Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: kawasaki ερωτηση

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Καλημερα

Ναι ναι δωστε και σωστε

Ετσι μια ευθεια να δω πως ειναι.......................................................................................... .................................................................................................... .....................................ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Καλοοο!!!!

Το μπλε θα παρω, οκ.

Ενταξει θα το στησεις το μηχανακι καποια στιγμη, αλλα ο λογος που το παιρνω ειναι οτι ειναι πανεμορφιξ.

για ζελατινα

επισημη

σπιλιωτης

η δευτερη μου αρεσε πολυ περισσοτερο....

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Ρε να μην αναφέρει κανείς το GSXR σε αυτή την κατηγορία.......... Α ρε Ελλάδα..............

Τέλος πάντων, ας μην μιλήσω................

Πολυ ωραιο το avatar σου φιλε. Με βρισκει συμφωνο.

Το gsxr προσωπικα δεν το ανεφερα γιατι δεν μου αρεσει που εχει την εξατμιση κατω, θα ηθελα να την εχει πισω στον κολο.

Θεμα ομορφιας για μενα.

σε καποια περιοδικα που αναφερανε την παρουσιαση
    του 636 που εγινε, στο τελος αναγκαστηκα κανανε και την συγκριση με τα αντιστοιχα cbr - r6 - και gsxr....
    οταν εφτασε η ωρα να μιλησουν για το 636 σε σχεση με το gsxr ... εε αρχισαν να τα μασανε λιγουλακι...
    τι να λεμε τωρα... το πιο raw 600αρι που εχει βγει ποτε .
    πολυ πολυ πολυ καλο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Πολυ ωραιο το avatar σου φιλε. Με βρισκει συμφωνο.

Το gsxr προσωπικα δεν το ανεφερα γιατι δεν μου αρεσει που εχει την εξατμιση κατω, θα ηθελα να την εχει πισω στον κολο.

Θεμα ομορφιας για μενα.
    Α, αν είναι θέμα προσωπικού γούστου πάω πάσο! Είμαι από τους πρώτους που συμφωνούν με το "πάρε ότι ερωτευτείς". Το θέμα είναι να το βλέπεις στο σταντ του το μωρό σου και να γουστάρεις. Όλα τα άλλα (ιπποδυνάμεις, αναρτήσεις, πλαίσια κτλ) είναι τρίχες μπροστά σε αυτό.

Απλά γίνεται συζήτηση σε αυτό το topic για SS600 και κανείς δεν ασχολείται με το GSXR600 και είναι κρίμα γιατί έχει ΠΟΛΛΑ θετικά. Κι εγώ σαν εσένα ήμουν (και είμαι και πάντα θα είμαι-είμαστε) εντελώς άπειρος με το θέμα SS, αλλά το μικρό gsxr με έχει βάλει στον κόσμο των SS όσο καλύτερα γίνεται.........

Για περαιτέρω ανάλυση καφές από κοντά σε καμιά συνάντηση..........

PS. To avatar αποφασίστηκε μετά από χρόνια αγανάκτησης με τον ΟΤΕ και έγινε clopyright από φίλο που το έφτιαξε με τα χεράκια του

ΦΙΛΕ ΣΤΑΚΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΤΟ 636 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ GSX600 H TO 750 ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΑΝΕ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ SUZUKI ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 1000 Κ5.ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ POWER BIKES ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ TI EGINE ΤΟ GSX-R KAI MOY EIΠΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.ΣΕ ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ 600 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ?ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΟ Β ΣΤΡΟΜ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΣΑ
    ΚΤΜ ΕΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ ΒΟΛΤΑ ΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    ΦΙΛΕ ΣΤΑΚΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΤΟ 636 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ GSX600 H TO 750 ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΑΝΕ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ SUZUKI ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 1000 Κ5.ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ POWER BIKES ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ TI EGINE ΤΟ GSX-R KAI MOY EIΠΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.ΣΕ ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ 600 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ?ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΟ Β ΣΤΡΟΜ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΣΑ
    ΚΤΜ ΕΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ ΒΟΛΤΑ ΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ
    Για αυτό είπα κι εγώ από την αρχή "Α ρε Ελλάδα......"

Απλά να πω ΜΗΝ διαβάζετε ελληνικά περιοδικά για ενημέρωση σχετικά με τα μοντέλα και τεστ κτλ.........

Είναι καλά μόνο για να ενημερώνεστε από τις διαφημίσεις και τυχόν προσφορές που τρέχουν ανα περιόδους. Για τεστ κτλ διαβάζετε ξένα περιοδικά που δεν έχουν ανάγκη κανέναν αντιπρόσωπο για να ζήσουν.............

Και όσο για τον Σφακιανάκη καθόλου δεν ασχολούμαι, το πήρα παραεισαγωγής.......

MOzart Σωστος. Νασε καλα

Παλαιό μέλος
    Χωρια το γκρι κ το μπλε,μην ξεχνατε πως υπαρχει κ το πρασινο σε χρωμα.
    Κ κατι αλλο φιλε Κατεμα,το ονομα του ειναι ZX-6R κ οχι ZX-6RR.
    Το RR ειναι η εκδοση με τα λιγοτερο απο 600cc,για να τρεχει στα Supersport που το οριο ειναι κατω απο 600cc.
    Με το καλο να το παρεις φιλαρακι παντως.Κ εγω ειμαι να φυγω απο BMW F 650GS κ να παω σε SS 600,αλλα αργοτερα γιατι εχουμε κ το στρατιωτικο με το καλο τον Φεβρουαριο.
    Μ'αρεσει το CBR,αλλα οι φωτογραφιες του καινουργιου R6 με εχουν βαλει σε σκεψεις.
    Βλεπουμε εως τοτε...
    No Fear

καλα κουραγια τοτε. Αντε με το καλο μετα να το παρεις και εσυ.

Εγω παντως που ειδα μια φωτο του ρ6 δεν μου αρεσε παρα πολυ.

Σαν το zx6r δεν ειναι, για μενα.

TO ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΚΗΝΙΚΟ.
    ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΗΣΩ.Ο ΑΤΖΑΜΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΚΑΡΠΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΨΗΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒHΚΕ ΚΑΙ ΕIΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΡΕΛΗ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ.ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.
    ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΤΟ 636 ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΤΕΡΜΑ.
    ΚΤΜ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΑΛΟ.ΑΝΕΒΑ ΝΑ ΣΤΩ ΔΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΩΛΗΤΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤE ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΠΟΣΟ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ.

Καλημερα. Οχι ρε mozart μην το λες αυτο.

Καλα παιδια ειμαστε. Και χαρες και απο ολα. Ελα και εσυ κατω να στο δωσω τον κατεμα νατον εχεις ενα σουκου ολοκληρο.

Να πιουμε και καμια μπιριτσα.

Μπραλο πανε κατι φιλαρακια που εχω απο χαλκιδα

Παντως ευχαριστω

ΡΕ ΣΥ ΚΤΜ ENAΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΛΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΟΥΤΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ.ΑΣΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 1000 ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ F16 ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΩN GP ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝΕ.ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ SS ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ(ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ )ΟΙ ΤΣΟΠΕΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΙΑΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    oraios o Mozart .Ti na po ki ego pou exo ena monster 600 kai trexoun ta salia mou me ta ss600 kai 1000 . Pantos gia ss600 mallon mono Kawasaki tha epairna .!!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ερωτηση για kawasaki versys
    από liakaros στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2009, 12:55
  2. Ερωτηση Για Ολους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 11:43
  3. Ερωτηση Για Fmf
    από ctpanoramix στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket