Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Ειμαστε τοσο...........????

Παλαιό μέλος

Ειμαστε τοσο...........????

Μακακες?????????????

Σημερα το μεσημερι με την λιακαδα αποφασισα να παω μια βολτα στην παραλιακη..τι πιο ωραιο οταν εχεις μια μηχανη...(vstrom εχω)...

Λοιπον παιδια ημουν ο μονος που φοραγε κρανος..ολοι οι αλλοι χωρις κρανος..gsxr φτιαγμενα στην πενα,ΚΤΜ,BMW,mega scooters ολοι μα ολοι χωρις κρανος...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για εμενα αφου σε καθε φαναρι ανοιγανε μεχρι και τα 180-200 χωρις κρανος...Λυπαμαι παρα πολυ που δεν διαθετουμε την αναλογη παιδεια και ενω χωνουμε 1000-2000 ευρω για μια γιοσιμουρα απο την αλλη δεν επενδυουμε σε ενα κρανος για εμας η τον συνεπιβατη μας...
    Leave it to Random to needlesly complicated things

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    απ οτι καταλαβαινεις ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο.......με λιγα λογια ολοι εχουμε οδηγησει χωρις κρανος μη λεμε ψεματα αλλα οχι και ετσι.. στο κρανος κολας??αν μου λες μερα μεσημερι με κινηση πηγαιναν 150-200 παραλιακη εεε τι να σου κανει το κρανος αμα εισαι τοσο χαζος????δηλαδη μυαλο κουκουτσι τπτ...

υ.γ κρανη εχουν απλα δε τα φορανε για λογους αισθητικης της κομης τους η για να αεριζεται καλυτερα το σκαλπ τους,αεροψυκτα βλεπεις...τι να σου κανει???:a31:
    Throttle that mysterious friend of ours

Re: Ειμαστε τοσο...........????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    Σημερα το μεσημερι με την λιακαδα
    Λέξη κλειδί: λιακάδα...

Περίμενε τα πρώτα κρύα για να δεις πόσοι θα μείνουν στους δρόμους...

Παλαιό μέλος
    Εχετε δικιο παιδια...
    Leave it to Random to needlesly complicated things

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis

Re: Ειμαστε τοσο...........????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    Μακακες?????????????

Σημερα το μεσημερι με την λιακαδα αποφασισα να παω μια βολτα στην παραλιακη..τι πιο ωραιο οταν εχεις μια μηχανη...(vstrom εχω)...

Λοιπον παιδια ημουν ο μονος που φοραγε κρανος..ολοι οι αλλοι χωρις κρανος..gsxr φτιαγμενα στην πενα,ΚΤΜ,BMW,mega scooters ολοι μα ολοι χωρις κρανος...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για εμενα αφου σε καθε φαναρι ανοιγανε μεχρι και τα 180-200 χωρις κρανος...Λυπαμαι παρα πολυ που δεν διαθετουμε την αναλογη παιδεια και ενω χωνουμε 1000-2000 ευρω για μια γιοσιμουρα απο την αλλη δεν επενδυουμε σε ενα κρανος για εμας η τον συνεπιβατη μας...

Μα καλά δεν το γνωρίζεις??

1. Τα ΚΤΜ δεν θέλουν κράνος γιατι δεν πανε και πολύ μακριά πριν χαλάσουν! Που να φοράει κράνος ο άλλος και να το βαστάει στον αγκώνα σπρώχνοντας για το συνεργείο ή περιμενοντας τον γερανό?

2. Τ BMW δεν χρειάζονται κράνος, το γράφει και στο owners manual, δεν πέφτεις ποτέ απο ένα BMW, λες νάναι τυχαίο που δεν φοράει κανένας ιδιοκτήτης τους ποτέ μα ποτε? (μόνο καπελάκι τζόκευ λέει το μάνυαλ για τον ήλιο)

3. Τα μέγα scooters δεν είναι μηχανές, είναι... mega scooters! Οδηγούνται με κοστούμι, σκαρπίνι, (ή μοκασίνι) ξεκάλτσωτο, όταν μετακινούνται οι ιδιοκτήτες τους για την δουλειά τους. Για τις βόλτες, θέλουν βερμούδα, μπλουζάκι πόλο (ανοικτόχρωμο) αθλητικό παπούτσι με σοσονάκι ή, σαμπώ!

Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm

Re: Re: Ειμαστε τοσο...........????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis

2. Τ BMW δεν χρειάζονται κράνος, το γράφει και στο owners manual, δεν πέφτεις ποτέ απο ένα BMW, λες νάναι τυχαίο που δεν φοράει κανένας ιδιοκτήτης τους ποτέ μα ποτε? (μόνο καπελάκι τζόκευ λέει το μάνυαλ για τον ήλιο)

To ήξερα πως κάτι κάνω λάθος, δεν διάβασα το manual και το φοράω πάντα .....θα το πω και στους άλλους να το διαβάσουν μπας και το βγάλουν από τη κουρούπα τους

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

δουλευω σε μαγαζι με αξεσουαρ μοτο κρανοι μπουφαν οταν ερχεται ο πελατης να παρει κρανος σε ολους καθομαι και κανω μαθημα γιατι πρεπει να φοραει κρανος στο κεφαλι του και καποιεσ φορες επωνιμο του δειχνεις shoei arai suomy και μετα απο πολυ σεμιναριο μου λεει.....

ρε μεγαλε κανα κρανος με 50 ευρω εχεις να παρω...
    και απο κατω φοραει παπουτσι dsqered 300 eyrw
    και μπλουζακι 150 ευρω

αν κοστολογεις το κεφαλι σου 50 ευρω ρε μαστορα τι να σε κανω.....
    τι?
    συγνωμη φιλε μου του λεω αλλα δεν φερνουμε κρανοι της πλακας ειναι πολιτικη του μαγαζιου
    δεν υπαρχει λογος να πουλησω ενα καφασι για να βγαλω 10 ευρω κερδος και ο αλλος να βαλει το καφασι στο κεφαλι και να φυγει αστο να παει

τι εχουν ακουσει τα αυτια μου
    ελλαδα ζουμε στραβα και αστεια και δεν γινομαστε ανθρωποι ρε με τιποτα!

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αμα εφαρμόσουν και στην Ελλάδα το ισπανικό μοντέλο θα σου πώ εγώ για πότε το κράνος γίνεται αυτοκόλητο με το κεφάλι φιλαράκο!!!Και για όσους δεν το γνωρίζουν στην Ισπανία όποιος συλληφθεί ακομη και συνοδηγός(!!!) χωρίς κράνος επιτόπου φορτώνεται και ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ η μηχανή!!!Απλά πράγματα Γιατί εδώ δυστυχώς η μαγγιά περισσεύει και ίσως το μόνο μέτρο που τσούζει πραγματικά είναι αυτό
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Re: Re: Ειμαστε τοσο...........????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis

1. Τα ΚΤΜ δεν θέλουν κράνος γιατι δεν πανε και πολύ μακριά πριν χαλάσουν! Που να φοράει κράνος ο άλλος και να το βαστάει στον αγκώνα σπρώχνοντας για το συνεργείο ή περιμενοντας τον γερανό?

3. Τα μέγα scooters δεν είναι μηχανές, είναι... mega scooters! Οδηγούνται με κοστούμι, σκαρπίνι, (ή μοκασίνι) ξεκάλτσωτο, όταν μετακινούνται οι ιδιοκτήτες τους για την δουλειά τους. Για τις βόλτες, θέλουν βερμούδα, μπλουζάκι πόλο (ανοικτόχρωμο) αθλητικό παπούτσι με σοσονάκι ή, σαμπώ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Χα χαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!
    Φοβερός !!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Αμα εφαρμόσουν και στην Ελλάδα το ισπανικό μοντέλο θα σου πώ εγώ για πότε το κράνος γίνεται αυτοκόλητο με το κεφάλι φιλαράκο!!!Και για όσους δεν το γνωρίζουν στην Ισπανία όποιος συλληφθεί ακομη και συνοδηγός(!!!) χωρίς κράνος επιτόπου φορτώνεται και ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ η μηχανή!!!Απλά πράγματα Γιατί εδώ δυστυχώς η μαγγιά περισσεύει και ίσως το μόνο μέτρο που τσούζει πραγματικά είναι αυτό
    Καλό θα ήταν ο μακάκας ο Έλληνας να φόραγε κράνος από μόνος του,για να σώσει την κεφάλα του όχι επειδή θα τον δει ο μπάτσος...ο οποίος στα φρύδια του κιόλας!
    Τι να κάνουμε, ας είμαστε καλά εμείς που γουστάρουμε να τα φοράμε χειμώνα καλολκαίρι σαν τους αστροναύτες...να ιδρώνουμε, να πονοκεφαλιάζουμε, να χάνουμε τρίχες και να χαλάμε την κόμη μας Όλοι οι άλλοι είναι προφανώς πιο έξυπνοι
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από westie
    Καλό θα ήταν ο μακάκας ο Έλληνας να φόραγε κράνος από μόνος του,για να σώσει την κεφάλα του όχι επειδή θα τον δει ο μπάτσος...ο οποίος στα φρύδια του κιόλας!
    Τι να κάνουμε, ας είμαστε καλά εμείς που γουστάρουμε να τα φοράμε χειμώνα καλολκαίρι σαν τους αστροναύτες...να ιδρώνουμε, να πονοκεφαλιάζουμε, να χάνουμε τρίχες και να χαλάμε την κόμη μας Όλοι οι άλλοι είναι προφανώς πιο έξυπνοι
    Επειδή όμως φιλαράκο αυτή η εξυπνάδα των άλλων φέρνει ανείπωτο πόνο σε άτομα που δεν το αξίζουν είτε αυτά λέγονται οικογένεια είτε ο,τιδήποτε αν εφαρμοστεί το παραπάνω μέτρο και εδώ να δώ τότε ποιός θα χει τα μπαλάκια να μου το παίξει μάγκας!!!
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Έχω σταματήσει να ασχολούμε με αυτούς που δεν φοράνε κράνος γιατί απλά
    μία φορά που την είπα σε κάποιον μου είπε "Γιατί δικό σου κεφάλι είναι;"
    Αι σιχτίρι δεν θα γίνω ο μπαμπάς κανενός άσχετου πια.

Όσο για τα πρόστιμα μέσα συμφωνώ. Βοήθα όμως και εσύ. Ένα κράνος της προκοπής
    ξεκινάει από 350ευρό. Ρίξτε λίγο τις τιμές, αφαιρέστε το ΦΠΑ και κολλήστε και ένα πρόστιμο
    να το φυσάνε και να μην κρυώνει. Τότε θα φοράνε όλοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    Έχω σταματήσει να ασχολούμε με αυτούς που δεν φοράνε κράνος γιατί απλά
    μία φορά που την είπα σε κάποιον μου είπε "Γιατί δικό σου κεφάλι είναι;"
    Αι σιχτίρι δεν θα γίνω ο μπαμπάς κανενός άσχετου πια.
    +900
    money cant buy me love !!!

σωστος!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2004, 13:36
  2. Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 09:25
  3. Έετσι θα ειμαστε μετα απο 50 χρονια!!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 19:36
  4. Ειμαστε Για Μεγαρα Το Σκ?
    από XTMPAM στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 10:43
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 08:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε