ελα ντε.ποτε δεν καταλαβα γιατι πρεπει να ειναι απο την ιδια και καλα κατηγορια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε χρειάζεται να 'χουν σχεση. Αυτα τα δυο του αρέσουν![]()
ελα ντε.ποτε δεν καταλαβα γιατι πρεπει να ειναι απο την ιδια και καλα κατηγορια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι αλλα τα βαζει σε αμεση συγκριση, ετσι δεν λεει ο τιτλος του Thread?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Anyway...
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Eσυ εισαι ο ανθρωπος μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
ελα ντε.ποτε δεν καταλαβα γιατι πρεπει να ειναι απο την ιδια και καλα κατηγορια.
Εβαλα στο ματι ενα CRF 450, αλλα απο την αλλη μου κλεινει το ματι ενα R6.Δεν ξερω τι να παρω...
Βοηθειστε με.![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Μου την εφερες....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Φτωχό παιδί...πόσο άδολη είναι η καρδιά σου.![]()
![]()
Ρε Κων/νος, δεν νομίζω οι διαφορές των τριπλ-ντορσο ναναι τοσο μεγάλεςΑρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Εβαλα στο ματι ενα CRF 450, αλλα απο την αλλη μου κλεινει το ματι ενα R6.Δεν ξερω τι να παρω...
![]()
όσο αυτών που αναφέρεις...
Βοήθα αν θες, γιατί σίγουρα ξέρεις.
Εξάλλου έχω γράψει στην αρχή τί χρήση θα το κάνω...
Πάντως από χτες μού μπήκε ένα κόκκινο hornet στο μάτι.. :hypnotize
Της νύχτας οι αμαρτωλοί και της αυγής οι μόνοι, θέλουν βαρύ ζεϊμπέκικο και νευρικό τιμόνι
:rotflmao: Τι μλκς!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
+990
Είναι και κόκκινο και δεν θα χτυπάει άσχημα το μίνιο πάνω του.
giorlari παρε ενα Hornet και θα είσαι άρχοντας.
Αν μάλιστα τσιμπησεις κανα 900 που τα πουλάνε φτηνά γύρω στα 4500 θα εχεις πολύ καλό και ανθεκτικό μηχανάκι τζάμπα.![]()
Ρε συ byr0n, το τρεχαντηράκι παει για ξύσιμο, βάψιμο κλπ, για πες τι χρώματα να πάρω που είσαι και ειδικός.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Check τα χρώματα του Busa K11 να το παίζεις μούρη.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ρε συ byr0n, το τρεχαντηράκι παει για ξύσιμο, βάψιμο κλπ, για πες τι χρώματα να πάρω που είσαι και ειδικός.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Check τα χρώματα του Busa K11 να το παίζεις μούρη.![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
To hornet ειναι 600άρι του 08 και βγαίνει στα ίδια φράγκα με τα παραπάνω μηχανάκια....
Τί δίλημμα, ή τρίλημμα καλύτερα, ρε φούστη μου....
![]()
![]()
![]()
![]()
Της νύχτας οι αμαρτωλοί και της αυγής οι μόνοι, θέλουν βαρύ ζεϊμπέκικο και νευρικό τιμόνι
δεν υπαρχει ουτε διλημμα ουτε τριλημμα....Αρχικά δημιουργήθηκε από giorlari
To hornet ειναι 600άρι του 08 και βγαίνει στα ίδια φράγκα με τα παραπάνω μηχανάκια....
Τί δίλημμα, ή τρίλημμα καλύτερα, ρε φούστη μου....
![]()
![]()
![]()
![]()
το street triple ειναι καλυτερο σε ολα, απο τα αλλα 2...
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν υπαρχει ουτε διλημμα ουτε τριλημμα....
το street triple ειναι καλυτερο σε ολα, απο τα αλλα 2...
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Και τα τρία καλά φίλε,προσπάθησε να κάνεις test ride και στα τρία και αμέσως θα φας αναλαμπή για το ιδανικό για σένα.Το ανώτερο για μένα είναι της Triumph αλλά μπορεί να μη σε βολέψει ως σωματώτυπο.Εγώ π.χ. είχα ένα διαστημα το speed triple αλλά το άλλαξα γιατί στριμωχνώμουν πολύ πάνω του λόγω διαστάσεων(εγώ 1.90 και 100κιλά,το triple πολύ compact μηχανή).Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το πόσο μ@μ@το μηχανακι είναι.![]()