Παιδες εχω ενα παπι Kriss 125 , και του βαζω 20 - 50 castrol ορυκτελαιο...
Τελευταια ζοριζοταν στις ανηφορες ,οχι πως δε πηγαινε...
Ειδα πως ειχαν πεσει τα λαδια του!!!
Βεβαια δεν ξερω αν δεν συμπληρωσε λαδια ο μαστορας οταν το ειχα παει για αλλαγη βαλβιδας εξαγωγξς επειδη της ειχε κανει ζημια ο προκατοχος(δεν ειχα χρονο να το κανω τοτε μονος μου) και νομιζω πως ηταν ενταξει επειδη εχει ενα ηλιθιο συστημα με το τζαμακι που βλεπεις τη σταθμη και βαριομουν να δω...
Του εβαλα 200 μλ περιπου απο λαδι που μου ειχε μεινει παλαιά ιδιο και ακομα και τοτε παλι δεν εφτασε στα ορια!!!
Σημειωστε πως εχω κανει νομιζω 2700 χιλιομετρα απο τοτε που τα αλλαξα..
Του εβαλα 200 μλ και πηγαινε σφαιρα!!!
Το γαμωτο ηταν οτι ειχα μπλεξει με ενα σωρο δουλειες και ανεβαλα συνεχως το service..
Τα υγρα φρενων ηταν πεσμενα στο οριο και δεν ξερω τι ειχε κανει ο προκατοχος.. διαροη δεν υπηρχε παντως.. Και του εβαλα νεα DOT 4 με εξαερωση και εβγαλε και σκουπιδακια ακομα...
Αλλα φρενάρει τελεια παντως σε σημειο που κοκκαλώνει ο τροχος αν το πατησεις πολύ..
Θα ειχα αλλαξει τα λαδια αλλα θελω να του κανω και μια ρυθμιση βαλβιδας για αυτο το αναβαλω...
Παιδες λετε να εχει προβλημα που καει τοσα λαδια; Λαδιερα εχω;
Επισης οταν ζοριζεται κανει εναν θορυβο σαν πυρακια καπως .. Αλλα κυριως δικαβαλο η ανηφορα με χαμηλες στροφρες...Τωρα το εκανε πολυ λιγοτερο που συμπληρωσα....
Αλλα με δικαβαλο το κανει πιο συχνα... Δε ξερω αν ειναι φυσιολογικο αλλα ακουγετε σαν ενας ψιλος ηχος τσικ αλλα ψιλος σαν φλογα και σταματει οταν ανεβαινουν οι στροφες...
πυρακια ειναι;;H μηπως ειμαι στα προθυρα για μπιελα;
φοβαμαι μην εγινε ζημια που ειναι πεσμενα τα λαδια...