Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 111

Θέμα: Αυτοκόλλητα-Μηνυμα προς ασυνείδητους!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Και οχι μονο,δωρο και μια φωτο στον καθενα.

Πως παει ετσι το μπουρδελο.
    Παλι με κλειστά τα μάτια βγήκες? :rotflmao:
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Και οχι μονο,δωρο και μια φωτο στον καθενα.

Πως παει ετσι το μπουρδελο.

άσε τα υπόλοιπα.... κρατάμε το μπουρδέλο....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos
    Ξεφύγαμε κάποια στιγμή απο το θέμα της συζήτησης,αλλά οκ,ακούστηκαν διάφορες απόψεις!
    ίσως να είναι λίγο ωμό και απότομο το σλόγκαν.
    αλλά καμία καλύτερη-ξεκάθαρη πρόταση δεν έπεσε!
    προτάσεις για φράση και σχέδιο στο αυτοκόλλητο,αν υπάρχουν συμμετοχές σε αυτό! ΚΑΙ όποιος καταλάβει βλέποντας το,κέρδος θα έχει, όποιος δεν...εμείς τουλάχιστον θα έχουμε προσπαθήσει!
    πιθανόν κάποιος να ρωτήσει και τί σημαίνει,οπότε θα πέσουν οι εξηγήσεις όπως και αν προτρέπαμε τον/την οδηγό στο να φορέσει κράνος στο 'μιλητό'!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
    Ξεφύγαμε κάποια στιγμή απο το θέμα της συζήτησης,αλλά οκ,ακούστηκαν διάφορες απόψεις!
    ίσως να είναι λίγο ωμό και απότομο το σλόγκαν.
    αλλά καμία καλύτερη-ξεκάθαρη πρόταση δεν έπεσε!
    προτάσεις για φράση και σχέδιο στο αυτοκόλλητο,αν υπάρχουν συμμετοχές σε αυτό! ΚΑΙ όποιος καταλάβει βλέποντας το,κέρδος θα έχει, όποιος δεν...εμείς τουλάχιστον θα έχουμε προσπαθήσει!
    πιθανόν κάποιος να ρωτήσει και τί σημαίνει,οπότε θα πέσουν οι εξηγήσεις όπως και αν προτρέπαμε τον/την οδηγό στο να φορέσει κράνος στο 'μιλητό'!!!!

pako....όταν βλέπεις συνεχώς ατομάρες να έχουν τα ΠΑΙΔΙΑ τους ξεκράνωτα, νομίζω ότι χάνεις τον χρόνο σου και τους ενοχλείς κιόλας αν τους πεις να ενδιαφερθούν για το δικό τους κεφάλι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Άκου Πακο, ο σκοπός και οι προθέσεις αγαθες, πλην όμως κανένα νόημα δεν έχουν.

Ατομα σαν αυτα που περιγράφει ο αποπανω, μονο με πρόστιμο, συνεχόμενα, θα καταλάβουν. Ανέβαινα τις προάλλες Κατεχάκη για να μπω περιφερειακή και ήταν δυο τυπάκια πανω σ' ενα ss ακρανωτοι, μπλουζα βερμουδα παντόφλα.

Σιγα μην κατσω να ασχοληθω. Εαν δεν ξέρουν τί κάνουν, δε θα λείψουν, απλά και κυνικά.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ... απλά και κυνικά.
    ''Αποσκότησόν με..'' Διογένης ο κύων --->Μ.Αλέξανδρο.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    +1050

Αυτή τη στιγμή τα μεγάλα πρόστιμα που πέφτουν όποτε να 'ναι δε βοηθουν. Καλύτερα μικρο ποσό, που να μπορεί να το πληρώσει ο αλλος αλλα να ξέρει οτι υπαρχιε η πιθανοτητα καθε δευτερη μερα να τον τσιμπησουν και να τον τσιμπανε, παρα τα 700 που ακόμα κι ο μπάτσος με δυσκολια τα γραφει πολλές φορές, ειδικα εαν ειναι κανενας πιτσιρικάς. Αλλα αν του κοβεις ταριφα 100 καθε βδομαδα θα ζοριστει.

2 κλησεις στο εξωτερικο ήταν "ευτελη" ποσά, 24 ευρω για όριο (72 αντι 50 βραδυ σε κατοικημένη περιοχή) και 50 ευρω για προσπερασμα απο δεξια σε autobahn. Αλλα άντε ξανακαντο όταν ξερεις οτι δεν χαρίζονται.
    Όποιος είναι Τεταρτο-δεσμίτης, ίσως θυμηθεί οτι στον Ευρωπαϊκό Διαφωτισμό, Ιστορία Δέσμης,
    αναφέρετο το εξής απο φιλόσοφο της εποχής(Τσεζαρε Μπεκαρία):

Σκοπός της ποινής δεν είναι η εκδίκηση,αλλά ο σωφρονισμός εκείνου που διέπραξε αδίκημα και ο παραδειγματισμός των άλλων άρα, σωστό είναι να επιλέγεται όχι η πιο εξοντωτική αλλά εκείνη που θα έχει το διαρκέστερο αποτέλεσμα στη σκέψη και στη βούληση του δράστη και των άλλων.
    Η δικαιοσύνη πρέπει να ενργεί άμεσα, σύντομα· γιατί όσο πιο σύντομα έλθει η ποινή τόσο πιο στενός θα είναι ο σθνειρμός των δύο (αδικήματος - ποινής) στη σκέψη όλων, ώστε να αποφεύγουν αξιόποινες πράξεις.
    Το αδίκημα αποτρέπεται πιο αποτελεσματικά μάλλον όταν υπάρχει η βεβαιότητα κάποιας ποινής παρά όταν επισείεται η αυστηρότητα αβέβαιης τιμωρίας· η βεβαιότητα μιας μικρής ποινής ενεργεί αποτρεπτικά πιο πολύ από μια μεγάλη ποινή που θεωρείται πιθανή μόνο.

Νομίζω οτι αυτό τα λεεί όλα για την κατάσταση του ελέγχου στην χώρα μας... Ούτε το ένα έχουμε, ούτε το άλλο...

Σιγα μην κατσω να ασχοληθω. Εαν δεν ξέρουν τί κάνουν, δε θα λείψουν, απλά και κυνικά. [/B]
    Δίκιο έχετε,μερικοί αν όχι σχεδόν όλοι,δεν δέχονται παρατηρήσεις!
    Αλλά εγω αυτόν τον ωχαδερφισμό δεν μπορώ!είμαι της άποψης,πές μια κουβέντα και όποιος δεν τη θέλει,ας την αφήσει να πέσει κάτω!και άξιος της μοίρας του!

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ελα ντε...

...δεν θα με καιει πολυ το καυτο λαδι που θα μας ριχνουν στο κεφαλι οι βελζεβουληδες, αλλα δεν περναει μηνυμα...

μαύρη προπαγάνδα !!!!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δηλαδή υπάρχει κάποιος που καβαλάει ξεκράνωτος μοτό, και δεν γνωρίζει τι προσφέρει και από τι θα τον γλυτώσει το κράνος?

Και αυτός θα ευαισθητοποιηθεί με το αυτοκόλλητο? Πλάκα κάνετε,ναι ??
    Επιτέλους κάποιος το παρατήρησε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ο μόνος και μοναδικός τρόπος να το "Βάλει κάποιος στο Κεφάλι του", είναι η απρόσωπη και συνεχής αστυνόμευση. Δεν χρειάζεται να έχει τα αστεία πρόστιμα των 300-700-1700? που τα ρίχνουν όποτε το θυμηθούν (δηλαδή θέλουν φράγκα). Και το προστιματάκι των 50? μια χαρά κάνει τη δουλειά του, αρκεί να ξέρουν ότι αν συναντήσουν αστυνομία θα το τσιμπίσουν 1000%.
    [δικηγόρος του διαβόλου] Δηλαδή επειδή εγώ (ο οποιοσδήποτε) δε γουστάρω να φοράω κράνος και το μόνο που ρισκάρω είναι η ΔΙΚΗ μου ζωή, πρέπει να έχω τον κάθε μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι μου να μου τρώει τα λεφτά? Ή τον κάθε μοτοσυκλετοπατέρα να μου το υπενθυμίζει με αυτοκόλλητα ή κηρύγματα παντός είδους? [/δικηγόρος του διαβόλου]
    Life begins at 45°.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    [δικηγόρος του διαβόλου] Δηλαδή επειδή εγώ (ο οποιοσδήποτε) δε γουστάρω να φοράω κράνος και το μόνο που ρισκάρω είναι η ΔΙΚΗ μου ζωή, πρέπει να έχω τον κάθε μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι μου να μου τρώει τα λεφτά? Ή τον κάθε μοτοσυκλετοπατέρα να μου το υπενθυμίζει με αυτοκόλλητα ή κηρύγματα παντός είδους? [/δικηγόρος του διαβόλου]
    [τεχνοκρατική σκέψη/on]
    Το πρόστιμο δεν αφορά την καταπάτηση του δικαιώματος να ρισκάρει κάποιος την ΔΙΚΗ του ζωή και μόνο. Μπορείς να το δεις ως φορολογική ισονομία. Ο καπνιστής, αλκοολικός και όποιος συνειδητά ρισκάρει την ζωή του, πλΕρώνει ένα σκασμό έμμεσους φόρους. Με κάποιον τρόπο πρέπει και ο ακράνωτος να πληρώνει τα γούστα του. [τεχνοκρατική σκέψη/off]

Συμπερασματικά, ο οδηγός που παίρνει τα ρίσκα και είναι υπέυθυνος για τις επιλογές του, θα πρέπει να μείνει χωρίς δίπλωμα εις τον αιώνα τον άπαντα αν ρισκάρει με τις ζωές των άλλων (βλέπε ξεκράνωτος συνεπιβάτης, ζώνες ασφαλείας, σουρωμένος, υπέρβαση ταχύτητας, κλπ, κλπ), ενώ όπως ορθά φαντάζεσαι η λογική αυτή εύκολα καταλήγει σε ακραία σενάρια τιμωρίας όταν η δικαίωμα ελευθερίας στην παραβίαση των νόμων που ισχύουν για τους άλλους καταλήγει σε τραγωδίες αθώων.
    Για ποιό λόγο θα πρέπει να βγεί κάποιος απ΄τη φυλακή πχ, αν στείλει στον άλλο κόσμο κάποιον-(ους) άσχετους με τη δική του κάβλα?

Τα όρια μεταξύ του να κάνω την ζωή μου ότι γουστάρω και στο να γαμήσω τις ζωές των άλλων είναι πολύ πολύ κοντά, νομίζω....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR

[δικηγόρος του διαβόλου] Δηλαδή επειδή εγώ (ο οποιοσδήποτε) δε γουστάρω να φοράω κράνος και το μόνο που ρισκάρω είναι η ΔΙΚΗ μου ζωή, πρέπει να έχω τον κάθε μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι μου να μου τρώει τα λεφτά? Ή τον κάθε μοτοσυκλετοπατέρα να μου το υπενθυμίζει με αυτοκόλλητα ή κηρύγματα παντός είδους? [/δικηγόρος του διαβόλου] [/B]
    δεν έχεις δίκιο σε κάτι μόνο:δεν ρισκάρεις μόνο τη ζωή σου,γιατί αν κάποιο ιπτάμενο ζωύφιο καρφωθεί στο κεφάλι σου(μάτι-μύτη-μάγουλο) και ίσως χάσεις τον έλεγχο της μηχανής με άγνωστες περαιτέρω συνέπειες!-αυτό σαν [δικηγόρος του διαβόλου] δεν το σκέφτεσαι?

τέλοσπάντων εγω το Θέμα το άνοιξα ώστε αν υπάρχουν και άλλοι που συμφωνούν να κάνουμε μια προσπάθεια προώθησης της χρήσης τουλάχιστον ΚΡΑΝΟΥΣ ,δεν άνοιξα το θέμα για να συζητήσουμε εν τέλει αν είμαστε ''μοτοσυκλετοπατέρες'' ή όχι,ή αν εμείς έιμαστε οι σωστοι και όλοι οι άλλοι λάθος.

και στο κάτω κάτω θα είναι μια προσπάθεια από όλους εμάς, χωρίς να μας ενδιαφέρει το στατιστικό κομμάτι-δηλαδή σε πόσους αλλάξαμε μυαλά και σε πόσους όχι!

"Ο ανεγκέφαλος δεν χρειάζεται κράνος"

"Αν δεν έχεις κάτι να προστατεύσεις μην το φοράς"

"Δεν το χρειάζομαι είπε, 5 λεπτά αργότερα έπεσε"

"Το μαλλί το προστατεύεις, το κρανίο?"

"Ναι ΡΕ, το κεφάλι μου είναι πολύτιμο"

"Χωρίς Προφυλακτικό μπορώ, χωρις κράνος ποτέ"

"Το προσέχω όπως και το ΚΑΤΩ"

"No head, no leaking pussy"

"Στο χέρι βολεύει, στο κεφάλι προστατεύει"

και άλλα πολλά

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ....

"Χωρίς Προφυλακτικό μπορώ, χωρις κράνος ποτέ"

...
    Iδιαιτέρως άστοχο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Iδιαιτέρως άστοχο...
    ανάλογα πως το παίρνεις, καποιοι με τη γυναίκα τους θέλουν να βρίσκουν στόχο:rotflmao: :rotflmao: (απόγονοι γαρ)

είναι χιουμοριστικό για να δίνει έμφαση ρε συ, ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι σωστό έτσι και αλλιώς

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2010, 20:24
  2. Μηνυμα BELZEBOULIS προς θείο tai...
    από DimChios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 18:48
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2008, 23:40
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF