οσον αφορα το fz1 εισαι λαθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Βρηκες οικονομικα μηχανακια εσυ τωρα.![]()
![]()
το fz1 ειναι ενα πααααρα πολυ παρεξηγημενο μηχανακι οσον αφορα την καταναλωση![]()
αν θες πες μου να στο αναλυσω διεξοδικα![]()
![]()
οσον αφορα το fz1 εισαι λαθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Βρηκες οικονομικα μηχανακια εσυ τωρα.![]()
![]()
το fz1 ειναι ενα πααααρα πολυ παρεξηγημενο μηχανακι οσον αφορα την καταναλωση![]()
![]()
Μονο αν μου αναλυσεις και την καταναλωση του SV ως εξισου παρεξηγημενο μηχανακι :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
οσον αφορα το fz1 εισαι λαθος![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
αν το ειχα στην κατοχη μου θα στο εξηγουσα κ το svΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μονο αν μου αναλυσεις και την καταναλωση του SV ως εξισου παρεξηγημενο μηχανακι :rotflmao:![]()
παρ'ολα αυτα θες να σου εξηγησω για το fazer?![]()
zzr εαν βρεις απτα καινουρια παραεισαγωγης?bmw 800?
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
στην τρέλα ρε φίλε, πάρε ένα τουόνο να ξεχάσεις πόσο χρονών είσαι!!! :rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
ε οχι και σκυφτο το 600f![]()
παντως απο το μπαντιτ, το οποιο ειναι αρκετα τιμιο, σε οτι και να πας καλυτερα θα εισαι...το θεμα ειανι αν εχεις αποφασισει να αλλαξεις κατηγορια στα κυβικα, η να μεινεις στα ιδια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ε οχι και σκυφτο το 600f![]()
παντως απο το μπαντιτ, το οποιο ειναι αρκετα τιμιο, σε οτι και να πας καλυτερα θα εισαι...
απο πια πλευρα θα ναι καλυτερα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
απο πια πλευρα θα ναι καλυτερα?
απο αποψη στησιματος/φρενων/δυναμης σε οποιο και να πας θα εινια καλυτερα απο το μπαντιτ...το θεμα ειναι αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο ομως...καθως επισης και αν σε ενδιαφερει να αλλαξεις κυβικα...
παντως το 600f ειναι καλυτερο στα παραπανω απο το μπαντιτ, και η θεση οδηγησης του ειναι αρκετα ορθια(οκ δεν ειανι ον οφ, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι σκυφτη)
σωστος σε ολα αυτα αλλα δεν νομιζω να εχουν κ τοοοσο μεγαλη διαφορα με ενα κοινο 600αρι.τωρα εαν παμε στην κατηγορια 750-800+ οκΣυμφωνω μαζι σου