Σελίδα 15 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 359

Θέμα: Συμπλεγματικός ο Χώκινγκ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Μα προφανώς υπάρχουν ενδείξεις για τα μπλε ανθρωπάκια. Αφού ο super_toto τα βλέπει, ο ίδιος έχει ενδείξεις τις οποίες μοιράζεται με τους γύρω του, οι οποίοι όμως δεν τον πιστεύουν.
    Από την άλλη μεριά όμως, ποιες είναι ακριβώς οι ενδείξεις για την ύπαρξη θεού, ώστε να αναζητήσουμε τις αποδείξεις;

(Φωτιά βάζω ελπίζω...)
    Ενδείξεις. Να σου πω. Φυτεύω ένα σπόρο στο χώμα και σε λίγες μέρες έχει φυτρώσει ένας βλαστός. Ο βλαστός μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και γίνεται ένα μικρό δέντρο. Σε λίγα χρόνια το δέντρο έχει ύψος μερικά μέτρα και ζυγίζει μερικές εκατοντάδες κιλά.

Αυτό από μόνο του είναι ένα θαύμα άσχετα αν μας φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό. Επιπλέον , ο σπόρος από μόνος του δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα δέντρο. Θα πρέπει να έρθει σε αλληλεπίδραση με το χώμα. Να υπάρχουν τα κατάλληλα θρεπτικά στοιχεία στο χώμα, η απαραίτητη υγρασία, θερμοκρασία κτλ. Για να υπάρχουν αυτές οι συνθήκες θα πρέπει η περιοχή στην οποία θα φυτευτεί ο σπόρος να διαθέτει το κατάλληλο οικοσύστημα, με τα απαραίτητα ζώα, φυτά και έντομα τα οποία θα κάνουν το χώμα γόνιμο. Το οικοσύστημα αυτό για να δημιουργηθεί θα πρέπει να είναι μέρος ενός μεγαλύτερου βιολογικού και γεωλογικού συστήματος το οποίο επιδρά κι αυτό την γονιμότητα του σπόρου. Ένα τέτοιο σύστημα δεν μπορεί να υπάρξει παρα μόνο στην περίπτωση που ολόκληρος ο πλανήτης λειτουργεί και αυτός ως ένα σύστημα που εξασφαλίζει την ζωή και κατ επέκταση την καρποφορία του σπόρου.

Ο πλανήτης όμως από μόνος τους δεν θα μπορούσε να λειτουργεί αν δεν άνηκε και αυτός σε ένα μεγαλύτερο συστημα, το ηλιακό, που του δίνει την απαραίτητα ενέργεια και τον προστατεύει από ένα σωρό καταστροφές. Το ηλιακό σύστημα είναι και αυτό μέρος ενός συστήματος του γαλαξιακού μαζί με δυσεκατομμύρια άλλα ηλιακά συστήματα τα οποία συνυπάρχουν με αρμονία ώστε να κάνουν τον σπόρο να φυτρώσει. Η ιστορία συνεχίζεται με σμήνη γαλαξιών και πάει λέγοντας.

Με λίγα λόγια να να φυτρώσει ο σπόρος απαιτούνται τρισεκατομμύρια αλληλεπιδράσεις συστημάτων. Και όλα αυτά γίνονται με μία εξωφρενική για τα ανθρώπινα δεδομένα αρμονία και τελειότητα.

Αυτό λοιπόν είναι μια ένδειξη. Ένδειξη ότι πιθανώς να υπάρχει κάποιος δημιουργός , του οποίου η υπόσταση , οι ικανότητες και οι δυνατότητες ξεφεύγουν από την ανθρώπινη νόηση.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Εγω νομιζω οτι η εννοια του 'θεου' προεκυψε στην ανθρωποτητα με την χρηση ψυχοτροπων φυτων
    Αδύνατον. Καθώς η έννοια του θεού υπήρξε στους ανθρώπους σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ακόμα και σε μέρη που δεν φύτρωνε φούντα, μαριχουάνα, όπιο, πεγιότε κτλ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

πέρα απ' την πλάκα, βλέπω να σου 'ρχεται
    Τι προβλεψη πας να κανεις δεν καταλαβα, να μιλησεις στα ισια να σε καταλαβω !

Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    ρε παλικάρια μια ερώτηξης...
    πως αποδεικνύετε ότι η φωνή που βγαίνει από το pc είναι αυτού του ιδίου που λέμε και στο χωριό μου, και δεν είναι κανενός χλιμίτζουρα που λέει ότι του κατέβει στο τσερβέλο?
    Επίσης υπάρχει τέτοιο σλυστημα που αποδεδειγμένα να λειτουργεί
    που να μπορεί να διαβάζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο και να το μετατρέπει σε λέξεις προτασεις, θεωρίες κλπ?
    Εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε τι γίνετε που στο κεφάλι,
    πως λειτουργεί αυτό το μαραφέτι λοιπόν?
    Εγώ που ασχολούμε ερασιτεχνικά με την όλη φάση με soft-hard0ware ξέρω ότι κάτι τέτοιο με την σημερινή τεχνολογία είναι αδύνατον... άντε βαριά να παίξει ένα σύστημα που να μπορεί να βγάλει τις εκφράσεις ενός μωρού (μαμ, κακά και νάνι δλδ)
    Λίγο μούφα μου φαίνετε η όλη φάση...
    Παρακαλώ αποδείξεις και όχι αφορισμοί...
    +oo*0

Και εγώ ψιλιάζομαι ότι είναι μούφα η υπόθεση και ότι μιλάει ο θεός μέσα απο το μηχάνημα για να δοκιμάσει τους πιστούς του...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;;;; Αφήστε τον μητροπολίτη και τον επιστήμονα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ztd98z.jpg 
Προβολές:	170 
Μέγεθος:	59,5 KB 
ID:	211449

Η εννοια του "θεου" υπαρχει στην ανθρωποτητα κ ανεκαθεν υπηρχε... γιατι ο ανθρωπος απο την φυση του ειναι δειλος.

Κυριως δεν μπορει να δεχτει οτι καποια στιγμη δεν θα υπαρχει, την εννοια της "μη υπαρξης" του.
    Οτι ηταν κ πριν γεννηθει δηλαδη.

Κατα δευτερον ειναι παρηγορο να αισθανεσαι οτι καποιος σε βλεπει κ θα σε "δικαιωσει" για τα παθη σου, η θα σε τιμωρησει για τις αμαρτιες σου.

κατα τριτον ειναι ενα κινητρο για να υπαρχει μια ταξη.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    μα τις 1000 βουβουζελες ιδομενεα

γενικως εχεις γραψει απο τις μεγαλυτερες συμπαντικες μπαρουφες που εχω διαβασει :rotflmao: :rotflmao:

οι περισσοτερες ενταξυ , δεν παρεξηγουμαστε λογω της προφανης αγνοιας σου για καποια θεματα, που αυτο οκ δεν ειναι κακο, κανεις δεν ξερει τα παντα..

αλλα αυτο ρε αγορι μου
    ρε παλικάρια μια ερώτηξης...
    πως αποδεικνύετε ότι η φωνή που βγαίνει από το pc είναι αυτού του ιδίου που λέμε και στο χωριό μου, και δεν είναι κανενός χλιμίτζουρα που λέει ότι του κατέβει στο τσερβέλο?
    Επίσης υπάρχει τέτοιο σλυστημα που αποδεδειγμένα να λειτουργεί
    που να μπορεί να διαβάζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο και να το μετατρέπει σε λέξεις προτασεις, θεωρίες κλπ?
    Εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε τι γίνετε που στο κεφάλι,
    πως λειτουργεί αυτό το μαραφέτι λοιπόν?
    Εγώ που ασχολούμε ερασιτεχνικά με την όλη φάση με soft-hard0ware ξέρω ότι κάτι τέτοιο με την σημερινή τεχνολογία είναι αδύνατον... άντε βαριά να παίξει ένα σύστημα που να μπορεί να βγάλει τις εκφράσεις ενός μωρού (μαμ, κακά και νάνι δλδ)
    Λίγο μούφα μου φαίνετε η όλη φάση...
    Παρακαλώ αποδείξεις και όχι αφορισμοί...
    :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    μα τις 1000 βουβουζελες ιδομενεα

γενικως εχεις γραψει απο τις μεγαλυτερες συμπαντικες μπαρουφες που εχω διαβασει :rotflmao: :rotflmao:

οι περισσοτερες ενταξυ , δεν παρεξηγουμαστε λογω της προφανης αγνοιας σου για καποια θεματα, που αυτο οκ δεν ειναι κακο, κανεις δεν ξερει τα παντα..

αλλα αυτο ρε αγορι μου
    :rotflmao: :rotflmao:
    και αυτό ποιος το λέει?
    εσύ να φανταστώ?
    και ποιος είσαι εσύ...
    είσαι μαθηματικός, φυσικός, έχεις κάτι να πεις ουσιαστικό
    που αντικρούει τα λεγόμενα μου?
    μην απαντήσεις δεν χρειάζετε...

και κάτι άλλο για τις υπόλοιπες λούλες...
    είπα ότι δεν ασχολούμε άλλο, οπότε μην κάνετε σχόλια
    για πάρτη μου σε ένα thread που δεν πρόκειτε να ξαναδιαβάσω...
    αν θέλετε να με αντιπαραθεσετε μπορείτε πολύ απλά,
    να το κάνουμε σε face-to-face φάση-συζήτηση, σε ring ή και στο δρόμο με τα παρτάλια σας...
    εγώ όταν έχω κάτι με κάποιον έτσι κάνω...
    και επειδή ορισμένοι είναι ολοφάνερο ότι γενικά έχετε κάτι με τον κόσμο... ή καθαρίστε ή βούβα...
    ειρωνίες και εντυπώσεις κομένες από όλα τα καριόλια...
    νταξ, ξέρω ότι αρχίδια δεν έχετε αλλά δεν χρειάζετε να το κάνετε και βούκινο...
    άντε μπράβο πληκτρολογόμανγκες...
    Made in Greece...

και αυτό ποιος το λέει?
    εσύ να φανταστώ?
    και ποιος είσαι εσύ...
    είσαι μαθηματικός, φυσικός, έχεις κάτι να πεις ουσιαστικό
    που αντικρούει τα λεγόμενα μου?
    μην απαντήσεις δεν χρειάζετε...

Κανεις δεν μπορει να αποδειξει οτι το "μαραφετι" αυτο λειτουργει, αρα εχεις δικιο μην αγχωνεσαι

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    προβλεπω να το καταπινει καμια μαυρη τρυπα το θρεντ.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    προβλεπω να το καταπινει καμια μαυρη τρυπα το θρεντ.

.... πάνω που ήμουν έτοιμη να ομολογήσω (με βαθιά κατάνυξη) ότι αισθάνομαι γνήσια απόγονος της Εύας....
    Dura lex, sed lex.

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    α ρε χωκινγκ τζαναμπετη!! αλλουνου κασετες σου βαζουνε και παιζουνε και νομιζουμε οτι μιλας εσυ μωρε;;;; ρε ιδομενεα μηπως ειναι δικες σου οι θεωριες του και στις κλεβει και θες να μας το πεις σεμνα και με τροπο;;;
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan
    ! αλλουνου κασετες
    αυτο με τις κασσετες ειναι επικινδυνο

μπορει καμια φορα να "μασησει" την κασσετα

και να τους καταλαβουνε :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ενδείξεις. Να σου πω.
    ....
    Αυτό λοιπόν είναι μια ένδειξη. Ένδειξη ότι πιθανώς να υπάρχει κάποιος δημιουργός , του οποίου η υπόσταση , οι ικανότητες και οι δυνατότητες ξεφεύγουν από την ανθρώπινη νόηση.
    Γιατι δεν αναπροσαρμοζεις μεσα σου εννοιολογικα τη σχεση μεταξυ δημιουργου και δημιουργηματος, ωστε να μπορουν να ειναι οι δυο πλευρες του ιδιου νομισματος?

Δεν νοιωθεις οτι αν δεν το κανεις αυτο, τοτε στερεις απο τον εαυτο σου την δυνατοτητα να δει και μια αλλη πλευρα -τοσο αυτου που αντιλαμβανεσαι ως 'δημιουργια' οσο και αυτου που αντιλαμβανεσαι ως 'εαυτο'- που μπορει να ειναι και η πιο ενδιαφερουσα?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Γιατι δεν αναπροσαρμοζεις μεσα σου εννοιολογικα τη σχεση μεταξυ δημιουργου και δημιουργηματος, ωστε να μπορουν να ειναι οι δυο πλευρες του ιδιου νομισματος?

Δεν νοιωθεις οτι αν δεν το κανεις αυτο, τοτε στερεις απο τον εαυτο σου την δυνατοτητα να δει και μια αλλη πλευρα -τοσο αυτου που αντιλαμβανεσαι ως 'δημιουργια' οσο και αυτου που αντιλαμβανεσαι ως 'εαυτο'- που μπορει να ειναι και η πιο ενδιαφερουσα?
    Για κάντο πενηνταράκια αυτό γιατί δεν το κατάλαβα.

Σελίδα 15 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF