Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: moyrteri

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adrianrw7
    Γεια σας παιδια πηγα κ εγω Μουρτερη αλλα εκατσα για μιση ωρα κ μετα εφυγα.Τα παιδια που ηταν εκει μαλλον με θυμουνται.Εφυγα λογου σκατοκαιρου αλλα γουσταρα πολυ την διαδρομη η οποια με το Τρανσαλπ που ημουν οι λιμνες που ειχαν σχηματιστει κ ο χωματοδρομος ηταν απολαυση.Η πρωτη ξενερα που εφαγα ηταν που πριν φτασουμε στην παραλια ειδαμε το φορτηγακι του μοτο να την κανει κ να γυρναει πισω.Σταματησαμε κ μιλησαμε και μας ειπαν οτι ηταν απο την Πεμπτη και τα ειχαν δει ολα λογο καιρου.Δεν πειραζει του χρονου να ειμαστε καλα και να ειμαστε εκει παλι με ηλιο φυσικα κ καλο καιρο.

ΑΣΤΟΔΙΑΑΑΑΛΟ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    το κριμα ειναι οτι μας πηρε ο αερας την σημαια που καρφωσαμε περσι στο βραχο...:wacko:
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

ο καθενας με το κριμα του τι να κανεις

Φέτος πάντως ήταν τέλεια...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	065.jpg 
Προβολές:	279 
Μέγεθος:	82,5 KB 
ID:	211065

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Καλή φάσ' !
    Accipere quam facere praestat injuriam

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Πηγαινει κοσμος ακομα σε αυτη τη φασ' ????

Μια φορα πηγα και απογοητευτηκα...

Ενα τιποτα με μπολικο καθολου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    ...
    Μια φορα πηγα και απογοητευτηκα...

...
    καλύτερα

Αν εσύ γουστάρεις συγκεντρώσεις μοτοσυκλετιστών με burnout και σούζες, τότε δεν σου κάνει αυτή η βόλτα.

Οσο λιγότεροι άλλωστε πηγαίνουν σε αυτήν την παραλία τόσο καλύτερα για εμάς....

fetos htan telia o kairos mas ekane ti xari kai htan super. tha balo kai ego kapies foto me tin proti eykeria
    ktmsmt

περί τίνος πρόκειται;

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    καλύτερα

Αν εσύ γουστάρεις συγκεντρώσεις μοτοσυκλετιστών με burnout και σούζες, τότε δεν σου κάνει αυτή η βόλτα.

Δεν νομιζεις οτι ειναι λαθος να βγαζεις συμπερασματα για καποιον που δεν ξερεις?

Δεν ειμαι ο καφρος που παρουσιαζεις με αυτα που λες...

Οποτε συγκρατησε λιγο τις σκεψεις σου..

Οσο για τη Μουρτερη, τι να μου αρεσει?

Μια παρατημενη παραλια ειναι....

Τελος παντων δεν θα πιασω κουβεντα και για τη Μουρτερη...

Εσυ να πηγαινεις και καλα να περνας...

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    καλύτερα

Αν και δέν πήγα
    +650

Είναι άλλη φάση όντος πιό χαλαρά πιο moto-clubbing
    άμα θέλανε πιο πολύ κόσμο θα το κάνανε πιο νωρις
    εγώ να σου πω εχω ξενερωσει με τήν φάση Παννεληνια , γιατί δέν έχει να προσφερει τιποτα εκτός απο πολλά $$ στίς τσέπες της MOTOE

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    Δεν νομιζεις οτι ειναι λαθος να βγαζεις συμπερασματα για καποιον που δεν ξερεις?
    ....
    Δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα φίλε μου. Είπα ότι ΑΝ ψάχνεις κόσμο, μηχανές, σούζες κλπ, τότε δεν σου κάνει αυτή η βόλτα. Προς τί η παρεξήγηση?

Όσο για το ότι η Μουρτερή (μουρτερή βασικά ονομάζεται η δίπλα παραλία) είναι μια παρατημένη παραλία, τί να πω.....
    Όταν θα γεμίσει ομπρέλες και ξαπλώστρες θα αρχίσει να σου αρέσει? (μήπως είναι και αυτό δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα??)
    Στο λέω εγώ που η καταγωγή μου είναι από την Χιλιαδού. Αν είχες πάει πριν 15-20 χρόνια θα καταλάβαινες ακριβώς τί θέλω να πω.

Καλά να είμαστε να βολτάρουμε όπου γουστάρουμε

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ