Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: αλυσιδα?????!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAKIS-RR

αλυσιδα?????!!!!!!!!

Γεια σας παιδια
    εχω ενα cbr 600 με 15000 χλμ.η αλυσιδα μου ηταν μια χαρα μεχρι που πριν 200 χλμ ξεχασα το πανι που βαζω στην καρινα (για να μην λερωνεται οταν γρασαρω την αλυσιδα) και το πηρε σε μια μικρη βολτα (5 χλμ) στην πισω γραναζιερα , το φρακαρε εκει και το πηρα χαμπαρι μολισ εφτασα στο σπιτι μου....απο εκει και μετα οταν προχωραω την μηχανη ακουγεται απο την αλυσιδα ενα κρακ κρακ.δεν εχει μεινει ποτε αγρασαριστη.καποιοι μου λενε οτι πρεπει να αλλαξω την αλυσιδα και αλλοι οτι πρεπει να την καθαρισω..........καμια ιδεα????????????????????????
    ευχαριστω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ένα τσεκάρισμα στην αλυσίδα απαιτείται βέβαια ,ειδικά θα έλεγα εάν όντος κάνει "κρακ-κρακ" και είναι και λαδωμένη.
    Βέβαια πρέπει να αποκλείσεις την πιθανότητα το "κρακ-κρακ" να ακούγεται από κάπου αλλού και όχι από την αλυσίδα.

Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω ...δεν κοιτάς μήπως έχεις θέμα και με το γρανάζι .

Μέταλα είναι και τα λαδώνουμε για να ελαχιστοποιήσουμε τις τριβές της φθοράς .
    Η δικία σου δούλεψε για αρκετα χιλιόμετρα (5) με ένα πανί ανάμεσα στο γρανάζι .
    Πολύ πιθανόν η αλυσίδα σου να μην καθόταν καλά στο γρανάζι και να το κούρευε σιγά σιγά .

Δεν είμαι κανένας μηχανικός ,αλλά η λογική μου λέει πως ο ήχος που ακούς και δεν άκουγες πριν ...Δεν είναι καλός ..

να την πω την αμαρτια μου κ εγω στο γραναζι σκαλωσα αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω.ουτε τωρα θελω αλλα...........τεσπα ευχαριστω παιδια θα βγαλω το καπακι να το ελεγξω.υπαρχει προβλημα στο να περπατησει αν ειναι απο γραναζι????????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAKIS-RR
    να την πω την αμαρτια μου κ εγω στο γραναζι σκαλωσα αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω.ουτε τωρα θελω αλλα...........τεσπα ευχαριστω παιδια θα βγαλω το καπακι να το ελεγξω.υπαρχει προβλημα στο να περπατησει αν ειναι απο γραναζι????????
    Η πραγματική αμαρτία σου είναι ότι σφήνωσες ένα πανί με την βοήθεια μίας αλυσίδας εξαιρετικής αντοχής, ανάμεσα σε 2 γρανάζια, που εδράζονται πάνω σε 2 ρουλεμάν με μόνο ελαστικό μέσο στην εικόνα το σινεμπλόκ.
    Πραγματικά ελπίζω να είναι ένα μικρό πανάκι, γιατί όλα τα παραπάνω είναι ακριβά, και μην το κουνάς καλύτερα πρίν το δεί μάστορας.

δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα σφηνωθηκε στο πισω γραναζι.....μη με τρομοκρατεις τις ξερω τις τιμεσ ελεγξα τα γραναζια (χωρις βεβαια σιγουρια δεν ειμαι μαστορας) και φαινοντουσαν αρκετα καλα.....ο ηχος λιγοστεψε....ευχαριστω και παλι.θα το παω σε αντιπροσωπεια.προσοχη στα πανια παιδια...πηγα να μην λερωσω την καρινα και μου εχει φυγει η ψυχη.

Παρόμοια θέματα

1. ημαντα η αλυσιδα;;;;
    από lammadin στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2005, 15:34
  2. Χαλαρή αλυσίδα
    από Nik0s στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 20:56
  3. Αλυσίδα
    από Nik0s στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 25