Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 113

Θέμα: Περι ναρκωτικων "ελαφρων"

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Δηλαδή ρε Στέλιο στο συγκεκριμένο διάγραμμα, οι καπνοβιομηχανίες και οι βιομηχανιες οινοπνευματωδών πλήρωσαν για να φιγουράρουν στην κορυφή των βλαβερών και εθιστικών ουσιών?
    Αυτοι δεν εχουν να φοβηθουν κατι.Το καπνισμα και το αλκοολ ειναι συνυφασμενα με την κουλτουρα ολοκληρων λαων εδω και αιωνες.Επισης καποιες ουσιες χρησιμοποιουνται απο κοινωνικες θρησκευτικες κλπ ομαδες αλλα για εντελως αλλους λογους.
    Οχι δεν πιστευω οτι πρεπει να απαγορευτει το τσιγαρο και το αλκοολ.Πιστευω οτι εμεις που μεγαλωνουμε παιδια μπορουμε να φροντισουμε ωστε να μην καταφευγουν σ αυτα.
    Εξ αλλου η καταχρηση του αλκοολ δεν διαφερει και πολυ απο το οποιοδηποτε ναρκωτικο.
    Για μενα υπαρχουν οι φιλοι και οι εχθροι των ναρκωτικων.Εσενα σε κατατασσω στους φιλους αρα εισαι απεναντι.Δεν νομιζω να σε ειπα χασικλη,μιλησα γενικα οπως γενικα μιλησες κι εσυ.

Α κανε τον κοπο και πες στην επιστημονικη κοινοτητα να την παω μια βολτα στην Ιθακη η στην Παρεμβαση.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Δηλαδή ρε Στέλιο στο συγκεκριμένο διάγραμμα, οι καπνοβιομηχανίες και οι βιομηχανιες οινοπνευματωδών πλήρωσαν για να φιγουράρουν στην κορυφή των βλαβερών και εθιστικών ουσιών?
    Είδες πολλούς να το/τα κόβουν; Αδιάφορο τους είναι...
    Και η παραγωγή δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    παιδια

το σιγουρο ειναι οτι ολα εχουν να κανουν με το μετρο

εχω πολλα φιλαρακια που ΚΑΘΕ βραδυ θα πιουν ή ενα ποτηρακι ουισκι, ή 3 μπυρες, ή 2 ρακιες

και καποιες φορες ολα τα παραπανω και ακομα κατι..

οπως πιστευω ολοι μας,

κανενας απο τους παραπανω δεν ειχε προβλημα με την δουλεια του με τους φιλους του με την γυναικα του(προβλημα που να προκαλεσε το αλκοολ εννοω)

το ιδιο συμβαινει και με χρηστες χορτου, με μετρο

ειτε ομως κατεβαζεις 1 μπουκαλι ουισκι την μερα, ειτε καπνιζεις 5-6 χορτα την ημερα το προβλημα νομιζω ειναι ιδιο, με το χορτο ισως φαινετε λιγοτερο αλλα υπαρχει
    (εποχιακα οκ μπορει να συμβει στον καθενα να καταναλωνει πολυ κατι απο τα παραπανω και μετα να σου περασει, μιλαω για να συμβαινει για χρονια κατι τετοιο, τοτο μιλαμε ουσιαστικα για εξαρτημενο ατομο)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Αυτοι δεν εχουν να φοβηθουν κατι.Το καπνισμα και το αλκοολ ειναι συνυφασμενα με την κουλτουρα ολοκληρων λαων εδω και αιωνες.Επισης καποιες ουσιες χρησιμοποιουνται απο κοινωνικες θρησκευτικες κλπ ομαδες αλλα για εντελως αλλους λογους.
    Οχι δεν πιστευω οτι πρεπει να απαγορευτει το τσιγαρο και το αλκοολ.Πιστευω οτι εμεις που μεγαλωνουμε παιδια μπορουμε να φροντισουμε ωστε να μην καταφευγουν σ αυτα.
    Εξ αλλου η καταχρηση του αλκοολ δεν διαφερει και πολυ απο το οποιοδηποτε ναρκωτικο.
    Για μενα υπαρχουν οι φιλοι και οι εχθροι των ναρκωτικων.Εσενα σε κατατασσω στους φιλους αρα εισαι απεναντι.Δεν νομιζω να σε ειπα χασικλη,μιλησα γενικα οπως γενικα μιλησες κι εσυ.

Α κανε τον κοπο και πες στην επιστημονικη κοινοτητα να την παω μια βολτα στην Ιθακη η στην Παρεμβαση.
    Αν από όλα όσα έγραψα συμπέρανες ότι είμαι φίλος των ναρκωτικών, άστο δεν έχει νόημα να συζητάμε.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αν από όλα όσα έγραψα συμπέρανες ότι είμαι φίλος των ναρκωτικών, άστο δεν έχει νόημα να συζητάμε.

Ωραια λοιπον,ο εχθρος των ναρκωτικων τασσεται υπερ της αποποινικωποιησης τους.Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε πουλεγε κι εκεινη η αγγλιδα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure

Αυτο τωρα που κολλαει?
    Καλα νταξει αυτο το σχολιο ειναι τελειως ακυρο, ασχετο εκτος τοπου και χρονου πως να το πω.
    Νταξει ακουστηκαν πολλα αλλα οχι κι ετσι, δηλαδη για να καταλαβω τσουβαλιαζεις την πρεζα με την φουντα? Ελεος.
    Συγκρινεις εντελωσ ανομοια πραγματα.
    Ετσι οπως τα λες εσυ αν ειναι φυσικη συνεχεια του χορτου η πρεζα τοτε η μιση Ελλαδα πρεπει να πινει ζα

Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
    Αυτο τωρα που κολλαει?
    Καλα νταξει αυτο το σχολιο ειναι τελειως ακυρο, ασχετο εκτος τοπου και χρονου πως να το πω.
    Νταξει ακουστηκαν πολλα αλλα οχι κι ετσι, δηλαδη για να καταλαβω τσουβαλιαζεις την πρεζα με την φουντα? Ελεος.
    Συγκρινεις εντελωσ ανομοια πραγματα.
    Ετσι οπως τα λες εσυ αν ειναι φυσικη συνεχεια του χορτου η πρεζα τοτε η μιση Ελλαδα πρεπει να πινει ζα

Koλλαει σε προηγουμενη απαντηση μου.

"ΟΚ αλλα η εξαρτηση απο το τσιγαρο μπορει και να μη σε σκοτωσει ποτε(λεμε τωρα).Το μαυρο ομως μπορει πολυ ευκολα και αποδεδειγμενα απο μελετες του ΚΕΘΕΑ σε πρωην χρηστες,να λειτουργησει ως προθαλαμος για τα λεγομενα σκληρα."

Φυσικη συνεχεια μπορει να μην ειναι για ολους.Για καποιους (και μαλλον για αρκετους) ειναι.Εσυ μπορεις να ξερεις με σιγουρια 100% οτι αν καποιος πινει μαυρο δεν θα παει παραπερα?Αν το υπογραφεις αυτο τοτε μαλλον εσυ εισαι σε διαφορετικο χωροχρονο.
    Εχεις στοιχεια που να λενε οτι η μιση Ελλαδα πινει μαυρο?Κι αν ναι απο που?

Το λέει και το τραγούδι...Και τα τραγούδια είναι από την ζωή βγαλμένα...:rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=NrTyq...eature=related

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Koλλαει σε προηγουμενη απαντηση μου.

"ΟΚ αλλα η εξαρτηση απο το τσιγαρο μπορει και να μη σε σκοτωσει ποτε(λεμε τωρα).Το μαυρο ομως μπορει πολυ ευκολα και αποδεδειγμενα απο μελετες του ΚΕΘΕΑ σε πρωην χρηστες,να λειτουργησει ως προθαλαμος για τα λεγομενα σκληρα."

Φυσικη συνεχεια μπορει να μην ειναι για ολους.Για καποιους (και μαλλον για αρκετους) ειναι.Εσυ μπορεις να ξερεις με σιγουρια 100% οτι αν καποιος πινει μαυρο δεν θα παει παραπερα?Αν το υπογραφεις αυτο τοτε μαλλον εσυ εισαι σε διαφορετικο χωροχρονο.
    Εχεις δοκιμασει?

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    να λειτουργησει ως προθαλαμος για τα λεγομενα σκληρα."
    Τι σημαίνει "να λειτουργήσει ως προθάλαμος"?

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος

Άϊντε στου παράδεισου την πόρτα...

Μέτρον άριστον μαγκες.
    Οποιος δεν πίνει να μην πίνει και όποιος πίνει με γεια του και με χαρά του...Απλά πράματα.
    Αυτό που δεν είναι απλό είναι πως αν με πιάσουν έστω και με ενα τσιγάρο θα μου το βάλουν πρώτα στο κώλο, θα με στιγματίσουν κοινωνικά, θα με τρέχουν στα δικαστήρια να λέω: Πρώτη φορά, δεν θα το ξανακάνω κτλ.
    Άλλο νομιμοποίηση κι άλλο αποποινικοποίηση. Τουλάχιστον ας γίνει το 2ο.
    Δυστυχώς για μένα ήταν ο στρατός ο 'προθάλαμος' και ευτυχώς που η όποια παιδεία μου και η εμπειρία μου με πρεζόνια / κοκάκια κτλ δεν με έστειλε παρακάτω. Όποιος ψάχνεται πάντως βρίσκει...Κι όποιος δεν θέλει στο στόμα του το βάζουν και το φτύνει.
    10 χρόνια πίνω φούντα, άλλοτε γάμησε τα (διακοπές παραλία ας πούμε) κι άλλοτε κάνω να το βάλω μήνες στο στόμα μου. (ημικρανίες τέλος σας το'πα; ). Οσο αναφορά τον εγκεφαλικό εκφυλισμό πιστέψτε με το νερό που πίνω στη Βοιωτία ή η τηλεόραση που βλέπουμε οι περισσότεροι μαθηματικώς θα με εκφυλίσουν ταχύτερα...
    Εννοείτε πως το αγοράζω στη ζούλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ (και συνήθως μέτριας ποιότητας) ενω θα μπορούσα να το καλλιεργώ στο μπαλκόνι μου όμορφα και καλά.
    Τι θα γίνει τελικά με αυτή την ιστορία; Θα κοροιδευόμαστε πολλά χρόνια ακόμα;
    Ο Γιωργάκης κάποτε έταζε τα αυτονόητα
    Άλλο χρήστης κι άλλο έμπορος κύριοι.
    Ευχαριστώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Τι σημαίνει "να λειτουργήσει ως προθάλαμος"?

Σημαινει οτι ενας πιτσιρικας που "πειραματιζεται" με μια ουσια ειναι πιο ευκολο να περασει στην επομενη.Πολυ πιο ευκολα απο καποιον που δεν εχει δοκιμασει τπτ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Εχεις δοκιμασει?
    Εσυ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Τι να πω. Κρίμα που υπάρχουν τόσο κολημένα μυαλά, που δεν αντιλαμβάνονται ότι η κατάσταση που επικρατεί σήμερα είναι η χείριστη δυνατή.

Ίσως σε μερικές δεκαετίες να αντιληφθούμε ως λαός ότι αυτό που δεν μπορώ να πολεμήσω είναι καλύτερα να το βάλω σε ένα πλαίσιο και να το ελέγχω.
    Βέβαια μπορεί και να πάμε στο άλλο άκρο και να γίνουμε Σαουδική Αραβία. Κάπνισες μπάφο? Θάνατος.

Οψομεθα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Νέο μέλος

Re: Άϊντε στου παράδεισου την πόρτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
    Μέτρον άριστον μαγκες.
    Οποιος δεν πίνει να μην πίνει και όποιος πίνει με γεια του και με χαρά του...Απλά πράματα.
    Αυτό που δεν είναι απλό είναι πως αν με πιάσουν έστω και με ενα τσιγάρο θα μου το βάλουν πρώτα στο κώλο, θα με στιγματίσουν κοινωνικά, θα με τρέχουν στα δικαστήρια να λέω: Πρώτη φορά, δεν θα το ξανακάνω κτλ.
    Άλλο νομιμοποίηση κι άλλο αποποινικοποίηση. Τουλάχιστον ας γίνει το 2ο.
    Δυστυχώς για μένα ήταν ο στρατός ο 'προθάλαμος' και ευτυχώς που η όποια παιδεία μου και η εμπειρία μου με πρεζόνια / κοκάκια κτλ δεν με έστειλε παρακάτω. Όποιος ψάχνεται πάντως βρίσκει...Κι όποιος δεν θέλει στο στόμα του το βάζουν και το φτύνει.
    10 χρόνια πίνω φούντα, άλλοτε γάμησε τα (διακοπές παραλία ας πούμε) κι άλλοτε κάνω να το βάλω μήνες στο στόμα μου. (ημικρανίες τέλος σας το'πα; ). Οσο αναφορά τον εγκεφαλικό εκφυλισμό πιστέψτε με το νερό που πίνω στη Βοιωτία ή η τηλεόραση που βλέπουμε οι περισσότεροι μαθηματικώς θα με εκφυλίσουν ταχύτερα...
    Εννοείτε πως το αγοράζω στη ζούλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ (και συνήθως μέτριας ποιότητας) ενω θα μπορούσα να το καλλιεργώ στο μπαλκόνι μου όμορφα και καλά.
    Τι θα γίνει τελικά με αυτή την ιστορία; Θα κοροιδευόμαστε πολλά χρόνια ακόμα;
    Ο Γιωργάκης κάποτε έταζε τα αυτονόητα

Άλλο χρήστης κι άλλο έμπορος κύριοι.
    Ευχαριστώ.

Καλό είναι να λείπουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί προς τους τοξικοεξαρτημένους.Άρρωστοι άνθρωποι είναι και χρειάζονται βοήθεια, όχι περιθωριοποίηση και υποβιβασμό.Γενικά συμφωνώ σε όσα έγραψες.

Και τέλος, το σύστημα είναι που σπρώχνει - και "σπρώχνει" - τον κόσμο στην πρέζα και την απαξίωση.Συνολική και εκ βαθέως αντιμετώπιση του προβλήματος πρέπει να τεθεί σε βάσεις πολιτικές και όχι κατασταλτικές ή νομοκρατικές.
    Γιατί πρέζα δεν είναι μόνο η φούντα, η ρούχλα και η καρτέλα, είναι το αλκοόλ, είναι η γαμώ-τηλεόραση, η ρουτίνα, η απάθεια και γενικώς κάθε τι που μας σκοτώνει σε καθημερινή βάση με αργά βήματα.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων