ενδιαφερομαι να παρω καινουριο κρανος.το παλιο μου ειναι suomy ομως λεω να δοκιμασω ενδεχομενως κατι καινουριο.Ποια κρανη θεωρειται καλυτερα και γιατι.Μιλαω μονο για full face με τιμη που να μην ξεπερναει τα 400.
ενδιαφερομαι να παρω καινουριο κρανος.το παλιο μου ειναι suomy ομως λεω να δοκιμασω ενδεχομενως κατι καινουριο.Ποια κρανη θεωρειται καλυτερα και γιατι.Μιλαω μονο για full face με τιμη που να μην ξεπερναει τα 400.
Ψαξε λιγο στο φόρουμ.
Ολο και καποιος θα ΄χει ξαναρωτήσει κατι παρόμοιο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
top ποιοτητα και ασφαλεια ARAI.στα μειον ο θορυβος ειδικα σε μηχανακια με ορθια θεση οδηγησης.
ενα κλικ πιο κατω η SHOEI με αισθητα λιγοτερο θορυβο.
απο κει και περα πολλες εταιρειες εχουν κορυφαια κρανη.διαλεξε κατι επωνυμο και κυριως να ταιριαζει στο δικο σου τυπο κεφαλιου.το καταπληκτικο κατεμε shoei μου μπορει να ειναι ανυποφορο για σενα.
τελος οτι πληρωνεις παιρνεις.μην περιμενεις να βρεις φτηνο και καλο κρανος,ουτε κρανος που να τα κανει ολα τελεια...
shoei
for me
Αν και εχω Arai, θα σου ελεγα Shoei ΧR1100 χωρις δευτερη σκεψη.
Κρανη NOVA:
"Βαλ'το καλα στον αγκωνα σου"
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από EliasKir
Αν και εχω Arai, θα σου ελεγα Shoei ΧR1100 χωρις δευτερη σκεψη.
410 εβραιους μαζι με μεταφορικα, και δωρο φιμε ζελατινα, τσαντα μεταφορας, υποσιγωνιο και κιτ καθαρισμου. (Για το μονοχρωμο μιλαω)![]()
SHOEI XR-1100 μονόχρωμο μαύρο.... 360 ευρά.
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Shoei XR-1100 319e το μαύρο, 399e τα σχέδια.
link
Συχνά-πυκνά βγάζει προσφορές σε συγκεκριμένα σχέδια, εγώ πήρα 350e το hadron πριν 1 μήνα.
shoei x12 *(x spirit 2) 535 ευρα με υποσαγονιο επιρυνιο και αντιθαμβωτικη.!
:a44: Yamaha r6 2008 :a44:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPRIDER
shoei x12 *(x spirit 2) 535 ευρα με υποσαγονιο επιρυνιο και αντιθαμβωτικη.!
με γραφικα 535 ευρα
χ 12
:a44: Yamaha r6 2008 :a44:
suomy να ξαναπάρεις![]()
vandal
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
επειδεί ενδιαφέρομαι και εγώ για suomy,γιατί προτείνεις vandal και όχι spec 1 r?
για πες εντυπώσεις
Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
top ποιοτητα και ασφαλεια ARAI.στα μειον ο θορυβος ειδικα σε μηχανακια με ορθια θεση οδηγησης...
100% Πάντως ότι και να πάρεις, δοκίμασέ το εδώ και παρτο από το internet.