Shinji Ikari δεν εχεις το 100% την ευθυνης, εχεις το 200%++
Καλα, αφου το λεει ο Panopticon7 υπαναχωρω.
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
Τι να σβήσω; Συνέχισε έτσι και δεν θα εισαι εδώ για πολύ καιρό....Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Χτυπα ξυλο ρε sniper, τι ειναι αυτα που λες? το σβηνεις αυτο το τελευταιο που εγραψες?
Δεν καταλαβαίνεις ότι η απειρία σου ή η έλλειψη γνώσης σε οδήγησε σ' αυτή την κατάσταση...
Δεν καταλαβαίνεις ότι αν αντι να πέσεις στο καπό έπεφτες κάτω απο τις ρόδες θα ήσουν τώρα 2 μέτρα κάτω απο την γη...
Δεν καταλαβαίνεις ότι επειδή πας "γρήγορα" ένα μηχανάκι δεν σημαίνει ότι ξέρεις και να οδηγείς...
Τέσπα, δεν σε μεγάλωσα, δεν σε ταϊζω, κάνε ότι θες.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ρε μαλακαΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε....
Ζωή σε μας![]()
![]()
![]()
παει ο καφες!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Πολυ γαματο το υφος σου.
Το 1 μας λεει το αυτονοητο
Το 2 μας λεει οτι εισαι πολυ εμπειρος εσυ καθως κ ασχετος ο φιλος.
Για το 3 να ρωτησω.
Πως μπορεις να κρινεις οτι ειναι καλη ή κακη η τιμη για το μηχανακι οταν δεν ξερεις καν τι θα αλλαχτει.
Το 4 μας λεει οτι εχουν πει εδω 352 ατομα
Το 5 μας λεει οτι εχεις καταλαβει ακριβως σε τι οδηγικο επιπεδο ειναι ο φιλος, οποτε του προτεινεις να παει να κανει μαθημα (αφου εφυγε στη στροφη... Ασχετουκλα ειναι)
Πραγματικα ρε γμτ πιτευεις οτι βοηθησες ?
Εχετε σκεφτει ποτε να βοηθησετε σε μια δυσκολη κατασταση που εχει καποιος ?
Αν δεν εχετε κατι να πειτε, ΜΗΝ γραφετε, αφηστε αυτους που εχουν.
Φιλικη παρακληση![]()
το 1 δεν μας λεει τα αυτονοητα.
μπορει καποιος να πιστευει οτι επειδη γλιτωσε απο κατι τετοιο, ειναι ατρωτος ή κατι τετοιο...
το να του το υπενθυμιζεις μονο καλο του κανει.
το 2 δεν αναφερει πουθενα την δικη μου ικανοτητα. πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα μονο εσυ το ξερεις...
παρ'ολα αυτα σε οποιον και να πεις οτι βγηκε ο αλλος στο αντιθετο, το ιδιο θα σου πει. ο μοτοσυκλετσιτης ειναι ασχετος. τα λαθη μας κατατασουν σε κατηγοριες. δεν επεσε επειδη καποιος τον εκλεισε. δεν επεσε απο λαδια. δεν επεσε απο δυσλειτουργια της μηχανης. επεσε απο καθαρα δικια του λαθος εκτιμηση. και οταν εκτιμας λαθος καβαλωντας ενα μηχανακι 120hp ειναι στατιστικα βεβαιο οτι θα πεσεις (και πιθανοτατα θα χτυπησεις)
για το 3 τωρα.
επειδη ειχα παρομοιο μηχανακι και εχω και φιλους που εχουν παρομοια μηχανακια...και να μην στα πολυλογω εχω φαει τα νιατα μου στα συνεργεια και στις επισημες αντιπροσωπειες στο τμημα των ανταλλακτικων, και βλεποντας μερικως το μηχανακι μπορω να κρινω.
οπως ειπα και πριν, τα ανταλακτικα ειναι πανακριβα. απο το μικροτερο μεχρι το μεγαλυτερο. αρκει να ρωτησεις ποσο εχει ενα σετ γνησιων αυτοκολλητων για να καταλαβεις.
εγω ειχα τρακαρει μετωπικα στο φτερο αυτοκινητου επειδη μου εκλεισε τον δρομο με το 636, και δεν πηραν ουτε μπουκαλες, ουτε κοπηκαν τιμονοπλακες και μου πηγε ενα ταληρο...(ευτυχως τα πληρωσε η ασφαλεια του αλλου)
για το 4.
και θα το πουν και αλλοι 458 που θα δουν το ποστ. ποιο το κακο που το ξαναειπα?
για το 5
αν δεν ηταν σ'αυτο το επιπεδο ΔΕΝ θα ειχε βγει στο αντιθετο. και στην τελικη μαθημα του ειπα να κανει. οχι να το τουρμπισει και να παει στην ιδια στροφη να δει τι θα γινει...
και ναι πραγματικα πιστευω οτι βοηθησα μ'αυτα που ειπα.
αν τα καταλαβει ισως γινει καλυτερος.
εξηγησε μας τις δικες σου προτροπες που του προτεινεις να παρει μια ιδια...
και το γεγονος οτι πιστευεις οτι το να βγεις στο αντιθετο μπορει να συμβει στον καθενα, δειχνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποσο ασχετος με το θεμα εισαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Φανταζομαι για να μην επαθες τιποτα, τρακαρες με πολυ λιγα... Αρα το σασι δεν πηρε ε
Ενα 4χιλιαρο θα το δωσεις για πλακα.
Μηπως να την δωσεις οπως ειναι κ να δωσεις αυτα τα 4κ να παρεις καινουργια ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Αν δεν πηρε το σασι κ αλλαχτουν τα παντα γιατι να ειναι χτυπημενο...
"και οσο για το αντιθετο αχολιαστο καλητερα......"
Καλα κανεις κ δεν το σχολιαζεις, ειναι κατι που μπορει να συμβει στον καθενα, ακομα κ σε εσενα.![]()
![]()
Κάποτε είχα πάει με το SF στο σκοπευτήριο στο Βυρωνα... στην επιστροφή, κατηφόρα, τσιμέντο ο δρόμος, εγώ παγκόσμιος γιατί είχα αργήσει για μια δουλειά ανοίγω το γκάζι.... ορθή γωνία αριστερή και δεν το χω.... το μηχανάκι πέφτει σε χαντάκι με λάσπη (βουλιαξε - γαμα τα να το βγάλεις) κι εγώ προσγειώθηκα με την πλάτη σε ανάχωμα.... κοιτάω αριστερά και βλέπω 2 γωνίες σιδερένειες, αυτές που στερεώνουμε το συρματόπλεγμα, να είναι όρθια σαν μεσαιωνικά οχυρωματικά έργα.... 20 πόντους πιο αριστερά να είχα πέσει θα με είχανε περάσει σαν τον Διάκο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε μαλακα![]()
![]()
![]()
παει ο καφες!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είπα "κοιτα να δεις κωλοφραρδια" κι όχι "γαμώ το μ@υνί της Εύας του καραγκιόζη που έφτιοξε την στροφή" ή "δεν φταίω εγώ - το τσιμέντο φταίει κι ο μ@λάκας που έβαλε έτσι τα σίδερα"
1.35 ε;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
για το 3 τωρα.
επειδη ειχα παρομοιο μηχανακι [...] εγω ειχα τρακαρει μετωπικα στο φτερο αυτοκινητου επειδη μου εκλεισε τον δρομο με το 636, και δεν πηραν ουτε μπουκαλες, ουτε κοπηκαν τιμονοπλακες και μου πηγε ενα ταληρο [...]
και ναι πραγματικα πιστευω οτι βοηθησα μ'αυτα που ειπα.
![]()
Δεν υπαρχει ρε γμτ εμοτικον που να δειχνει καραφλιασμα...
Αν πιστευεις οτι βοηθησες οκ![]()
:a53: :a53: :a53: :a53:Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Δεν υπαρχει ρε γμτ εμοτικον που να δειχνει καραφλιασμα...
Αν πιστευεις οτι βοηθησες οκ![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:a53: :a53: :a53: :a53:
![]()
Aυτό ειναι ''....τι λέει ρε ο μ@Λ@Κ@ς''. ή ''....Μου σηκώθηκε η τρίχα mate''. ή
''....Τι είπες τώρα...''...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κάποτε είχα πάει με το SF στο σκοπευτήριο στο Βυρωνα... στην επιστροφή, κατηφόρα, τσιμέντο ο δρόμος, εγώ παγκόσμιος γιατί είχα αργήσει για μια δουλειά ανοίγω το γκάζι.... ορθή γωνία αριστερή και δεν το χω.... το μηχανάκι πέφτει σε χαντάκι με λάσπη (βουλιαξε - γαμα τα να το βγάλεις) κι εγώ προσγειώθηκα με την πλάτη σε ανάχωμα.... κοιτάω αριστερά και βλέπω 2 γωνίες σιδερένειες, αυτές που στερεώνουμε το συρματόπλεγμα, να είναι όρθια σαν μεσαιωνικά οχυρωματικά έργα.... 20 πόντους πιο αριστερά να είχα πέσει θα με είχανε περάσει σαν τον Διάκο.....
Είπα "κοιτα να δεις κωλοφραρδια" κι όχι "γαμώ το μ@υνί της Εύας του καραγκιόζη που έφτιοξε την στροφή" ή "δεν φταίω εγώ - το τσιμέντο φταίει κι ο μ@λάκας που έβαλε έτσι τα σίδερα"
1.35 ε;
![]()
1.34 το μαρτη.το νοεμβρη δε θα σου πω γιατι θα στεναχωρηθεις
![]()
οσο για το υπολοιπο...ενταξει...το πιασα το υπονοουμενο.δεν θα σε ξανατσιγκλισω!!!μην εχω και τυψεις![]()
![]()
![]()
ξερω-ξερω...i m a cunt :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι συνεχισε ετσι ρε φιλε? τι απειρια και ελλειψη γνωσης? τι υποθεσεις ειναι αυτες που κανεις? Δεν ζητησα συμβουλες γι' αυτα τα πραγματα. Αυτο που εγραψες ειναι μονο για να φαρμακωσεις, Θα το σβησεις?
Όταν λες "Δεν φταίω 100% που βγήκα στο αντίθετο ρεύμα αλλά φταίει κι ο δρόνος που είναι χαλια φτιαγμένος" τότε δεν κάνω υποθέσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
τι συνεχισε ετσι ρε φιλε? τι απειρια και ελλειψη γνωσης? τι υποθεσεις ειναι αυτες που κανεις? Δεν ζητησα συμβουλες γι' αυτα τα πραγματα. Αυτο που εγραψες ειναι μονο για να φαρμακωσεις, Θα το σβησεις?
Δεν σβήνω τίποτα και κάνε μας και την χάρη.
Ζεις τυχαία
Φιλε μονο για να φαρμακωνεις μπηκες να γραψεις. Και με το κανε μας και τη χαρη δειχνεις και το επιπεδο σου. Αν πιστευεις οτι οι ανθρωποι ζουν και πεθαινουν τυχαια δικο σου θεμα, εγω ειπα οτι αν υπαρχει λογικη δεν την ξερω.
εισαι σε ολα φαουλ αδερφε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Σήμερα το πρωί από Επίδαυρο προς Κόρινθο, στο Σωφικο, σε αυτή τη στενή πολύ κλειστή στροφή βγήκα στο αντίθετο ρεύμα με yzf r6 ‘07 και συγκρούσθηκα μετωπικά με μια μερσεντές που οδηγούσε μια κυρία. Το μπροστινό μου σύστημα διαλύθηκε τελείως, το τιμόνι κόπηκε στη μέση, μπουκάλες, ζάντα στράβωσαν και φώτα, πλαστικά, όλα έσπασαν. Το αυτοκίνητο ούτε προφυλακτήρα δεν καταδέχτηκε να στραβώσει, μόνο λίγο στο καπό γρατσουνίσθηκε.
Εγώ δεν έπαθα τίποτα φορώντας πλήρη εξοπλισμό.
Ευχαριστώ τα παιδιά με τις μηχανές που σταμάτησαν και έκαναν κουμάντο την κυκλοφορία μέχρι να έρθει η τροχαία και όσους ενδιαφέρθηκαν αν είμαστε καλά.
Μικτή ασφάλεια δεν έχω, ούτε λεφτά να το φτιάξω. Ξέρει κάποιος να μου πει τι συμφέρει να κάνω από οικονομική άποψη?
στο θεμα της ερωτησης σου:ασε τα ρ6 κλπ και παρε ενα ησυχο μηχανακι(π.χ.cbf 600).δωσε λεφτα για σχολεια μπας και ξεστραβωθεις (μια και απο τον τροπο που χαρακτηριζεις τη συγκεκριμενη στροφη συμπεραινει κανεις οτι κοιμασαι με τα τσαρουχια),κοψε καμια 10αρια χιλιαδες χλμ με γνωση και μετα ανεβα σε οπλο τυπου ss.
απο οικονομικη αποψη αυτο σε συμφερει να κανεις.αλλιως θα βρισκεις παντα δικαιολογιες για τις πτωσεις σου,ποτε δε θα φταις εσυ αλλα τα νερα,ο δρομος,οι μπαριερες κλπ και θα βρισκεσαι στη δινη θεση να πληρωνεις σπασμενα πλαστικα και ευχομαι να μενει εκει το πραμα.
τωρα αν εσυ πιστευεις οτι ολα αυτα σου τα λενε (οσοι σου τα λενε) γιατι ειναι ατομα κομπλεξικα και ετσι αυτοεπιβεβαιωνονται, ειναι σαφως θεμα δικο σου και σαφεστατα αυτοι δεν κλαινε τα πλαστικα τους και αν καποτε συμβει και αυτο (σε αυτους) τουλαχιστον θα ξερουνε το γιατι (τι κανανε λαθος δλδ).
αυτιααααααα![]()