Ti δουλειά έχει ρε φίλε ένα τέτοιο πουλί σε σπίτι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
(Πάντως ψήνομαι για μιά Λευκή Τυτώ. Νόμιμη με χαρτιά, με όλα...)
Οι λευκές κουκουβάγιες που πωλούνται σε Pet Shop, δεν είναι άγριες (πιασμένες στη φύση) αλλά γεννημένες και μεγαλομένες σε εκτροφεία .Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι ρε....![]()
Δεν υπάρχει νομιμο στην αιχμαλωσία αγρίου ζώου
Μόνο αυτές βγάζουν χαρτιά .....
Το αναφέρω απλά σαν γεγονός, δεν συμφωνώ με την καμμία όμως !!!
Είναι πάντως πανέμορφες !!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι ρε....![]()
Δεν υπάρχει νομιμο στην αιχμαλωσία αγρίου ζώου
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ti δουλειά έχει ρε φίλε ένα τέτοιο πουλί σε σπίτι?
Μην προτρέχετε, ρε.
Εκτροφής, μιλάω. Δεν γεννήθηκαν σε φυσικό και αιχμαλωτίστηκαν.
Προσαρμόζεται εκπληκτικά, είναι ιδιαίτερα φιλική με τον άνθρωπο -καμία σχέση με αιτούς/γεράκια δλδ, που τα ''κρατάς'' με φαγητό- και συνυπολόγισε ότι μένω σε κτήμα, εκτός πόλεως...
Όπως επίσης, ότι ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να δεί τον κόσμο πίσω από κάγκελα.
(Όπως ακριβώς είχα και ένα παπαγάλο όταν είμανε πιτσιρικάς...πάντα ελεύθερο, κοιμόταν και καθόταν όπου γούστερνε. Πέταγε όποτε ήθελε, ερχόταν όποτε ήθελε...Είχα και ένα περιστέρι, που του πέταγα την αερόμπαλλα και μου την ξαναπέταγε πίσω με τα φτερά του, για να παίξουμε...και αυτό ελεύθερο.)
Το πάν είναι να τα αγαπάς και να τα φροντίζεις. Και αυτά το καταλαβαίνουν.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
μπλα μπλα μπλα
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Τασος απο μικρος επαιζε με το πουλι του!
![]()
![]()
![]()
Εντάξει, όχι και από πολύ μικρός.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι σαν κατι νησιώτες που τα πιανουν με ξωβεργεςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι σαν κατι νησιώτες που τα πιανουν με ξωβεργες![]()
ΑΠΑΞ(Χ)ΙΟ
:o
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ηταν 2 αδέρφια
πάντα αγαπημένα ,
..............
το πουλί θλιμμένο,
στο δενδρί κλαρώνει
κι'ολη νύχτα κράζει
Γκιώνη Γκιώνη Γκιώνη...μικρουλα ημουν και μου ειχαν πει την ιστορια (καπως διαφορετικα) επειδη ειχα ακουσει Γκιωνη και ρωταγα τι ηταν ....μιλαμε για πολυυυυυυ κλααααμαααα.....
μου ειχαν πει πως ο Γκιωνης χα8ηκε στο δασος και στην ουσια το πουλι ηταν η αδερφη του που τον εψαχνε....ξανα κλααααααμααα εγω....
τι μα8αινει κανεις σε αυτο το φορουμ...![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Στα χρόνια που πετάω ανεμόπτερα έχω πετάξει πολλές φορές με κοπαδια γλάρων.
Μάλιστα είναι ένδειξη ότι υπάρχει θερμικό όταν κάνουν κύκλους, και γι αυτό τους ακολουθούμε
πάντα εκεί.
Αλλά οι σπάνιες φορές που έχω δει γεράκια στον αέρα είναι άλλη ιστορία.
Ο τρόπος που πετάνε και η όψη τους στον αέρα σε κάνει να νοιώθεις δέος!
Το ανεμόπτερο είναι από τις πιο "αξιόμαχες" πτητικές μηχανές ο τρόπος που πλανάρει στον αέρα
και οι επιδόσεις του δεν συνγκρίνονται με τίποτα, αλλά δίπλα σε αυτά τα πλάσματα είναι
σαν να πετάς με αναπηρικό καροτσάκι με φτερά.
Travel, Grow, Share
ενα πρωινο,πηγαινοντας στη δουλεια,ειδα το αρπαχτικο(σαμπως γερακι ητανε) να πετα ψηλα στον ουρανο με κατι που εμοιαζε μικρο φιδι στα νυχια του...ωραιο θεαμα,πραγματι
![]()
Η φυση δεν ειναι ωμη, βαρβαρη και απολιτιστη, απλα φανταζει ετσι στα ματια των..... πολιτισμενων.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Όσο ωμή και αν είναι η φύση, όσο βάρβαρη και απολίτιστη και αν φαντάζει, πολλά θα μπορούσαμε να διδαχτούμε από αυτήν.
Καλημέρα να έχουμε όλοι.
![]()
Να διδαχθουμε απο τη φυση; Η φυση μας διδασκει τα παντα, εμεις δυστυχος εχουμε παρεκλεινει απο τη φυση.
Να σκεφτουμε αυτο: αν ζουσαμε στην υπαιθρο και οχι σε αστικα κεντρα τετοια περιστατικα θα τα εβλεπαμε πιο συχνα συντεκνε.
Και ειμαι σιγουρος οτι την ωρα εκεινη πολλοι επερασαν, λιγοι ειδαν και μονο εσυ σταματισες και εθαυμασες.
Την αγαπη μου στη Κρητη![]()
screw the limits
FREE 2 RIDE
roadbook holders
antsoar ανδεν κανω λαθος grob ειναι αυτο στην υπογραφη σου....σε ποια περιοχη πετας?
Στην Εδεσσα που εχω πεταξει κυριος τα γερακια ψαχνουμε για να παρουμε υψος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
antsoar ανδεν κανω λαθος grob ειναι αυτο στην υπογραφη σου....σε ποια περιοχη πετας?
Στην Εδεσσα που εχω πεταξει κυριος τα γερακια ψαχνουμε για να παρουμε υψος.
Grob 103
Τατόι και Έδεσσα
Έχεις πμ
Travel, Grow, Share
Είδα και του λόγου μου πολλά τέτοια δίποδα (αν)εγγεφαλικά ανδράποδα εχτές...
Αλλά υπάρχει χώρος για όλους στον πλανήτη, δυστυχώς...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)