χρήσης.Το δεύτερο είναι πρόσφατο ακόμα και δεν έχω βρει κάποιο κουσούρι, αλλά δείχνει πιο στιβαρό από το πρώτο.

Το RSI το εχουν δυο φιλοι μου, και το εχω δοκιμασει κι εγω σε βολτα (αλλα μεσα στην πολη, οχι σε μεγαλες ταχυτητες). Το μονο παραπονο που εχουν ειναι με την ζελατινα, οτι θολωνει σχετικα ευκολα, αν και θεωρειται αντιθαμβωτικη.

Κατα τ'αλλα ειναι παρα πολυ καλο κρανος. Αεροδυναμικο, ελαφρυ, πληρης εξοπλισμος και ισως ο πιο ευκολος μηχανισμος αλλαγης ζελατινας.
    Κρανη NOVA:
    "Βαλ'το καλα στον αγκωνα σου"

what goes around.....
    εγω φιλε εχω το rsr2 absolute....390 apo to net! ειναι κορυφη σε ανεση και ποιοτητα και ζελατινα προδιαγραφων f1!αλλα πανω απο τα 140 εχει θορυβο........

Παλαιό μέλος
    Να υποθεσω οτι το επιρινιο δεν βοηθαει πολυ με το θαμπωμα.Το uvex που ειχα ειχε απλα κ α τ α π λ η κ τ ι κ η ζελατινα.Δεν θαμπωνε με τιποτα.Χωρις επιρινιο, μεσα στη πολη με 20 χλμ καταχειμωνο και δεν καταλαβαινε τιποτα.Τα KBC απο την αλλη ειναι μια κλαση κατω γενικα.Λεω να δοκιμασω τα shark μιας και ειναι πανεμορφα.
    Επειδη δεν ειμαι απο Αθηνα αλλα θα βρεθω για λιγες μερες εκει, ξερει κανεις ποιος ειναι ο αντιπροσωπος ή καποιο καταστημα να τα δοκιμασω, να βεβαιωθω οτι μου καθονται?

Την yamaha μόνο ξέρω ότι τα φέρνει, οπότε πήγαινε σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία.

Σημείωση: αν πάρεις rsi δοκίμασε και το αμέσως μικρότερο νούμερο από αυτό που φοράς συνήθως. Εγώ σε όσα δοκίμασα ήμουν στο Μ (57,5 περίμετρος) για το rsi ήθελα S. Στην αρχή με παραξένεψε αλλά το πήρα και τελικά είδα ότι απλά έχει διαφορετικό καλούπι.

Το αναφέρει και εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=f0DcJ9_BS1I

Επίσης:

http://www.youtube.com/watch?v=JewCd...eature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=buuTg...eature=channel

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από t10vr
    Να υποθεσω οτι το επιρινιο δεν βοηθαει πολυ με το θαμπωμα.Το uvex που ειχα ειχε απλα κ α τ α π λ η κ τ ι κ η ζελατινα.Δεν θαμπωνε με τιποτα.Χωρις επιρινιο, μεσα στη πολη με 20 χλμ καταχειμωνο και δεν καταλαβαινε τιποτα.Τα KBC απο την αλλη ειναι μια κλαση κατω γενικα.Λεω να δοκιμασω τα shark μιας και ειναι πανεμορφα.
    Επειδη δεν ειμαι απο Αθηνα αλλα θα βρεθω για λιγες μερες εκει, ξερει κανεις ποιος ειναι ο αντιπροσωπος ή καποιο καταστημα να τα δοκιμασω, να βεβαιωθω οτι μου καθονται?
    η yamaha της καλλιροης εχει σιγουρα τα περισσοτερα μοντελα και μεγεθη.
    και αυτος που ειναι υπευθυνος ασχολειται αρκετα με εξοπλισμο αλλα ειναι και αρκετα μαλακας.

ψαξου πολυ ebay και στα κλασικα εγγλεζικα και γερμανικα μαγαζια.
    αν δεν ενδιαφερεσαι για συγκεκριμενο σχεδιο μπορεις να βρεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ.
    επισης ως προς το μεγεθος το καλουπι τους ειναι καπως στενο στο πανω μερος του κεφαλιου.

για το θαμπωμα πουλαει κιτακι pinlock ο τζορτζοπουλος που κανεις δυο τρυπες στη ζελατινα και μπορεις να βαζεις κανονικα pinlock που ειναι κ σιγουρη λυση για το θαμπωμα.

Μάνος Το avatar του/της mankam
    στη yamaha πηγα και εγω και το δοκιμασα καθησε πολυ καλα στο κεφαλι μου και μου αρεσε το κρανος πολυ,η τιμη του 350 ευρω
    εγω το πηρα απο εδω http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...rma-Black-0004

παραδοση σε 8 μερες 192 ευρω με μεταφορικα!
    απο κοντα το κρανος ειναι ποιο ομορφο!

Παρόμοια θέματα

1. Κράνη Shark και Lazer ;;;
    από darkCount στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2008, 10:43
  2. Kranos Shark S800???
    από danaos75 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 12:51
  3. Photo-grey ζελατίνες και για κράνη
    από greekshadow στο forum Νέα