ρε φιλαρακι δεν το διαβαζω.απλα σας ενημερωνω οτι μας τα κανατε ζεπελιν και εχετε γινει εμπαθεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ρε φιλαράκι αν δε σ' αρέσει το thread μην το διαβάζεις
φιλικά πάντα ε :a36:
ρε φιλαρακι δεν το διαβαζω.απλα σας ενημερωνω οτι μας τα κανατε ζεπελιν και εχετε γινει εμπαθεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ρε φιλαράκι αν δε σ' αρέσει το thread μην το διαβάζεις
φιλικά πάντα ε :a36:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Διδάσκουν και την Ελληνική στο CSS;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε φιλαρακι δεν το διαβαζω.απλα σας ενημερωνω οτι μας τα κανατε ζεπελιν και εχετε γινει εμπαθεις.![]()
Έμαθα κατέβασες σε μία μέρα 5"![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
να πας να το κανεις να τη μαθεις και εσυ.και αν δεν μαθεις την ελληνικη...τουλαχιστον θα εισαι μονο 10'' πισω μουΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Διδάσκουν και την Ελληνική στο CSS;![]()
Έμαθα κατέβασες σε μία μέρα 5"![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
up!
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
λεωνιδα και σταυρο εχετε γινει κουραστικοι.
το γραψατε το ξαναγραψατε,το ειπατε,θα κανετε,θα δειξετε...οκ
μη μας τα ζαλισετε αλλο.
οτι να'ναι....![]()
Παντως χτες απο οποιο μαγαζι και αν περασα, ολοι καπνιζανε μεσα. Να σε τι επαναστασεις ειναι καλος ο ελληνας......![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
και γω ειμαι κατα των τηλεφωνων
παρολο που ειμαι υπερ του αντικαπνιστικου νομου
τα οποια μου φαινοντε οντως λιγο ρουφιανικα
το ολο θεμα ειναι να μπορουμε να κανουμε κατι χωρις τον βουρδουλα απο πανω μας
προφανως δεν μπορουμε
να κανουμε κατι απο δικια μας συνειδηση και δικο μας σεβασμο για τον συμπολιτη μας και τον διπλα μας.
ομως
κανενας δεν ανεχετε οτιδηποτε,
κανενας δεν κανει καμια παραχωρηση για τον διπλα του
κανενας δεν σεβετε τον συμπολιτη του
κανενας δεν λεει θα πιεστω εστω και τοσο δα για τον αλλον, αλλα και ο αλλος θα πιεστει τοσο δα για μενα
κανενας τιποτα
ο καθενας για την παρτι του, ειναι κατι που το γνωριζουμε ηδη οτι συμβαινει στην ελλαδα
οσους τηλε-ρουφιανους και να βαλεις, απο αντιδραση ο ελληνας θα καπνιζει στην μουρη σου.
ετσι λοιπον, η νοοτροπια αυτη θα υπαρχει για παντα και ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ
και ολο θα βρισκουμε να λεμε:
- ας φτιαξουν κατι αλλο πρωτα, οχι αυτο
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
και γω ειμαι κατα των τηλεφωνων
παρολο που ειμαι υπερ του αντικαπνιστικου νομου
τα οποια μου φαινοντε οντως λιγο ρουφιανικα
το ολο θεμα ειναι να μπορουμε να κανουμε κατι χωρις τον βουρδουλα απο πανω μας
προφανως δεν μπορουμε
να κανουμε κατι απο δικια μας συνειδηση και δικο μας σεβασμο για τον συμπολιτη μας και τον διπλα μας.
ομως
κανενας δεν ανεχετε οτιδηποτε,
κανενας δεν κανει καμια παραχωρηση για τον διπλα του
κανενας δεν σεβετε τον συμπολιτη του
κανενας δεν λεει θα πιεστω εστω και τοσο δα για τον αλλον, αλλα και ο αλλος θα πιεστει τοσο δα για μενα
κανενας τιποτα
ο καθενας για την παρτι του, ειναι κατι που το γνωριζουμε ηδη οτι συμβαινει στην ελλαδα
οσους τηλε-ρουφιανους και να βαλεις, απο αντιδραση ο ελληνας θα καπνιζει στην μουρη σου.
ετσι λοιπον, η νοοτροπια αυτη θα υπαρχει για παντα και ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ
και ολο θα βρισκουμε να λεμε:
- ας φτιαξουν κατι αλλο πρωτα, οχι αυτο
Οπως το παρουσιαζεις, η ΜΟΝΗ λυση φαινεται να ειναι ο βουρδουλας απο πανω μας, οσο και αν μην ειναι ο καλυτερος τροπος.
Και μαλιστα, στο θεμα των ρουφιανοτηλεφωνων, ειναι πραγματικα φοβερο σε τι βαθμο εχουν επιζησει τα βιωματα απο κατοχη, εμφυλιο και χουντα στην ελλαδα. Πολυ ευκολα καποιος που αμυνεται των δικαιωματων του σαν πελατης/πολιτης κλπ χαρακτηριζεται ρουφιανος απο τη μαζα.
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
οχι εγω ειμαι ποιο απαισιοδοξοςΑρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Οπως το παρουσιαζεις, η ΜΟΝΗ λυση φαινεται να ειναι ο βουρδουλας απο πανω μας, οσο και αν μην ειναι ο καλυτερος τροπος.
λεω οτι ουτε με το βουρδουλα θα γινει τιποτα,
κατι που απο τι καταλαβαινω συμβαινει μεχρι τωρα
περα απο το βουρδουλα - που ετσι και αλλιως δεν αποτελεσμα -
λεω οτι θα πρεπε ως κοινωνια, ως ανθρωποι, να χουμε την ωριμοτητα και συνειδητοτητα απο μονοι μας να σεβαστουμε καποια πραγματα
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
οι καπνιστες θα κανουμε πεζοδρομιο πλεον!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ο άνθρωπος απλά είπε ότι τον ενόχλησε ο καπνός και σε εξωτερικό χώρο και πέσατε να τον φάτε
δε βλέπω να ζήτησε να απαγορευτεί το κάπνισμα και στο πεζοδρόμιο (κανένας)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα 'λεγα να μην το ξεχειλώνεις, αλλα ναι, η στατιστική καρκίνων (γενικώς - άρα και μεταστατικών) είναι για 1 στους 4 κατοικους.
Θλιβερό νούμερο και επιβεβαιωμένο οικογενειακά![]()
Όσο για το κόστος, ρώτα κι άλλους "παθόντες" να σου πουν πόσο κανει μια ένεση χημειοθεραπείας (την οποία πληρώνει το ασφ. ταμείο - δηλαδή εσυ κι εγω)
Εαν μπορούμε να βρουμε τρόπο να μειώσουμε τις πηγές προέλευσης του καρκίνου, καλό ειναι.
![]()
Εχεις επισημα στοιχεια να παραθεσεις γιατι περα απο την γενικη σου εμπαθεια προς τους καπνιστες διακρινεται και ενας υφερπων φασισμος.
Το προβλημα δεν ειναι η απαγορευση καθεαυτη,αλλα ο απολυτος τροπος που το κρατος επιβαλει ενα νομο ανοιγοντας το δρομο για περισσοτερες απαγορευσεις στο μελλον,καθως και ο απιστευτα μεγαλος αριθμος Ελληνων που εχουν ρατσιστοφασιστικες τασεις.
Εντυπωση προκαλει και το γεγονος οτι επεσε στο τραπεζι και η νομοθεσια που ισχυει στην πιο ανελευθερη δημοκρατικη χωρα του κοσμου ,στην οποια η ευνοια για την υγεια των πολιτων-και οχι τα κερδη των ασφαλιστικων- ειναι αντιστροφως αναλογη με την ταχυτητα που πετανε τα νοσοκομεια τους ασθενεις απο την πισω πορτα οταν διαπιστωνουν αδυναμια πληρωμης.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ο άνθρωπος απλά είπε ότι τον ενόχλησε ο καπνός και σε εξωτερικό χώρο και πέσατε να τον φάτε
δε βλέπω να ζήτησε να απαγορευτεί το κάπνισμα και στο πεζοδρόμιο (κανένας)![]()
Μηπως αυτη θα ειναι η επομενη απαγορευση?Απο ιδεες παντως καλα τα πας.Συνεχισε ετσι η Χ.Α ψαχνει νεα μελη.
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Δε μας παρατας ρε φιλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Εχεις επισημα στοιχεια να παραθεσεις γιατι περα απο την γενικη σου εμπαθεια προς τους καπνιστες διακρινεται και ενας υφερπων φασισμος.
[...]
Εγω μιλάω για καρκινο κι εσυ το μονο που εχεις να πεις ειναι "εμπαθεια και υφερπων φασισμος"
Κανε μας τη χαρη...
Ιδεολόγοι της συμφοράς, στο τσιγαρο βρηκατε να το παίξετε δημοκράτες
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais