Καλησπέρα σε όλους!!!
Ανοίγω πάλι συζήτηση για τα φρένα του bandit μας καθώς δ είμαι καθόλου ικανοποιημένος από το μπροστινό μας σύστημα επιβράδυνσης...
Η μηχανή μου είναι το κ8 με περίπου 41.000λμ. Εξαέρωση κάναμε,τακάκια καινούργια μόλις έβαλα αλλά πάλι τα ίδια...Αισθάνομαι ότι η μανέτα απαιτεί περισσότερη πίεση από τι χρειάζεται για να πιάσουν τα φρένα ικανοποιητικά. Μετά απο εξαέρωση και μετά από αλλαγή στα τακάκια το σύστημα δουλεύει οπώς θα έπρεπε αλά όχι για πάρα πολύ.Στα 500-600 χλμ. έχω πάλι την ίδια αίσθηση...Δ θυμάμαι ρε γαμώτο όμως πως ήταν το μπροστινό της φρένο όταν την πρωτοπήρα για να μπορέσω να συγκρίνω.
Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει απο την οδήγηση και τη σύγκριση με άλλες μηχανές που έχω οδηγήσει.Ακόμα και το brosaki που είχα πριν ,το οποίο πλησίαζε την 20 ετία είχε πολύ καλυτερο αρχικό δάγκωμα και αίσθηση και γενικά πιστεύω ότι υστερη αρκετά σε δύναμη σε σχέση με άλλες μηχανές, π.χ cbf600,strett triple 675(απλά θεικό φρένο το τελευταίο παρά την απουσία abs.)
Έχει κάνεις παρόμοιο προβληματισμό???
Διαβασα για παρόμοια προβλήματα σε ένα παλικάρι με gsr600 που νομίζω πρέπει να έχουμε τις ίδιες δαγκάνες αν δ κάνω λάθος.
Να την ψάξω και με service στις μπροστινές δαγκάνες????