Εγω περιμενω παντως αλλο ενα επικο λαογυδριο απο καποιον...μετα απο τη τριαρα...απο τον Ο.Βολου...![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω περιμενω παντως αλλο ενα επικο λαογυδριο απο καποιον...μετα απο τη τριαρα...απο τον Ο.Βολου...![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
![]()
![]()
3αρα εε.....
απο τον βολο ε......
ρε το αεκακι:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ειπαμε...το παιδι βγηκε και ειπε οτι ηταν κανονικο γκολ
και ικανοποιηθηκαν τα προβατα, ολα οκ!!!!!
Για ποιο παιδι λες ...???![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Για ποιο παιδι λες ...???![]()
τον μπομπ γιουβαρλακη![]()
![]()
Για αλλο παιδι μιλαγε ο φιλος παραπανω....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
τον μπομπ γιουβαρλακη![]()
![]()
Αλλα θυμισε μου......
Ο Γιουβαρλακης δεν ηταν αυτος που εβλεπε τον αγωνα με τρεις φιλους του...????![]()
![]()
![]()
οχι ρε...ο γιουβαρλακης-μαριδακης λεμεΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Για αλλο παιδι μιλαγε ο φιλος παραπανω....
Αλλα θυμισε μου......
Ο Γιουβαρλακης δεν ηταν αυτος που εβλεπε τον αγωνα με τρεις φιλους του...????![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως.... Δεν διαφωνεις μαζι του...????Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
οχι ρε...ο γιουβαρλακης-μαριδακης λεμε![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Παντως.... Δεν διαφωνεις μαζι του...????![]()
![]()
σε τι ρε? με μπερδεψες.....
συμφωνω οτι ηταν μουφα η ακυρωση του γκολ....
διαφωνω με τον τροπο αντιμετωπισης του γιατι οπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ειπε και ο χιμαδορης , μεγα λαθος του επικοινωνιακο.....
αν ηταν προεδρος αλλης ομαδος και οχι του γαυρου....θα συμφωνουσατε οτι εγινε ρεζιλι.
και για το τι ο σκοκο παιζει οποτε θελει και για τον γκεντσογλου και για τον ταχτσιδη ο ντουσαν φταιει
ο κοουτς ειδικα εκτοπισματος ντουσαν δεν ειναι για να φτιαχνει μονο το συστημα
εχασε λεει περσι τα αποδυτηρια και ποιος εκανε κουμαντο εκει?
οσο για τον μαιστοροβιτς δεν ειναι το θεμα μονο της αξιας του αλλα και οτι οταν αντικατεστησε τον δελλα το 2008 πηρε τα διπλασια απο τον τραιανο (400 ο δελλας 800 ο μαιστο)
αυτη ηταν η διαχειριση ντεμη (πληροφοριακα παει η empire. η μονη εταιρεια παγκοσμιως που χρεωκοπησε ενω διαχειριζοταν αποκλειστικα σημα ποδοσφαιρικης ομαδας....)
και το ξαναλεω. οι παιχτες της αεκ ειναι ενα σκαλι κατω απο του παο. ειναι ομως αεκ. και τον τιτλο τον κερδιζεις εαν με σοβαροτητα κεδισεις αυτους τπου πρεπει δηλαδη ολους τους μικρους, με ελαχιστες γκελες.
3 νικες σε 16 ματς στην περιφερεια τα 3 τελευταια χρονια. εχουμε δωσει δικαιωμα σε καθε θρασυβουλο και κερκιρα να πιστευει οτι μπορει να κερδισει την αεκ. λειπει και το γηπεδο...(πιστευω οτι τα σερρας στο οακα θαχαν παρει βαθμο)
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Οχι ακομα τουλαχιστον.......Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
σε τι ρε? με μπερδεψες.....
συμφωνω οτι ηταν μουφα η ακυρωση του γκολ....
διαφωνω με τον τροπο αντιμετωπισης του γιατι οπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ειπε και ο χιμαδορης , μεγα λαθος του επικοινωνιακο.....
αν ηταν προεδρος αλλης ομαδος και οχι του γαυρου....θα συμφωνουσατε οτι εγινε ρεζιλι.
Με βαζελο με αεκ και παοκ...... Να τον δω εαν......
Μεχρι στιγμης παντως... Ακομα περιμενω τον Αδαμιδη.....
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ βολου ----- Βαζελος....!!!
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΟΥΝΕ...?????![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
και για το τι ο σκοκο παιζει οποτε θελει και για τον γκεντσογλου και για τον ταχτσιδη ο ντουσαν φταιει
και για τους σεισμους μη σου πω αχαχαχαα
εχασε λεει περσι τα αποδυτηρια και ποιος εκανε κουμαντο εκει?
αφου το είπε ρε...Η Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ (και καποιοι αλλοι που το επαιζαν μαγκες) Η ΕΓΩ...και τους ειχε βασικους καθε κυριακη αχαχχχαχαχαχαχα
οσο για τον μαιστοροβιτς δεν ειναι το θεμα μονο της αξιας του
της ποιάς?? χαχχαχαχχαχαχααχαχχα
και το ξαναλεω. οι παιχτες της αεκ ειναι ενα σκαλι κατω απο του παο.
ενα???? εδω μιλαμε για τις σκαλες του ναυπλίου ρε χαχαχχαχχαχχαχαχ
3 νικες σε 16 ματς στην περιφερεια τα 3 τελευταια χρονια. εχουμε δωσει δικαιωμα σε καθε θρασυβουλο και κερκιρα να πιστευει οτι μπορει να κερδισει την αεκ.
εδω εισαι αδικος....βαλε όλη την λιστα με τις ομαδες χαχχαχαχαχαχαχχχχαχα
τι να πω ρε φιλε
δικαιουσε να κανεις πλακα
εδω εμεις κανουμε για να μη σαλταρουμε
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
τι να πω ρε φιλε
δικαιουσε να κανεις πλακα
εδω εμεις κανουμε για να μη σαλταρουμε![]()
![]()
Kai ενα ενδιαφερον στατιστικο ( στον προλογο ρεπορταζ στο εθνοσπορ...)
<<< Λένε ότι οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, πλην όμως η ΑΕΚ ούτε αυτή τη φορά κατόρθωσε να σπάσει την κάκιστη παράδοση που έχει την τελευταία διετία με ομάδες της περιφέρειας και, χάνοντας με 3-1 στον Βόλο από τον Ολυμπιακό δείχνει να μένει από νωρίς, μακριά από τα ψηλά της βαθμολογίας.
Οι «κιτρινόμαυροι» στις 18 εξόδους τους από την Αθήνα τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν κατορθώσει να πάρουν μόλις τρεις φορές το τρίποντο, ενώ στα υπόλοιπα 15 παιχνίδια, «μετράνε» εννέα ισοπαλίες και έξι ήττες.
Και, φυσικά, με τέτοια στατιστική στην περιφέρεια, κανείς δεν μπορεί να περιμένει ότι η Ένωση θα κατορθώσει να διεκδικήσει και φέτος τον τίτλο. >>>
![]()