δεν θα ερθω για καφε ακριβως!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
θα ερθω για καφε
+life_dab
+GTZ750
![]()
![]()
θα κανω και λιγη προπονησουλα!!!!
θα ερθω και εγω ντημενος αστακος!!![]()
![]()
απλα ψανχω να βρω πως θα ερθω!!!!(δεν ξερω τον δρομο!!!
δεν θα ερθω για καφε ακριβως!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
θα ερθω για καφε
+life_dab
+GTZ750
![]()
![]()
![]()
Λοιπον, ξερω που λεει ο gmakris για την πηγη,οποτε δεν υπαρχει προβλημα για το σημειο συναντησης πανω στην Πεντελη, που υπολογιζω να φτασουμε την ωρα που ορισαμε!
gentlemen,start your engines![]()
![]()
Παιδιά sorry που χάθηκα, έπεσε δουλειά....!
Λοιπόν, ο After μάλλον είχε μπλέξει με την δουλειά και μου απάντησε μόλις τώρα. Θα είμαστε 9:30 στο βουνό όπως είπαμε. Θα συναντήσω toyota πρώτα και μετά after στο Χαλάνδρι και ερχόμαστε.
Σχετικά με το σημείο συνάντησης στο βουνό, θα είναι αυτό που πρότεινε ο gmakris, στην πηγή που εχει και σκια (βρισκεται αριστερα πανω σε μια δεξια στροφη πηγαινοντας προς N.Μακρη) στις 9:30. Δεν το ξέρω ακριβώς το σημείο αλλά φαντάζομαι θα το βρούμε. (EDIT: Με πρόλαβε, το ξέρει!) Αν θέλετε άλλο σημείο (πχ στη διασταύρωση προς Διόνυσο) πείτε το.
Προς το παρόν είμαστε οι εξής:
1. gmakris - R1
2. toyota - GSXR750
3. after - Z750s
4. stako - GSXR600
5. Θρασύβουλας - Z750
6. bonepeeler - Z750
7. reinmeister (αν ξυπνήσει)
8. idi - Z1000 (για καφέ)
9. life_dab (για καφέ επίσης αλλά θα τους ψήσουμε και τους 2.....)
10. gtz750 (και καφέ και πάνω-κάτω!) - Ζ750
11. FZR1000 (Κυριάκος) - GS
12. Φίλος After - ???
Αν ξεχνάω κάποιον συμπληρώστε τη λίστα.
Θα στείλω pm σε όλους όσους έχουν ποστάρει μέχρι τώρα το κινητό μου και στείλτε μου αν θέλετε κι εσείς το δικό σας μπας και αλλάξει κάτι (δεν το νομίζω) για να συνενοηθούμε.
Αν κάποιος δεν ξέρει τον δρόμο καθόλου ας βρεθεί μαζί μας Χαλάνδρι (λεπτομέρειες για ακριβώς που Χαλάνδρι αν χρειαστούν ποστάρω μετά)
![]()
![]()
![]()
Ακριβώς αυτό το κομμάτι λέμε κι εμείςΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το καλυτερο κομματι για προπονηση ειδικα για οσους απο σας ειναι αρχαριοι,ειναι αυτο που ξεκιναει απο τον αγιο πετρο στο σημειο που ενωνεται ο δρομος της πεντελης με αυτον του διονυσου....Ε After???? Δεν κάνω λάθος ελπίζω.......
![]()
![]()
![]()
Ο ποιο ευκολος τροπος ειναι :Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
δεν θα ερθω για καφε ακριβως!![]()
![]()
Συνεχιζεις Λεωφορο Κηφισιας απο το υψος της Κηφισιάς και πας ολο ευθεια (δεν στριβεις πουθενα).
Περνας Ερυθραια, Εκαλη, και στα δεξια σου θα δεις μια ταμπελα προς Ν.Μακρη. Στριβεις δεξια και o δρομος αυτος ειναι που περναει απο Διονυσο. Συνεχιζεις ολο τον δρομο (γυρω στα 10χλμ) μεχρι που στην κορυφη του δρομου στριβει αριστερα και αρχιζει η κατηφορα. Εκει θα δεις αριστερα σου ενα εκκλησακι (Αγ.Πετρος) και μπροστα σου ενα χωματινο πλατωμα και μια καφετερια. Δεξια της καφετεριας εχει ενα δρομακι ανηφορικο που βγαινει στη αρχη ακριβως του "καλου" κομματιου με την καλη ασφαλτο. Προχωρας σε κατι ωραιες στροφες, μεχρι που σε μια αριστερη στο δεξι σου χερι θα δεις βλαστηση και καποια κουτια παρκαρισμενα - εκει ειναι η πηγη.
Αυτο ειναι το πρωτο κομματι οπως ερχεσαι απο Νεα Πεντελη(το καλο)Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ακριβώς αυτό το κομμάτι λέμε κι εμείςΕ After???? Δεν κάνω λάθος ελπίζω.......
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμεις την προηγουμενη φορα συνεχισαμε και λιγο πιο κατω,απο την διασταυρωση με Διονυσο μεχρι την Μαραθωνος
παμε μαζι - τελεφουνκεν - στοπΑρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Ο ποιο ευκολος τροπος ειναι :
Συνεχιζεις Λεωφορο Κηφισιας απο το υψος της Κηφισιάς και πας ολο ευθεια (δεν στριβεις πουθενα).
Περνας Ερυθραια, Εκαλη, και στα δεξια σου θα δεις μια ταμπελα προς Ν.Μακρη. Στριβεις δεξια και o δρομος αυτος ειναι που περναει απο Διονυσο. Συνεχιζεις ολο τον δρομο (γυρω στα 10χλμ) μεχρι που στην κορυφη του δρομου στριβει αριστερα και αρχιζει η κατηφορα. Εκει θα δεις αριστερα σου ενα εκκλησακι (Αγ.Πετρος) και μπροστα σου ενα χωματινο πλατωμα και μια καφετερια. Δεξια της καφετεριας εχει ενα δρομακι ανηφορικο που βγαινει στη αρχη ακριβως του "καλου" κομματιου με την καλη ασφαλτο. Προχωρας σε κατι ωραιες στροφες, μεχρι που σε μια αριστερη στο δεξι σου χερι θα δεις βλαστηση και καποια κουτια παρκαρισμενα - εκει ειναι η πηγη.
γιωργο ειναι η καφετερια που περημεναμε την αλλη φορα οταν πηγαιναμε την αλλη φορα στο παρτη της ετ3 και της εκππμπης motogp??
οκ καταλαβα!!!!!!
θα τα πουμε πανω!!!!!!
ρε παιδια αν ειναι αυτος που νομιζω δεν εχει πολυ γκρεμιλα??![]()
![]()
![]()
Aυτο ακριβως το σημειο ειναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
γιωργο ειναι η καφετερια που περημεναμε την αλλη φορα οταν πηγαιναμε την αλλη φορα στο παρτη της ετ3 και της εκππμπης motogp??
οκ καταλαβα!!!!!!
θα τα πουμε πανω!!!!!!
![]()
![]()
Σε μερικα σημεια εχει γκρεμο αλλα δεν ειναι πολυ ψηλα....μονο 150 μετρα.....τον ειχα κατεβει πριν πολλα χρονια με ενα C50:rotflmao:
Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια σημεία έχει γκρεμό αλλά δεν είναι πολλά. Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις καταλάβει ακριβώς το σημείο αλλά anyway, θα τα δούμε αύριο επι τόπου.....Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
οκ καταλαβα!!!!!!
θα τα πουμε πανω!!!!!!
![]()
![]()
![]()
α εντεξει θα παρω μαζι μου και το αλεξιπτωτο αν ειναι!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Aυτο ακριβως το σημειο ειναι....
Σε μερικα σημεια εχει γκρεμο αλλα δεν ειναι πολυ ψηλα....μονο 150 μετρα.....τον ειχα κατεβει πριν πολλα χρονια με ενα C50:rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao:![]()
Αλλη η καφερερια που ειχαμε συναντηθει την προηγουμενη φορα,και αλλο το σημειο που ειναι η πηγη!
Η πηγη ειναι πιο πανω απο εκει!
Όλα οκ, κανονίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες με SMS με όσους δεν μπορούν να είναι online.
Θα ξαναμπώ πάλι και πιο μετά αλλά και το πρωί.
PS. Μόλις πρόσεξα ότι στα pm έβαλα τίτλο "Διόνυσος"...........καμία σχέση φυσικά, από το πήξιμο στη δουλειά έκανα λάθος..........
![]()
![]()
![]()
Παιδιά σας παρακαλώ αν δεν σας κάνει πολύ ας φέρει ένα σετάκι από alen γιατί εγώ δεν έχω και θα το χρειαστώ.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
![]()
Τα λέμε το πρωί.
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Τι εγινε?Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Παιδιά σας παρακαλώ αν δεν σας κάνει πολύ ας φέρει ένα σετάκι από alen γιατί εγώ δεν έχω και θα το χρειαστώ.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
![]()
Τα λέμε το πρωί.
Θα ρυθμισεις βαλβιδες πανω στην Πεντελη?
Αν ειναι να σου φερω και ενα φιλερ....
![]()