γ@μ@τ@ ειμαστε................
δεν εχω λογια..........
παραλιγο να![]()
![]()
![]()
γ@μ@τ@ ειμαστε................
δεν εχω λογια..........
παραλιγο να![]()
![]()
![]()
δεν νομιζω οτι χρειαζεται μια εκπομπη για να καταλαβουμε τι συμβαινει.ο κοσμος ειναι γεματος δραμματα.διπλα μας,στις γειτονιες μας στους φιλους μας στους γνωστους μας.αισθανομαι τυχερος που γραφτηκα στο φορουμ.εδω ειδα καποιες φωτο και διαβασα ιστοριες που με εκαναν να καταλαβω τι αξιζει και αρχισα να φοραω κρανος και εξοπλισμο.νομιζω οτι μια βολτα στο κατ θα ειναι πολυ επιμορφωτικη για τους επιδοξους οδηγους...κριμα τοσες ψυχες χαμενες.κριμα
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Νομίζω ότι όταν πηγαίνεις να βγάλεις δίπλωμα θα πρέπει να σε πηγαίνουν πρώτα στο ΚΑΤ με την υπόδειξη: "Τα βλέπεις αυτά? Βλέπεις αυτό το μέρος? Πρόσεξε, για να μην τα ξαναδείς..."
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Και εγω βουρκωσα....Περαν του συναισθηματικου κομματιου...Κυριως ομως για το οτι εβαλα τον εαυτο μου στην θεση ολων αυτων των ανθρωπων....Για το οτι η ασυνειδησια, η ανευθυνοτητα και η ασχετοσυνη του αλλου ειναι σαν τον χαρο για καποιον αλλο.Πολυ καλο επεισοδιο, ενημερωτικο αλλα και ελλειπες.Εγινε λογος κυριως για τον οδηγο.Δεν εγινε αναφορα και για τους ΠΕΖΟΥΣ.Για το κωλοσυστημα που εχουμε και τους νομους που το διεπουν....
ΕΙμαι θυμα τετοιου ατυχηματος και το επεισοδιο μου ξυπνησε τις προσφατες μνημες απο αυτην την ασυνειδησια που διεπει τον κοσμο...Και ευτυχως ειμαι εδω.
Να μαστε ολοι καλα.
Ευχαριστώ και Συγνώμη... Λέξεις ζωής. Πρέπει να έχεις δύναμη καρδιάς για να τις πεις.
Ο πατέρας που έδωσε τα όργανα του παιδιού του, ήταν πραγματικά πολύ συνειδητοποιημένος και συγκρατημένος.
Αλλά πήγε να λυγίσει όταν περιέγραψε πως το παιδί του πήγε τσάμπα, γιατί η χαζομάρα τσακίζει και τα αποτελέσματά της πολύ περισσότερο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από varaderokav11
Καλα ακουσες... 50 ειπε...
Οχι ομως με μοτο,γενικα ...
Δυστυχως η αληθεια ποναει ...
![]()
50 τροχαια!!!
μονο στο κατ σε μια εφημερια!!
οχι μονο μοτο, τροχαια!!
![]()
περα απο ολα τα συναισθηματα
λυπης θλιψης κτλ που μου δημιουργηθηκαν βλεποντας την εκπομπη
σε ενα σημειο μεσα μου
αηδιασα!!
απο την ανευθυνοτητα του καθενα ξεχωριστα κ ολων μας μαζι...
αηδια να βγαινω απο το σπιτι να ανεβαινω στο μηχανακι κ να μην φοραω κρανος
αηδια κ να σταματαω σε φαναρι κ ο μπατσος διπλα να μην με γραφει...
αηδια να εχω πιει τα κερατα μου κ να καθομαι στη θεση του οδηγου
αηδια κ να μην με ελεγχει κανεις...
αηδια να εχω το κωλοκινητο στο αυτι
αηδια κ να μην μου παιρνουν το διπλωμα επειδη εχω το κινητο στο αυτι...
![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Νομίζω ότι όταν πηγαίνεις να βγάλεις δίπλωμα θα πρέπει να σε πηγαίνουν πρώτα στο ΚΑΤ με την υπόδειξη: "Τα βλέπεις αυτά? Βλέπεις αυτό το μέρος? Πρόσεξε, για να μην τα ξαναδείς..."
ετσι ακριβως μου μιλησε η ξαδερφη μου που εχει μια 20αρια χρονια στο ΑΧΕΠΑ.... γαμησετα.....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
παραλιγο να![]()
![]()
δε γινεται να μην το κανεις...Ειναι ΑΝΙΣΟΣ & ΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣΑρχικά δημιουργήθηκε από suzukimaniac
Και εγω βουρκωσα....
να βλεπεις τον γονιο η την αδερφη του θυματος....με το ΓΙΑΤΙ ; στο βλεμμα.....
να τους βλεπεις να αναλογιζονται σεναρια ... "Αν γινοντουσαν ετσι τα πραματα.... τοτε θα ηταν ακομα μαζι μας..."![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Πολύ δυνατή εκπομπή. Είπε πράγματα που πάνω-κάτω ξέρουμε όλοι μας. Όμως, όταν αυτά τα ακούς από ανθρώπους που τα έχουν βιώσει, τα συναισθήμτα είναι πιο έντονα.
Πραγματικά, όσο έβλεπα τα δύο παιδάκια (το αγοράκι που έπαιζε ποδόσφαιρο και το κοριτσάκι), ο εγκέφαλος μου είχε παραλήσει. Μέσα στο μυαλό μου υπήρχε ένα "γιατι" και τίποτα άλλο.
Σήμερα το πρωί μάλωνα με την κοπέλα μου, γιατί δεν ήθελε να φορέσει κράνος πάνω στη μηχανή. Είδε την εκπομπή, χωρίς να της πω εγώ, και αμέσως μετά το τέλος με πήρε τηλέφωνο και μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναανέβει χωρίς κράνος. Ένας, τουλάχιστον, άνθρωπος άλλαξε μυαλό προς το καλύτερο. Να, που η τηλεόραση εάν θέλει, μπορεί.
I would rather make history than read about it.
απίστευτη εκπομπή.. 50 τροχαια ειπε και τα 35 νεαροι.. Τι να πει κανεις με ολες τις περιπτώσεις σάστισα πραγματικα, και δεν πιστευω οτι 1 ωρα φτανει για να καλύψει το τι γίνετε εκει εξω.
![]()
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
τετοιες εκπομπεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
και δεν πιστευω οτι 1 ωρα φτανει για να καλύψει το τι γίνετε εκει εξω.
αντι για x-factor κ μαλακιες!!!
αλλα δεν εχουν περαση
ουτε φερνουν νουμερα
![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
για τους "εξεταστές" διπλωμάτων όμως και τις σχολές οδηγών που αφήνουν να κυκλοφορούν όλοι οι υποψήφιοι δολοφόνοι... τίποτα.. ποτέ και κανείς.
μου φάνηκε πολύ λίγη (σε τηλεοπτικό χρόνο) η εκπομπή.
θα έπρεπε να την βάλουν αντί δελτίου ειδήσεων και όχι το βράδυ που είναι όλοι έξω και τα πίνουν.
Sτην σελιδα του mega Νομιζω το εχει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Να υπάρχει στο youtube?![]()
![]()