μάλλον παράκουσαν οι μοναχοί... σε ΕΝΑΝ χρόνο και τρεις μήνες θα καταστραφεί η Ελλάδα... μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.... το είπαν και οι Μάγιας άλλωστε!!!
μάλλον παράκουσαν οι μοναχοί... σε ΕΝΑΝ χρόνο και τρεις μήνες θα καταστραφεί η Ελλάδα... μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.... το είπαν και οι Μάγιας άλλωστε!!!
I would rather make history than read about it.
Εγώ είδα στον ύπνο μου το πνεύμα του Οσίου Καπταινίου του Νορβηγοπεριπατητή μεγαληχαρητου και μου πε ότι αύριο στην ετήσια του moto θα ρίξει καρεκλοβρόχι:hypnotize
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αμαν αυτες οι κλικες ρε παιδια...
Γιατι δηλαδη δεν εμφανιστηκε σε ενα φτωχο ανθρωπο?
Και απο τον ταφο στους μοναχους?
Τρεξε και αγορασε ολα τα αδιαβροχα που θα βρεις στην αγορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Εγώ είδα στον ύπνο μου το πνεύμα του Οσίου Καπταινίου του Νορβηγοπεριπατητή μεγαληχαρητου και μου πε ότι αύριο στην ετήσια του moto θα ρίξει καρεκλοβρόχι:hypnotize
Και οταν καταστραφει η Ελλαδα και μεινουμε ολοι αστεγοι θα τα πουλας για να κονομησεις....
GO GO....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
κλαιω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
χθες το βραδυ ηρθε στον υπνο μου και με ξυπνησε ο γεροντας, μου ειπε να βιαστω να παρω χωματινο μηχανακι γιατι θα χρειαστει να ανεβω στο βουνο ωστε να γλυτοσω απο το κακο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Αμαν αυτες οι κλικες ρε παιδια...
Γιατι δηλαδη δεν εμφανιστηκε σε ενα φτωχο ανθρωπο?
Και απο τον ταφο στους μοναχους?
ομως επειδη θα πρεπει να παρω μαζι μου και τυρια, ελαιολαδο, αλευρι και ρεγγα παστη μου ειπα να παρω κατι καλο για το χωμα να μπορω να φορτοσω ολα τα παραπανω, ετσι μου προτεινε ενα β στρομα![]()
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
Κάπου το πάνε αυτοί αλλά δεν ξέρω που, πάντως σίγουρα έχει να κάνει με λεφτά, πολλά λεφτά, καμιά θαυματουργή εικόνα, κανένα σημάδι, κάτι θα βρούνε.![]()
γιατι τωρα η ελλαδα δεν εχει καταρευσει?
και λογικα αν ρωτησεις καποιον σοβαρο οικονομολογο που ξερει την κατασταση της χωρας καλά, και απο μεσα το ιδιο θα σου πει![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
είναι σύνηθες να εκμεταλλεύονται κάποιοι το "βαρος" των λόγων ενός άξιου μοναχού, όπως του πατέρα Παϊσιου ώστε να γίνονται πιο πιστευτοί. Δεν αμφισβητώ το πρόσωπο που στο είπε, αλλά τους προηγούμενους κρίκους όπως λες και εσύ. Από εκεί και πέρα σε 3 μήνες θα σου πω για σίγουρα![]()
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
Συμφωνω απολυτα!!!!!!Ολα ειναι ενα μεγαλο κολπο και μας κανουν οτι θελουν, μας βαζουν στο λουκι και μας οδηγουν οπως θελουν. Ανακοινωνουν απεργια τα βενζιναδικα, ουρες τα αυτοκινητα, οτι δεν πουλησαν σε τρεις μηνες τα εβγαλαν σε μια μερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Ναι ... εμφανιστηκε στο Αγιο όρος...και τωρα πηγαιντε εσεις να φορτωσετε αλευρια , μυζηθρα και παστη ρεγγα ... να ανεβασετε τους Μαρινοπουλους , τους Βεροπουλους, τους Βασιλοπουλους και ολα τα πουλια... ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ....!!!!!!!
ΕΝΩ ο Βενζινας την ειχε ακριβοτερη απ'οσο φανταζοσασταν εσεις ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙ...!!!!
ανεβαστε την "μεγαλη οικονομια" ...
διαχειριστειτε τα τελευταια λεφτα που σας μειναν σε κλιμα πανικου...
Αγοραζοντας ο καταναλωτης τα απαραιτητα πεφτει ο τζιρος στα Super Market, Σκεφτονται!!! δεν βγαζουμε φιμη για πολεμο? πλακωνει ο κοσμος και αδειαζουν τα ραφια. και περναν αυτοι καλα και εμεις χειροτερα!!![]()
εγω νομιζω οτι οι μοναχοι μπερδευτηκανε,καταρχας ο πα'ι'σιος ειναι κατ'εξοχην υπευθυνος για τα ερωτικα,ενδο-οικογενειακα,επαγγελματικα,κληρονομικο χαρισμα κλπ
ενω ο υπευθυνος για την καταστροφολογια,σουβλισμα απο δαιμονες,το δεξι πισω σφραγισμα του θηριου ειναι ο αγιος σουλπηκιος ο ακριδοφαγος.
δωστε μου 5 λεπτα να φορεσω την σχολικη ενδυμασια και θα εχω παρει ολες τις πληροφοριες απο τον παπα της ενοριας![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
http://www.youtube.com/watch?v=PgZQdYWNNzI
Σοβαροι παπαδες ειναι ΜΟΝΟΝ αυτοι που δεσμευονται για το αποτελεσμα
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι παπάδες κάθε Κυριακή μετά τη λειτουργία και μαζί με το αντίδωρο ,μοιράζουν στους πιστούς γραπτή εγγύηση για την δευτέρα παρουσία.
Επίσης μετά από κάθε ευχέλαιο ο κάθε χριστιανός-πελάτης έχει το δικάιωμα να ζητήσει επιστροφή χρημάτων αν εν αντιθέσει με τις ευχές,όλα του πάνε σκατά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
πες μου μονο ποιος σε βαφτισε....ΤΕΛΟΣ !![]()